sure 15.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? Mówisz o czymś takim? Najlepiej w formie warsztatowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mówisz o czymś takim? Najlepiej w formie warsztatowej... Bardzo fajna strona, do poczytania... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Bardzo dziękuję, czegoś takiego potrzebowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? sipatka.....u mnie jest prowadzona "Szkoła dla rodziców"....zapraszam do Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? sipatka.....u mnie jest prowadzona "Szkoła dla rodziców"....zapraszam do Grudziądza A nie możnaby jakoś tak internetowo bo troszkę za daleko ... W odwiedziny wpaść to człowiekowi zawsze po drodze ale do nauki to już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 15.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 fajnie miec balowych sąsiadów co czują klimat , u nas z tym kiepsko, moze jeszcze czasu potrzebują ?? my tylko dom z bali mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 cześć Jeżyco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? sipatka.....u mnie jest prowadzona "Szkoła dla rodziców"....zapraszam do Grudziądza A nie możnaby jakoś tak internetowo bo troszkę za daleko ... W odwiedziny wpaść to człowiekowi zawsze po drodze ale do nauki to już niekoniecznie W Łodzi na pewno też znajdziesz w razie potrzeby, od biedy można kupić książkę, tylko to nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? sipatka.....u mnie jest prowadzona "Szkoła dla rodziców"....zapraszam do Grudziądza A nie możnaby jakoś tak internetowo bo troszkę za daleko ... W odwiedziny wpaść to człowiekowi zawsze po drodze ale do nauki to już niekoniecznie W Łodzi na pewno też znajdziesz w razie potrzeby, od biedy można kupić książkę, tylko to nie to samo... u nas pracuje sie w małych grupach....6-8 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A nie ma gdzieś jakiejś strony coby poradzila rodzicom, jak wyegzekwować od dziecka jego podstawowe obowiązki, gdy głowa tegoż dziecka zawalona jest samymi prawami i hakami na dorosłych? sipatka.....u mnie jest prowadzona "Szkoła dla rodziców"....zapraszam do Grudziądza A nie możnaby jakoś tak internetowo bo troszkę za daleko ... W odwiedziny wpaść to człowiekowi zawsze po drodze ale do nauki to już niekoniecznie W Łodzi na pewno też znajdziesz w razie potrzeby, od biedy można kupić książkę, tylko to nie to samo... u nas pracuje sie w małych grupach....6-8 osób. hej, dawno mnie nie było Pewnie w większości miast są organizowane takie warsztaty. Ja brałam udział w ubiegłym roku- super sprawa. Zajęcia na podstawie książki "Jak mówic, zeby dzieci nas słuchały..." Grupa była chyba 10-cio osobowa. Rodzice dzieci w różnym wieku, różne problemy ale metody rozwiązywania podobne. Książke warto miec, ja zaglądam do niej od czasu do czasu- na stałe zagościła na mojej szafce przy łózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mówisz o czymś takim? Najlepiej w formie warsztatowej... Bardzo fajna strona, do poczytania... Dzięki strona fajna ale chyba dawno nie aktualizowana. Mojej koleżanki mama widnieje tam jeszcze jako koordynator a niestety zmarła w ubiegłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.03.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mówisz o czymś takim? Najlepiej w formie warsztatowej... Bardzo fajna strona, do poczytania... Dzięki strona fajna ale chyba dawno nie aktualizowana. Mojej koleżanki mama widnieje tam jeszcze jako koordynator a niestety zmarła w ubiegłym roku bardzo możliwe, ze nieaktualna, samo CMPPP chyba rozwiązano (czy przekształcono)? Ale Szkoły dla Rodziców na pewno są w wielu miejscach organizowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mówisz o czymś takim? Najlepiej w formie warsztatowej... Bardzo fajna strona, do poczytania... Dzięki strona fajna ale chyba dawno nie aktualizowana. Mojej koleżanki mama widnieje tam jeszcze jako koordynator a niestety zmarła w ubiegłym roku bardzo możliwe, ze nieaktualna, samo CMPPP chyba rozwiązano (czy przekształcono)? Ale Szkoły dla Rodziców na pewno są w wielu miejscach organizowane... jasne, to wiem. Miałam nawet zaproszenie na następny cykl- rodzeństwo bez rywalizacji, ale niestety zbiegło się z przeprowadzką i nie dałam rady. Do dziś żałuję, bo w naszej, małej miescinie następna taka okazja będzie mooooże za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć wszystkie moje ludki kochane ...właśnie wróciłam ...z budowy Jaaaaaa piernicze zaraz padnę na pysk... Odtajam troszkę i poczytam was na spokojnie, bo dyskusja namiętna ...a ja nie w temacie ...ups (Nie chcę zapeszyć ...ale znowu mam wariatów na budowie - pozytywnie oczywiście. Nie odpuścili póki nie skończyli co zaplanowali - szok ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Aga nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę (chociaż wisz... ta moja zazdrość mocno wybrakowana jest ) Ale już blisko coraz bliżej... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A co wariaci na budowie kończyli? Bo ja nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.03.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A co wariaci na budowie kończyli? Bo ja nic nie wiem... Ścianki działowe robimy Sure Zapowiadali, że może ze trzy cztery dni im zejdzie. Dzisiaj mieli sobie po południu wyprowadzić kąty i narożniki ...położyc może ze dwie warstwy ...i starczy. No i położyli trzy - miejscami cztery warstwy wszystkich ścianek ...we dwóch. Ślicznie, równiutko ...posprzątali na koniec - co by sie jutro nia pozabijać ...i tak zeszło do 21-ej ... . Chciałam im piwo kupić - nie lubią . Zaliczki nie chcą ... ki diabeł ? Cyborgi jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A co wariaci na budowie kończyli? Bo ja nic nie wiem... Ścianki działowe robimy Sure Zapowiadali, że może ze trzy cztery dni im zejdzie. Dzisiaj mieli sobie po południu wyprowadzić kąty i narożniki ...położyc może ze dwie warstwy ...i starczy. No i położyli trzy - miejscami cztery warstwy wszystkich ścianek ...we dwóch. Ślicznie, równiutko ...posprzątali na koniec - co by sie jutro nia pozabijać ...i tak zeszło do 21-ej ... . Chciałam im piwo kupić - nie lubią . Zaliczki nie chcą ... ki diabeł ? Cyborgi jakie ? No to faktycznie niesamowita ekipa ci się trafiła. Sama radość z takimi pracować . Rzadkość, doprawdy rzadkość trafić na nielubiących pifko i nie chcących zaliczki . A nie są oni jacyś niebiescy z innej planety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 15.03.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 k.t"]Witam jestem nowy na początek przepraszam za wszelkie błędy natury technicznej i nie tylko internet i rzeczy wszelakie z nim związane to dla mnie nowość.Moim marzeniem od kiedy sięgam pamięcią był drewniany domek z bali.Teraz kiedy od niedawna stałem się mężem i ojcem chciałbym zamieszkać w takim domu z moją małą rodzinką.Niedawno miałem przyjemność przeczytać Pani dziennik z budowy domu z bali a gdy zobaczyłem zdjęcia po prostu mnie zatkało widziałem wiele podobnych budowli ale Pani Jeżyk bo tak pani chyba nazywa swój piękny dom to po prostu dzieło sztuki.Chciałbym prosić jeśli to możliwe o informacje tzn. jaka jest powierzchnia użytkowa tego domu,średnice bali,koszt budowy domu w stanie który jest na zdjęciach w pani dzienniku.Nam marzy się taki właśnie domek wielkości 80 metrów.Prosiłbym jeszcze o cene takiego domu ale w stanie pod klucz jeśli posiada Pani takie informacje.Z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.03.2010 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj strażaku Pozbieram jutro wszystkie koszta i podeślę ci co mam ok ? Nie bedzie tam info z gatunku ..."pod klucz" - bo to baaaardzo szerokie pojęcie i w zasadzie od ciebie zależne. Wykończysz za tyle ile będziesz chciał. Ja nie siegam po materiały z górnej pólki ... a tu możesz zaszalec - jeśli cie stać. Mogę ci też polecic conajmniej dwie firmy, które zmajstrują ci taki domek za całkiem przyzwoite pieniądze. Koszt konstrukcji z dachem odeskowanym i pokrytym papą kosztował mnie 110 tys. Dzisiaj zapłacisz na pewno mniej. Fundamenty we własnym zakresi - i tu jak ci kto wyceni Moje - 25 tys. Możesz zrobić taniej jeśli sam zakasasz rękawy (mnie robiła firma ) Poszycie dachu - zależy co wybierzesz. Mój kosztował koło 28 tys z robocizną. Co dalej bedzie - powiem jak podsumuje wydatki. Wykończenie możesz sobie sam skalkulować (koszty materiału + robocizna ) Jutro przeanalizuje co by ci jeszcze podesłac z użytecznych informacji ... bo dzisiaj juz padam na pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts