Moose 19.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Nooo wreszcie Zdawaj relację co narobiłaś w chatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.03.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Nooo wreszcie Zdawaj relację co narobiłaś w chatce... W chałupce tylko ścianki działowe. Tylko i ...aż - bo wyrosły od poniedziałku do środy wieczór. W czwartek juz na garażu "siedzieli" i wyprowadzali narożniki. Bawili sie z tym dłuuuugo bo ławy ciut spier...ne były ...ale jak juz ruszyli to 300 bloczków wypaprali do dziś w południe ... No jak maszyny jakie ... Muszę się do fotek dorwac to powklejam w dzienniku. A dzisiaj miałam wizytacje pana od wylewek - pierwszą i ostatnią Niech się gdzie indziej uczy Ja mam fundamenty pod niwelator zrobione a on mi wymierzył różnicę w poziomach - uwaga 7 centymetrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wylewkami mi na połowę bala chciał wjechać ! Chłopaki wyskoczyli z garażu jak im to powiedziałam i po swojemu poziomy nanieśli ... 1 cm różnicy - powiadają. No szlag by cie nie trafił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Wylewkami mi na połowę bala chciał wjechać ! No szlag by cie nie trafił ? Trafił by mnie na pewno...albo jego... Ja to jestem spokojna do czasu... Ale jak mnie ktoś zdrzaźni , to wiesz... kły, pazury, kopyta i ogon mi wyrastają Dawaj foty szybciutko... A i obiecałaś mi coś na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.03.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Sortuje fotki i pomniejszyć muszę ... jak ja tego nie lubie robić ...brrrr A jeszcze sucz brynczy, że pęcherz pełen a cisnienie oczy wypycha... trza na spacer chyba ... Ale zaraz jak wrócę zasiedę i dziennik odkopie - obiecywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Zasiędę i poczytam jak już fotki bendom, teraz Lost'ów zgrywam i mi się internet biesi, że za dużo tego dobrego ... goopi jakiś Szeeeee Jeżyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Sortuje fotki i pomniejszyć muszę ... jak ja tego nie lubie robić ...brrrr ... zainstaluj IrfanView i włącz przetwarzanie wsadowe ... sto zdjęć w 10 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.03.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Sortuje fotki i pomniejszyć muszę ... jak ja tego nie lubie robić ...brrrr ... zainstaluj IrfanView i włącz przetwarzanie wsadowe ... sto zdjęć w 10 sek Z tym to jeszcze sobie jakoś radzę ...ale te wybory ... najchętniej wszystkie bym wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 to wklejaj ... fotodziennik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Zazdroszczę takich fachowców Też bym ich adoptowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Jeżynka, żebyś to się gdzieś bliżej w moją stronę z tym domem przysunęła, to bym ci moich wylewkarzy polecił . A tak to choć mobilni, to nie wiem czy by chcieli... Niestety niewielu fachoffffcóf ode mnie nadaję się do "upowszechnienia", ale alarmiarze i ci od wylewek - chyba tak - robią miksokretem; 2 dni i 150m2 było gotowe, a wylewki zacierają polerką mechaniczną i są gładsze niż moje tynki na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Aga szalejesz normalnie GRATULUJĘ!!! Wiosna się u nas pokazała i zaczynam wycinać drzewa w przyszłym tygodniu , no i nadal na papiera oczekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Przyleciały bociany i ... odleciały na zachód Dzisiaj ok. 13-tej. Widocznie to jeszcze nie te nasze. http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/1przylot20.03.10.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/2przylot20.03.10.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/3przylot20.03.10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Przyleciały bociany i ... odleciały na zachód Dzisiaj ok. 13-tej. Widocznie to jeszcze nie te nasze. Nie wszystkie... u mnie stał, a właściwie stały na łące, dwa... chyba, że jutro dalej polecą, bo już zaczynało się ściemniać Aaaa.... dziś dostałam zapłatę za jabłka ... cuuuuuuudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.03.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przyleciały bociany i ... odleciały na zachód Dzisiaj ok. 13-tej. Widocznie to jeszcze nie te nasze. Znaczy kciukasy trzymać dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.03.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Aaaa.... dziś dostałam zapłatę za jabłka ... cuuuuuuudna A nie mówiłam ? Budke w spokojnym miejscu powieś ...nawet jak sie wprowadzi szpak... zdziwisz się jak pięknie śpiewa. Naśladuje i przedrzeźnia inne ptaki ...kosa też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Znaczy kciukasy trzymać dalej ? Trzymać! To były te pierwsze, najsilniejsze. Nasze dopiero przylecą, mam nadzieję A, póki co oblukaj tego linka: http://dbajobociany.pl/ (dałam go też Jagnie) w komentarzach do Podrzutka, bo z Was ptakoluby wielkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Słoneczko.........przylecą do Ciebie napewno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 21.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Hej Aga Jeżykowa! Przeglądam dziennik, tempo widzę ostre, pięknie, pięknie się dzieje u Ciebie U Ciebie 40 metrów ścianki w 3 dni, a u nas 2 metry na tydzień (bo nasz murarz-wujek pracuje w pojedynkę). A tak w kwestii ptaszków to do nas, w okolice naszej chałupki przyleciały już żurawie to chyba wiosna już musowo musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czeeeść mypinki ! Moje żurawie też już są. A co do waszych ścianek ...ceglane to inna bajka. Ładnie trzeba i dokładnie. Moje dostaną tynku - takiego glabanego rączką albo szczotką do zamiatania to i pieścić sie z nimi chłopcy nie musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts