Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś - ja Ciebie doskonale rozumiem...z tymi oknami i drzwiami. Ja mam mieć swoje po świętach i już nie mogę się doczekać :) Tak sobie myślę, że jak się już wstawia okna i drzwi, to zamyka się pewien etap...i rozpoczyna kolejny, bardzo ważny. I dom wygląda juz wtedy jak DOM :D Tak sobie właśnie myślę...

Pewnie będę przeżywać tak samo jak Ty :D

A okna ładnie wyglądają, ale drzwi to masz naprawdę zaczepiste :D

Cześć ludki kochane :wink:

Właśnie wymoczyłam swoje sponiewierane i zakurzone kolce ... i bardzo jestem szczęśliwa, że mogę być taka ...styrana ... (mam nadzieje, ze tego nie trzeba leczyć :oops: )

Bite 12 godzin na nogach :o

Śmigam do dziennika ... póki widzę na oczy :roll: :wink:

Zaraz będziecie wszystko wiedzieć.

Aga gratuluję tego etapu, boski jest, prawda? Jeszcze pamiętam jaką mój domek zamknięty sprawił nam radochę :lol:

A jazda z drzwiami fantastyczna - szlifierka i wszystko pasuje :lol: to się nazywa dom z bali :lol:

Nie będę za bardzo ochać i achać nad oknami, drzwiami (cudo 8) ) i całym domem bo sama to wiesz :lol: ale okiennice koniecznie, już Ty wybierzesz te pasujące 8)

Drzwi i okna super pasują do domku :D 8) . Tak się pospieszyłaś ze zrywaniem folii z okien...a impregnowanie domku? Nie obawiasz się, że się zapaskudzą? U nas to nawet dach i szyby były pochlapane...ale chłopaki dach doczyścili...na oknachmiejscami zostało, ale tylko ja wiem gdzie... 8) :lol: :lol:

Iwuś - wolę je okleić jeszcze raz jak benzyną ekstrakcyjną klej zmywać. Moja koleżanka upiekła tak swoje naklejki na oknach :-? . Słoneczko przygrzało i klej się przyparzył ... zgroza ... Tym bardziej, że do impregnowania jeszcze trochę czasu a słońce jak wczoraj wylazło to bez rękawa latałam cały dzień :o

Fobos i bochemit do tej pory wyłażą na balach. Trzeba jeszcze poczekać.

Bardziej sie obawiam o drzwi. Są piaskowane ( postarzane ) i mam chyba dożywocie z czyszczeniem tych szczelinko-szparek :o

Pewnie masz rację. :D Myśmy jednak nie zrywali tej folii (choć były osoby, które powtarzały to samo co TY) i jakoś się nie upiekła. Podejrzewam, że to zależy od jakości tej folii zabezpieczajacej, więc na dwoje babka wróżyła. Czyszczeniem drzwi wogóle się nie przejmuj, kupisz szmatkę z mikrofibry do dużych zanieczyszczeń (taka gofrowana) i za jednym przeciągnięciem będziesz miała błysk. :D 8)

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

Hej Aga!

A my z drzwi ściągnęliśmy folie i inne zabezpieczenia (bo takie ładne i żeby sobie popatrzeć na nie) i co???

Dzisiaj mamy w nich efektowne trzy dziury :evil: zrobione nie wiadomo przez kogo, ech!

Paskudnie :-? ... ale zostawienie foli też by ich nie uratowałao ...skoro to dziury - ktoś sie siłowo przyłożył żeby je tak sponiewierać ...

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png

Tęczowych pisanek,

na stole pyszności,

mokrego dyngusa

i wspaniałych gości.

Niech to będzie czas uroczy,

życzy Magda miłej Wielkanocy.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif

A co tu się znowu dzieje?

...a właściwie - dlaczego się tu nic nie dzieje? Jajca i króliki mi tylko po ekranie skaczą, a jeże gdzieś się od dwóch dni zawieruszyły?

Czyżbyś Brazie drewutni pozazdrościła i postanowiłaś w swoim drewniaku pomarznąć?

(tylko chociaż bez gaci nie lataj, żebyś się na te nadchodzące jajca nie usmarkała :wink: :lol: )