Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie muszę jeszcze z naszym hydraulikiem dokładnie omówić jego wariant ... bo mam na razie tylko wycenę z Haby ( oscyluje w okolicach 8 tys :cry: ). Zobaczymy cza nasz cos atrakcyjniejszego wymyśli.

Jak nie - bierzemy Habę ...

z trzcinami i tatarakiem :wink: ??

[

I dwa słowa dla Piotra i Klary którzy to nas ugościli ( przez duże U ) -

jesteście niesamowici ...

Bardzo dziękujęmy za fantastyczną atmosferę i możliwość "pomieszkania z wami przez chwilę w waszych balach" ... jak ochłonę to chyba to w dzienniku opiszę (jeśli pozwolicie oczywiście )

Wręcz przeciwnie , pisz co chcesz i jak chcesz , każda uwaga jest dla nas cenna!!!

Dzięki za słowa uznania :oops:

Mała uwaga . Od poniedziałku jak zaczęło ostro dymać nasz domek okazał się dziurawy jak dobry ser szwajcarski.Ostrą zimą był cieplutki a teraz ( po solidnej pracy dachu i bali) temperatura oscyluje w granicach 19-20 stopni i moja Rybka ciut narzeka.Czeka mnie praca ..... optyka :D

Pozdrawiamy

[

Mała uwaga . Od poniedziałku jak zaczęło ostro dymać nasz domek okazał się dziurawy jak dobry ser szwajcarski.Ostrą zimą był cieplutki a teraz ( po solidnej pracy dachu i bali) temperatura oscyluje w granicach 19-20 stopni i moja Rybka ciut narzeka.Czeka mnie praca ..... optyka :D

Pozdrawiamy

Tutaj masz cały poligon na temat uszczelniania - byłeś na tym wątku ?

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=4076686#4076686

...I wysłałam ci priv ...odbierz :wink: