AGP 26.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aguś, co się nie pochwaliłaś, że okna i dzwi już masz??? Z mediów się musze dowiadywać I domek dla autka się buduje. Gratulacje!!! Wygląda ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 26.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 no Aga poszłaś do przodu jak burza okna i drzwi świetne cud miód gratuluję[ogarnęło mnie lenistwo spędzam całe dnie na działce obcinając śliwy-zostało jeszcze 20szt nie mam czasu na uzupełnienie dziennika grr!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.03.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aguś - ja Ciebie doskonale rozumiem...z tymi oknami i drzwiami. Ja mam mieć swoje po świętach i już nie mogę się doczekać Tak sobie myślę, że jak się już wstawia okna i drzwi, to zamyka się pewien etap...i rozpoczyna kolejny, bardzo ważny. I dom wygląda juz wtedy jak DOM Tak sobie właśnie myślę... Pewnie będę przeżywać tak samo jak Ty A okna ładnie wyglądają, ale drzwi to masz naprawdę zaczepiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 26.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Hej Kaktusiarka! Okienka i drzwi baardzo smakowite! A jakieś "łopaseczki" wokół okien będą, czy jakiś inny jest plan? Pozdrowienia dla ludu pracującego od ludu pracującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.03.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cześć ludki kochane Właśnie wymoczyłam swoje sponiewierane i zakurzone kolce ... i bardzo jestem szczęśliwa, że mogę być taka ...styrana ... (mam nadzieje, ze tego nie trzeba leczyć ) Bite 12 godzin na nogach Śmigam do dziennika ... póki widzę na oczy Zaraz będziecie wszystko wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2010 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Moose co dobrego u ciebie słychować Pochwal się troszkę na jakim etapie jesteś ? Samo dobre słychować gdyż albowiem WZ mnie dali . No i projekt dziś został zamówiony ... Aguś nie pozostaje mi nic innego jak "pomacać" Twój domeczek i do firmy śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Aga gratuluję tego etapu, boski jest, prawda? Jeszcze pamiętam jaką mój domek zamknięty sprawił nam radochę A jazda z drzwiami fantastyczna - szlifierka i wszystko pasuje to się nazywa dom z bali Nie będę za bardzo ochać i achać nad oknami, drzwiami (cudo ) i całym domem bo sama to wiesz ale okiennice koniecznie, już Ty wybierzesz te pasujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Dzwi powalają na łopatki, mocno definiują styl, super, chociaż whisky Panom się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Drzwi i okna super pasują do domku . Tak się pospieszyłaś ze zrywaniem folii z okien...a impregnowanie domku? Nie obawiasz się, że się zapaskudzą? U nas to nawet dach i szyby były pochlapane...ale chłopaki dach doczyścili...na oknachmiejscami zostało, ale tylko ja wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Iwuś - wolę je okleić jeszcze raz jak benzyną ekstrakcyjną klej zmywać. Moja koleżanka upiekła tak swoje naklejki na oknach . Słoneczko przygrzało i klej się przyparzył ... zgroza ... Tym bardziej, że do impregnowania jeszcze trochę czasu a słońce jak wczoraj wylazło to bez rękawa latałam cały dzień Fobos i bochemit do tej pory wyłażą na balach. Trzeba jeszcze poczekać. Bardziej sie obawiam o drzwi. Są piaskowane ( postarzane ) i mam chyba dożywocie z czyszczeniem tych szczelinko-szparek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Pewnie masz rację. Myśmy jednak nie zrywali tej folii (choć były osoby, które powtarzały to samo co TY) i jakoś się nie upiekła. Podejrzewam, że to zależy od jakości tej folii zabezpieczajacej, więc na dwoje babka wróżyła. Czyszczeniem drzwi wogóle się nie przejmuj, kupisz szmatkę z mikrofibry do dużych zanieczyszczeń (taka gofrowana) i za jednym przeciągnięciem będziesz miała błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 28.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Hej Aga! A my z drzwi ściągnęliśmy folie i inne zabezpieczenia (bo takie ładne i żeby sobie popatrzeć na nie) i co??? Dzisiaj mamy w nich efektowne trzy dziury zrobione nie wiadomo przez kogo, ech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.03.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Hej Aga! A my z drzwi ściągnęliśmy folie i inne zabezpieczenia (bo takie ładne i żeby sobie popatrzeć na nie) i co??? Dzisiaj mamy w nich efektowne trzy dziury zrobione nie wiadomo przez kogo, ech! Paskudnie ... ale zostawienie foli też by ich nie uratowałao ...skoro to dziury - ktoś sie siłowo przyłożył żeby je tak sponiewierać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 28.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Aga, spójrz jakie fajne meble ogrodowe, buszując w necie natknęłam się na nie i od razu pomyślałam o Tobie http://stylwood.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.03.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 A co tu się znowu dzieje? ...a właściwie - dlaczego się tu nic nie dzieje? Jajca i króliki mi tylko po ekranie skaczą, a jeże gdzieś się od dwóch dni zawieruszyły? Czyżbyś Brazie drewutni pozazdrościła i postanowiłaś w swoim drewniaku pomarznąć? (tylko chociaż bez gaci nie lataj, żebyś się na te nadchodzące jajca nie usmarkała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://gfx.efotek.pl/images/le16h2plywp7rxvi8pdd.jpg Serdeczne życzeniaZdrowych, spokojnych,Pełnych rodzinnego ciepłaI radosnego nastroju wiosennegoŚwiąt Wielkanocnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Moja drewutnia jest jedyna w swoim rodzaju, drugiej takiej nie ma, więc niech se Jeżykowa pomarzy Się styrałaś tak, Kolczasta, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts