AgaJeżyk 24.03.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Sure - czasem ma to diable tak pokłutą brodę, że tylko czerwone strupki widać ...i nic ...nie daje za wygraną. Instynkt silniejszy . Ale za to nogi do doniczki już nie wstawi ...widać stópki bola bardziej jak broda ...no i doniczka zaraz robi fyrt ...na podłoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cześć kaktusie Do mnie jutro podłoga przyjeżdża. A ty co się tak grzebiesz - poganiaj majstrów, bo ciepło się zrobiło - niedługo rower wyciągnę i ...muszę mieć gdzie przenocować - w jeden dzień przecie nie obrócę, bo bym pedały pourywał A u mnie ruch się na stawie zaczął. F-16 trójkami latają, w pobliżu wyspy wodują. Pewnie znowu figlować u mnie będą - może się własnych jajców na Wielkanoc doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.03.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ciepło się zrobiło - niedługo rower wyciągnę i ... Rower, powiadasz? http://www.cyriak.co.uk/gifs/yeti.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gdzie mnie widziałaś i skąd wiesz jaki mam rower?! - Po Krakowie przecież nie jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja tam nie wiem, jaki Yeti ma rower, i przyszłam się dowiedzieć ... jeno nie widzę Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gdzie mnie widziałaś i skąd wiesz jaki mam rower?! - Po Krakowie przecież nie jeździłem Takich wertepów to nawet w Krakowie nie ma Widocznie ktoś Cię widział i dał cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Aguś , sorrki, że u Ciebie, ale szanowny Yeti własnego dziennika nie posiada i nie mam gdzie zapytać (no w sumie mogę na PW, ale wtedy świadków nie będzie): Yetuś, pamiętasz o obiecanej wierzbie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj Agusiu! Dawno tu nie byłam , ale już przybiegłam, poczytałam i.. oczom własnym nie uwierzyłam! Ścianki Ci urosły, jak grzyby po deszczu! I widać równiutkie takie . A ekipę rzeczywiście trafiłaś wyjątkową! Gdzie oni się uchowali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.03.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Yetuś, pamiętasz o obiecanej wierzbie??? Jakiej wierzbie? Tobie coś obiecałem? ...a co na niedzielę palmową potrzebujesz? No dobra, przyjedź i sobie natnij Ja nie wiem... Jeżycy coś nie widać... ...tych fachowców takich szybkich se najęła - może wyjść z pokoju w porę nie zdążyła i ją zamurowali(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.03.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja nie wiem... Jeżycy coś nie widać... ...tych fachowców takich szybkich se najęła - może wyjść z pokoju w porę nie zdążyła i ją zamurowali(?) Do dziennika zajrzyj złośliwcze Właśnie usiłuję odtworzyć bieżący tydzień zanim się pogubię. Tyle się dzieje ... że pierwszy raz ... sama nie nadążam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Yetuś, pamiętasz o obiecanej wierzbie??? Jakiej wierzbie? Tobie coś obiecałem? ...a co na niedzielę palmową potrzebujesz? No dobra, przyjedź i sobie natnij No wiedziałam, że się wyprze Czekaj, ja wygrzebię obiecanki. I żebyś wiedział, że przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Próbowałam dogonić Jezykową, ale jakiegoś dopalacza dostała... nie dam rady Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.03.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Do dziennika zajrzyj złośliwcze No byłem - w międzyczasie. Fakt, ścianki już stoją - uspokoiłem się na chwilę ...ale zaraz potem pomyślałem, że mógł ci przecież łapy szybkowiążący beton chycić . No, ale skoro się pojawiłaś, to znaczy, że kolejny niebezpieczny dzień udało ci się przetrwać . No wiedziałam, że się wyprze Czekaj, ja wygrzebię obiecanki. I żebyś wiedział, że przyjadę No już dobra, dobra - przecie mówię przyjedź . Tylko powiedz kiedy? (żebym sobie co ładniejszych zdążył narwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.03.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Próbowałam dogonić Jezykową, ale jakiegoś dopalacza dostała... nie dam rady Siemanko Dasz dasz - już zwalniam bo na zakręcię sie rozkraczę ... Padam na sznupę ... ale było mi to potrzebne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Chciałam zawołać "berek" ... ale w ostatniej chwili zrobiłaś unik Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aga przesadziłaś... A tak poważnie: GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witanko Ale ostro działasz na budowie Okienka i drzwi super - czekam na więcej zdjęć. To takie fajne uczucie - pierwszy raz zamknąć dom na klucz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ale tempo. Na Święta Wielkanocne przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 26.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam wszystkich! Na początek "Czapki z głów" dla Agi Jeżykowej. Tempo imponujące aż zazdrość człowieczyne zżera Okna i drzwi bardzo fajnie dobrane a jak nas obdzielisz jeszcze jakąś fotką coby cały domek w terażniejszym stanie uchwyciła to by było super Moose co dobrego u ciebie słychować Pochwal się troszkę na jakim etapie jesteś ? Ja przyznam szczerze że poszukiwania działki pod budowę jak na razie skutecznie ostudziły dalsze plany związane z balowaniem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 26.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cześć Aga, ale dali czadu Ci Twoi Panowie Budowlańcy, ja nawet czytać nie nadążam Gratuluję ścianek, ale przede wszystkim okien no i drzwi, są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts