strażak.t 17.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witajcie witajcie Czy to znaczy że macie balowczaka? Jeśli tak to plis napiszcie coś więcej może jakieś fotki jeśli da rade będę bardzo dżwięczny Również pozdrawiam[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Halo halo...PILNIE POSZUKIWANA Pani Jeżykowa Strażak czeka na OBIECANE Mile widziane wszelkie informacje! ...ktokolwiek widział ktokolwiek wie... Pewno ścianki działowe, ale majsta na budowie podziwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 17.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No a majster podobno niczego sobie No to przyjdzie nam poczekać na Jeżyka pewnie gdzieś do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Raczej za bardzo podziwiała ......... majstra i naczelny Jeż igieły powyrywał i wstyd się pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 17.03.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Albo nie daj Boże biedny majster nie świadom zagrożenia nieborak majgnął się na ostre kolce właśnie przypadkowo spacerującego sobie obok niczego nie podejrzewającego jeżyka Oj ileż bólu Biedny majster... jedna chętna igły z......majstra powyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 18.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witaj Moose z samego rana Co tam u ciebie dobrego słychować, posuwasz się coś do przodu? A duży ten domeczek planujesz? Mnie się podoba ta "zawoja" jeżyka i jest też fajny projekt "Adam"na stronie tej firmy z Goszczanowa ja bym wybrał któryś z tych dwóch Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 strażaku ja tak rano to niezbyt żywotna jestem - chyba nawet czytać nie umiem o takich wczesnych porach Niestety nie ruszyło się nic - wścieknięta wczoraj byłam okrutnie i ze złości nawet się nie odzywałam... Ale już szarpłam za sznureczki i efektów czekam niecierpliwie... Musi być dobrze:D Adam ładny ale troszkę za ciasny no i kotłowni nie posiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 żyjesz Jeżykowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Aga, przestań się droczyć! Wiesz, że Cię wszyscy kochają więc po co ten sprawdzian? A w ogóle, to jakbym się trochę martwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 18.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Moose ja tak wcześnie pisze bo mi Moja budzi z rańca każe do kuchni naginać i mleko juniorowi robić a człowiek zaspany o innych rzeczach rano myśli ,przytulił by się albo co I w taki oto sposób po ślubie rola męża do robienia mleka itp. się zawęża A dzwoniłaś może już do tego Goszczanowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jestem wstępnie dogadana, tylko na WZ wrrrrr się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 18.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jo prosty strażok ze wsi jestem co to jest Wz wrrr Wiesz może co się z Jeżykiem dzieje że nic nie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 to paskudne warunki zabudowy a wrrrr to wrrrr, że jeszcze ich niet A Aga mnie już niepokoi a właściwie nie ona ino jej brak Mam nadzieję, że tak budowaniem zajęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 18.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No nie cierpliwa ze mnie masa to fakt Ale już bym taki domek chcioł mieć a tu nie tak łatwo.A tak w ramach integracji między naszymi regionami uszczkniesz rąbka tajemnicy czego ciekawego się od nich dowiedziałaś bo mi serce krwawi a Pani Jeżykowa nie odpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Czyżby... http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/320/zakochany_jez_fotomontaz.jpg Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 18.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.03.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 żyjesz Jeżykowa ? Jasna cholera ...jak ja was ...przepraszam ... Pstrykam rano kompa ... nie ma powiadomień ... to myk na budowę ... A tu takie rzeczy ...że doczytać muszę jeszcze raz ...bo aby was przeleciałam Żyję ! Ale murarze mi takie tempo narzucili cyborgi, że mi nogi z dooopy powyrywają. W dwa dni ponad 40 metrów ścianek strzasnęli i dzisiaj rzucili sie na garaż. Nie nadążam z materiałami Z tego strachu, że cos spieprzą ... pokryjomu im małą kontrolę zorganizowałam. Przybył wujcio ... stary murarz ... pokiwał głową i mówi Ty im doopy nie zawracaj i nie przeszkadzaj - zapier....ą jak motorki i solidnie robią ...to nie przeszkadzam. Dostałam kartkę na zakupy i latam jutro za stalą drutami wiązałkowymi, plastyfi ...coś tam do betonu , śrubami , gwoździami - a jakże i po paliwko do żarłacza (czyt agregat ). Strażak - cierpliwości chłopie - już do ciebie maluję PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam Ważne , dbać aby fachowcy mieli nadmiar materiału to robota sprawniej idzie . W tym tempie to wełnę zaraz będziecie przewozić na budowę . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ufff, odnalazła się... A nie mówiłam, że ją Pany na budowie do muru przyparły A tak w ogóle, to coś nie tak z tymi powiadomieniami. Ja też nie dostaję. Dopiero mi mój Małż mówi, że Jeżowa odnaleziona, to przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.03.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ufff, odnalazła się... A nie mówiłam, że ją Pany na budowie do muru przyparły A tak w ogóle, to coś nie tak z tymi powiadomieniami. Ja też nie dostaję. Dopiero mi mój Małż mówi, że Jeżowa odnaleziona, to przylazłam ...ja zawsze wracam ... najwyżej z długami ...ale zawsze ... A dzisiaj to dostałam tak popalić ...że właśnie sobie żóbrówki naważyłam ...odreagowuję stres... Jednym słowem - nie mam juz "pana od wylewek" ...do zawału by mnie dzisiaj szczeniak doprowadził. Tylko dlatego, że to sfagier mojego kolegi ... nie zagryzłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts