AgaJeżyk 13.03.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Sipatka - kot ma myszy łapać - po to mu matka natura dała silny instynkt łowcy i ten margines dzikości o który człowiek ma czasem pretensje. Ty sie staraj na to nie patrzeć ... I ciesz się, że ci pod nogi nie przynosi - tylko zjada Jeszcze byś musiała zwłoki posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Cześć Aga Wreszcie się odezwałaś... Fajnie, że coś idzie do przodu (na razie gromadzenie... ale jak ruszysz z... hehe KOPYTA - nie mogłam się powstrzymać )... Pozdrawiam, kciuki trzymie i coraz bardziej upewniam się, że taki domek popełnię (alibo bardzo podobny ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Najgorsze niestety jest to że ja obrzydliwie brzydzę się gryzoni. Wszystko co ma szpiczasty pysk od chomika po obrzydliwie obrzydliwego szczura napawa mnie odrazą i prowokuje do ucieczki... Nawet krecik co on nie jest taki "domowy" też u mnie lepiej niech się nie zadomawia bo "użyję" psa mojego brata. Wyobraź sobie goldenka co to nic cały dzień nie robi poza pilnowaniem starszego pana (mojego tatki) żeby i jemu skapło cosik co pan je... I nagle w ogrodzie to przespokojne pokojowe zwierzę wykopało kreta Moja córka przy tym była i ... wrzasku było co niemiara bo to i krecik ładny i piesek kochany (ona mówi wszystkim że to jej pies ) ale krecika chciał zjeść. No i dopiero dziadek uratował sytuację wsadził kreta do wiaderka i wyniósł daleko w pole (no bo Madziulka wie że kreciki pod ochroną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.03.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mose - masz juz jakiś projekt na oku ? Że nie wspomnę o wykonawcy ? Sipatka - ...myszki są takie ładne ... Co innego pająki Oooo przd tymi to ja z kolei uciekam Zresztą wszystko co ma więcej jak cztery nogi - jest obrzydłe ...może z wyjątkiem biedronki - tej z kropkami - nie od zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Pająki traktuję przyzwoicie - BUTEM i po problemie. Nienawidzę za to robaków takich jak larwy much aż mam gęsią skórkę na myśl o tym .... Oj będziemy miały horrory senne dzisiaj w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.03.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Pająki traktuję przyzwoicie - BUTEM i po problemie. Sipatka! Pająki są niezwykle pożyteczne! Jak chcesz się go pozbyć z domu, nie zabijaj, tylko nałóż na niego szklankę (wtedy nie ucieknie) i podsuń pod nią kartonik. Szklanka jest wtedy zamknięta z pajączkiem w środku. Idziesz z tym na zewnątrz i pajączkowi zwracasz wolność. W ten sam sposób możesz wynieść z domu zabłąkaną pszczołę, czy osę. I żeby mi to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.03.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witaj Aga! Odnośnie pająków - to trzymam z Sipatką. Bo mam dreszcze na samą myśl o nich. A co do wełny. Masz aż tyle paczek? To mnogość sweterków z tego wyjdzie! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.03.2010 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Slonko - ja pająków sie tak brzydzę ...że nawet nie nadepnę Nie stanowie dla nich zagrożenia - raczej uciekam To mnogość sweterków z tego wyjdzie! Pozdrowionka! Ale jakich gryzących Już mnie swędziawka bierze na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aga projekta w głowie się lęgły i lęgną nadal ... Ale w przyszłym tygodniu może uda mi się sprecyzować i dopasić do WZ( jeśli nadejdzie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Pająki traktuję przyzwoicie - BUTEM i po problemie. Sipatka! Pająki są niezwykle pożyteczne! Jak chcesz się go pozbyć z domu, nie zabijaj, tylko nałóż na niego szklankę (wtedy nie ucieknie) i podsuń pod nią kartonik. Szklanka jest wtedy zamknięta z pajączkiem w środku. Idziesz z tym na zewnątrz i pajączkowi zwracasz wolność. W ten sam sposób możesz wynieść z domu zabłąkaną pszczołę, czy osę. I żeby mi to było ostatni raz W pełni popieram. Czy to ich wina, że od naszych kanonów piękna odbiegają? Zawsze jak widzę pająka i on ucieka to jestem przekonana, że taki myśli sobie - "Błeee...jaki brzydki CZŁOWIEK... Tylko cztery nogi i to dwie bezużyteczne, jedna para oczu i to całodobowa ...Fuj. Ale nie będę go deptał, bo się brzydzę. Lepiej ucieknę sobie" I robię identycznie jak Słoneczko i narażając je na szok estetyczny łapię w szklanki i wynoszę do ogrodu. Lubię pająki. Zjadają komary i muchy przecież. Lubicie komary i muchy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Lubicie komary i muchy...? Nie wiem... nie próbowałam... wszystkie, które upoluję mojemu pająkowi oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Lubicie komary i muchy...? Nie wiem... nie próbowałam... wszystkie, które upoluję mojemu pająkowi oddaję No nie, w to nie uwierzę. Przez całe życie udało Ci się nie połknąć żadnej muchy??? Nawet owocówki? Przypomnij sobie. Ja parę wchłonęłam. Komar pewnie też się jakiś trafił. Niedobre. Ja nie lubię. Ale chyba jeszcze bardziej nie lubię żywych jak latają, bzyczą, łażą po mnie i gryzą. Chyba już wolałabym je jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Spokojnie dziewczyny z tymi pająkami. Nie wszystkie giną, niektóre zdążą uciec . Lubię za to kosarze. Fajnie się bujają na tych swoich długich nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ... łapię w szklanki i wynoszę do ogrodu. Lubię pająki. Zjadają komary i muchy przecież. Lubicie komary i muchy...? wystarczy nakrzyczeć http://www.youtube.com/watch?v=pi9D4STiN1I&feature=fvw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 14.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Halo Aga Jeżyk! Tu Aga mypink! Spostrzegłam właśnie na Twoim dzienniku, że gromadzisz zapasy. No to mam nadzieję, że wystartujesz do przeganiania nas, aby spełnić swoje niedawne groźby Mocno oczywiście dopingujemy A tak w ogóle to przeglądając zdjęcia zauważyłam, że szanowny Małżonek podobny do młodego Gérard'a Depardieu , oczywiście in plus! Na dowód dołączam foto http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/gerard-depardieu/gerard-depardieu-20060622-138953.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.03.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Halo Aga Jeżyk! Tu Aga mypink! Spostrzegłam właśnie na Twoim dzienniku, że gromadzisz zapasy. No to mam nadzieję, że wystartujesz do przeganiania nas, aby spełnić swoje niedawne groźby Mocno oczywiście dopingujemy A tak w ogóle to przeglądając zdjęcia zauważyłam, że szanowny Małżonek podobny do młodego Gérard'a Depardieu , oczywiście in plus! Na dowód dołączam foto http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/gerard-depardieu/gerard-depardieu-20060622-138953.jpg Czeeeść mypinka ! Nooo ...faktycznie podobny Tylko o włosy dba ...a mój gargamel nie Aga - ruszam do boju - jutro lalalalala Codziennie wieczorem jest zima a rano przychodzi wiosna. Wzięły sie za łby ...to niech sie same tłuką i przepychaja ... ja buduję ! Trzymaj kciukasy co by mnie nie pokonało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.03.2010 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A tak wogóle ... to co ja tu za pajęczarnię mam dzisiaj Swędzi mnie wszystko na samą myśl o tych galopujących pokrakach. Wolałabym sie w mojej wełnie wytarzać niż poczuć któregoś na twarzy Brrrrrrr .... wróćmy do ptaszków coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Lubicie komary i muchy...? Nie wiem... nie próbowałam... wszystkie, które upoluję mojemu pająkowi oddaję No nie, w to nie uwierzę. Przez całe życie udało Ci się nie połknąć żadnej muchy??? Nawet owocówki? Przypomnij sobie. Ja parę wchłonęłam. Komar pewnie też się jakiś trafił. Niedobre. Ja nie lubię. Ale chyba jeszcze bardziej nie lubię żywych jak latają, bzyczą, łażą po mnie i gryzą. Chyba już wolałabym je jeść... Połknąć a i owszem... ale posmakować nie Brrrrrrr .... wróćmy do ptaszków coooo ? doooobra... skowronki w śniegu kąpane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ło matko, owady pożeracie? Jeżysia, ja tam nie wiem, ale ta edukacja ornitologiczna to jakby za daleko chyba zaszła... Słuchajcie, słuchajcie, ja po prośbie. Zobaczcie tutaj: http://forum.muratordom.pl/bronmy-naszych-praw,t183121.htm i ewentualnie podpiszcie, jeśli uważacie za słuszne - ja gorąco namawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts