Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

strażaku ja tak rano to niezbyt żywotna jestem - chyba nawet czytać nie umiem o takich wczesnych porach :wink:

Niestety nie ruszyło się nic - wścieknięta wczoraj byłam okrutnie i ze złości nawet się nie odzywałam... :evil: :evil: :evil:

Ale już szarpłam :wink: za sznureczki i efektów czekam niecierpliwie...

Musi być dobrze:D

Adam ładny ale troszkę za ciasny no i kotłowni nie posiada...

Moose ja tak wcześnie pisze bo mi Moja budzi z rańca każe do kuchni naginać i mleko juniorowi robić a człowiek zaspany o innych rzeczach rano myśli ,przytulił by się albo co :-? I w taki oto sposób po ślubie rola męża do robienia mleka itp. się zawęża :lol: A dzwoniłaś może już do tego Goszczanowa?

żyjesz Jeżykowa ? :roll:

Jasna cholera ...jak ja was ...przepraszam ... :oops: :oops: :oops: :oops:

Pstrykam rano kompa ... nie ma powiadomień ... to myk na budowę ...

A tu takie rzeczy ...że doczytać muszę jeszcze raz ...bo aby was przeleciałam

Żyję ! Ale murarze mi takie tempo narzucili cyborgi, że mi nogi z dooopy powyrywają. W dwa dni ponad 40 metrów ścianek strzasnęli i dzisiaj rzucili sie na garaż. Nie nadążam z materiałami :o

Z tego strachu, że cos spieprzą ... pokryjomu im małą kontrolę zorganizowałam. Przybył wujcio ... stary murarz ... pokiwał głową i mówi

Ty im doopy nie zawracaj i nie przeszkadzaj - zapier....ą jak motorki i solidnie robią

...to nie przeszkadzam. Dostałam kartkę na zakupy i latam jutro za stalą drutami wiązałkowymi, plastyfi ...coś tam do betonu , śrubami , gwoździami - a jakże :wink: i po paliwko do żarłacza (czyt agregat ).

Strażak - cierpliwości chłopie - już do ciebie maluję PW

ufff, odnalazła się...

A nie mówiłam, że ją Pany na budowie do muru przyparły :lol:

A tak w ogóle, to coś nie tak z tymi powiadomieniami. Ja też nie dostaję. Dopiero mi mój Małż mówi, że Jeżowa odnaleziona, to przylazłam :wink:

...ja zawsze wracam ... najwyżej z długami ...ale zawsze ... :roll: :wink:

A dzisiaj to dostałam tak popalić ...że właśnie sobie żóbrówki naważyłam :oops: ...odreagowuję stres...

Jednym słowem - nie mam juz "pana od wylewek" ...do zawału by mnie dzisiaj szczeniak doprowadził.

Tylko dlatego, że to sfagier mojego kolegi ... nie zagryzłam ...