kala67 03.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432595478d25d36d5df.gif Wstawać. !!! W środku nocy ... sumienia nie masz ? http://img31.imageshack.us/img31/1562/ziewa.gif u mnie zrobił to samo musimy sie jakośc zemścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Zbigniew100 budził po 7.00, a ty jeszcze... http://s-tiger.photovillage.org/photosDir/2363/thumb/800-Lazy_Bones.jpg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nooo ...tylko nie mam takiego kaca jak ta dama w papilotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nooo ...tylko nie mam takiego kaca jak ta dama w papilotach Jak casting na oczyszczalnię?? My z niecierpliwością czekamy na wycenę od "twojego" hydraulika. Mam nadzieję, że wyleczy mnie z chwilowej depresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 No właśnie muszę jeszcze z naszym hydraulikiem dokładnie omówić jego wariant ... bo mam na razie tylko wycenę z Haby ( oscyluje w okolicach 8 tys ). Zobaczymy cza nasz cos atrakcyjniejszego wymyśli. Jak nie - bierzemy Habę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 No właśnie muszę jeszcze z naszym hydraulikiem dokładnie omówić jego wariant ... bo mam na razie tylko wycenę z Haby ( oscyluje w okolicach 8 tys ). Zobaczymy cza nasz cos atrakcyjniejszego wymyśli. Jak nie - bierzemy Habę ... z trzcinami i tatarakiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Roślinna to z Haby ...strasznie nam sie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klara i Piotr 03.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 [ I dwa słowa dla Piotra i Klary którzy to nas ugościli ( przez duże U ) - jesteście niesamowici ... Bardzo dziękujęmy za fantastyczną atmosferę i możliwość "pomieszkania z wami przez chwilę w waszych balach" ... jak ochłonę to chyba to w dzienniku opiszę (jeśli pozwolicie oczywiście ) Wręcz przeciwnie , pisz co chcesz i jak chcesz , każda uwaga jest dla nas cenna!!! Dzięki za słowa uznania Mała uwaga . Od poniedziałku jak zaczęło ostro dymać nasz domek okazał się dziurawy jak dobry ser szwajcarski.Ostrą zimą był cieplutki a teraz ( po solidnej pracy dachu i bali) temperatura oscyluje w granicach 19-20 stopni i moja Rybka ciut narzeka.Czeka mnie praca ..... optyka Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 [ Mała uwaga . Od poniedziałku jak zaczęło ostro dymać nasz domek okazał się dziurawy jak dobry ser szwajcarski.Ostrą zimą był cieplutki a teraz ( po solidnej pracy dachu i bali) temperatura oscyluje w granicach 19-20 stopni i moja Rybka ciut narzeka.Czeka mnie praca ..... optyka Pozdrawiamy Tutaj masz cały poligon na temat uszczelniania - byłeś na tym wątku ? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=4076686#4076686 ...I wysłałam ci priv ...odbierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej Jeżyki ... to kupry zmarzną tym szpakom.... cooooo???? A kosek chyba na panny poleciał, bo baaaardzo rzadko na jabłucho wpada Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Część Arctica ! Szpaki to sobie poradzą Gorzej będzie jak skowronki przylecą. One więcej czasu na ziemi spędzają ... a to zimnica jeszcze ... Kosek spaceruje za glizdami - mogę się założyć, bo robale juz z ziemi wyłażą. Pewnie ma dosyć jarskiej diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 a mięcha gadzina nie chciała Skowronki też już som ... u nas na wsi słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 a mięcha gadzina nie chciała Skowronki też już som ... u nas na wsi słyszałam Nooo to im kupry zmarzną - na pewno . Bidulki .... A te mięcho to jakie dawałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 mielonego wołowego tatara jakoś najbardziej mi się z glizdą kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 mielonego wołowego tatara jakoś najbardziej mi się z glizdą kojarzył Eeee no jak bez ogóra i cebuli to powinien wrąbać, że hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nawet nie ruszył.... a co ja się psicy napilnowała ... bidula dopiero po dwóch dniach zamarznięte wylizała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nawet nie ruszył.... a co ja się psicy napilnowała ... bidula dopiero po dwóch dniach zamarznięte wylizała To teraz jej tatarka zrób ...przeprosinowego, bo zdyskryminowana sie poczuła na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 coś Ty... ona jabłka woli ... tych upilnować nie mogę, zawsze wymyśli kiedy nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ja Ci dam tasiemcopisarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ja Ci dam tasiemcopisarza Dooobra już ...ogolę tego bobra ...za tego tasiemcopisarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts