Sloneczko 16.03.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ślicznie, równiutko ...posprzątali na koniec - co by sie jutro nia pozabijać ...i tak zeszło do 21-ej ... . Chciałam im piwo kupić - nie lubią . Zaliczki nie chcą ... ki diabeł ? Cyborgi jakie ? Moi u Ciebie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A co wariaci na budowie kończyli? Bo ja nic nie wiem... Ścianki działowe robimy Sure Zapowiadali, że może ze trzy cztery dni im zejdzie. Dzisiaj mieli sobie po południu wyprowadzić kąty i narożniki ...położyc może ze dwie warstwy ...i starczy. No i położyli trzy - miejscami cztery warstwy wszystkich ścianek ...we dwóch. Ślicznie, równiutko ...posprzątali na koniec - co by sie jutro nia pozabijać ...i tak zeszło do 21-ej ... . Chciałam im piwo kupić - nie lubią . Zaliczki nie chcą ... ki diabeł ? Cyborgi jakie ? No to faktycznie niesamowita ekipa ci się trafiła. Sama radość z takimi pracować . Rzadkość, doprawdy rzadkość trafić na nielubiących pifko i nie chcących zaliczki . A nie są oni jacyś niebiescy z innej planety Równiutko?? No to naprawdę zazdroszczę... moje sa takie sobie. A co to za technologia, że kładą po kilka warst ścianek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dziękuje ci bardzo Jeżyku za te informacje.To jak będziesz miała chwilkę to skrobnij jakiś kosztorysik no i koniecznie średnice tych bali które wyglądają nieziemsko.Aha no i te namiary na firmy.Serdecznie pozdrawiam i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Strażaku nie jesteś jedynym "wielbicielem" tego domku - sama mam chęć klona w mazowieckim postawić i jutro się wszystko rozstrzygnie... Też jestem na etapie szukania firm i liczenia kosztów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Prawdę mówiąc nic a nic mnie nie dziwi że ludziska zachwyceni bo to dom który chwyta za serducho Przyznam się że jak go zobaczyłem w dzienniku Jeżyka a raczej chyba Pani Jeżykowej to siedziałem dwa dni i bez przerwy lipiłem się w niego ze wszelakich dostępnych profili A tobie Moose z którą firmą ziszczą się budowlane balowe fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ... ja też jestem fanem domu Jeżykowej... i to bez żartów ... ... ale mi tak szybko nie odpowiedziała (może przegiąłem z tą Jeżycą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A tobie Moose z którą firmą ziszczą się budowlane balowe fantazje Jeszcze na 100% to nie wiem ale najprawdopodobniej będzie to ta sama co Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Właśnie odwiedził mnie mój Tata i wrąbał mi metrowego krokwioka(czyt.gwożdzia) prosto w plecy twierdząc że taki dom z bali trzeba potem średnio co dwa lata impregnować i to sporo kosztuje.Kurcze biorąc pod uwagę to że chciałbym go zbudować nad jakimś stawem (sporo wilgoci) to pewnie dużo tej chemii w moją chałupinkę wpompować będzie trzeba Miałby kto coś na tego krokwioka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Gwożdzik Myśle że Pani Jeżykowa to równa kobitka bo ten jej dzienniczek i cała ta historia prosto z serca płynąca na wskroś jest przeszyta ciepłem i z górnych półek poczuciem humoru Myślę że tacy ludzie noska na kwintę zbyt często nie miewają tylko cały dzień na budowie siedzą i chałupinkę wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Gwożdzik Witaj Strażaku !!! ... widzę, że reprezentujesz Agę ... a to świadczy, że masz silną osobowość ... tak jak Ona ... Myśle że Pani Jeżykowa to równa kobitka ... no równa to nie jest ... bo ma kolce ... .... ale tępe ... na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jeżyki hej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przyleciałam się podzielić radością MAM OKNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 To tylko szczypta wazelinki dla poprawienia minki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 To oczywiście do Gwożdzika było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Właśnie odwiedził mnie mój Tata i wrąbał mi metrowego krokwioka(czyt.gwożdzia) prosto w plecy ... No patrz Pan... ( nie wiem ile wiosen liczy Szanowny Tata ale mój nie taki znów młodziak - SIĘ ZACHWYCIŁ I CHAŁUPKĄ I POMYSŁEM ) A w ogóle gdzie jest właścicielka Jeżyka??? Niech się wypowie jako posiadaczka dzieła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 16.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Moose a czy orientujesz się może jak ta firma stoi z terminami? Ja będę się budował na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Zielonego pojęcia nie mam aliści może dziś wieczorem będę mądrzejsza ( przynajmniej o takową wiedzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ..... Miałby kto coś na tego krokwioka ? http://www.rossi.pl/thumbnails_400/th_400_4597.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 17.03.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No to wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 17.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Halo halo...PILNIE POSZUKIWANA Pani Jeżykowa Strażak czeka na OBIECANE Mile widziane wszelkie informacje! ...ktokolwiek widział ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klara i Piotr 17.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 [quote="strażak.t"] Właśnie odwiedził mnie mój Tata i wrąbał mi metrowego krokwioka(czyt.gwożdzia) prosto w plecy twierdząc że taki dom z bali trzeba potem średnio co dwa lata impregnować i to sporo kosztuje. Witaj . Nic bardziej mylnego. Dom z bala odnawia się tak samo często jak murowańca. Uzywając odpowiednich (czytaj : dobrych) środków konserwujących ,,operację" przeprowadza się co ok. 10 lat w zależności jeszcze od warunków zewnętrznych. Chłopie !!! Stawiaj balowca bo żyje sie w nim ...przecudownie. Pozdrawiam i życze wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts