AgaJeżyk 03.04.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wszystkim pięknie dziękuję za życzenia i ... za to, że mnie jakoś odkopaliście w tym zamieszaniu ... Życzę wszystkim Radosnych Świąt ... i obyśmy się odnaleźli ... bo ja mam problemy ... przyznam szczerze ... Jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jest! Jest Aga Jeżykowa! Kobieto - jak miło Cię widzieć! Jakoś nie mogę się tu połapać! To strasznie trudne - ale jakoś przebrnąć trzeba! Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Boratom - dobrze że przylazłaś sama bo bym cię nie znalazła Wesołych Świąt kochana ! Zaglądaj tu do mnie koniecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 też się doczołgałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A ja szukam, przez funkcję znajomi To ponoć mała nasza klasa jest Dla mnie nowość. Wpisuję znajomych, dodaję, a potem po ich profilach i wpisach wędruję do dzienniczków i komentarzy Jeśli ktoś zna prostszy sposób - chętnie skorzystam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Qurde! Aguś - przepraszam! Jeśli tak dalej będzie, to chyba przestanę się odzywać - połowa postów mi się dubluje Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 też się doczołgałem Jamlesik - czeeeeeść ! a ino zajrzyj czasem bo nie wiem jak cię dorwać chłopie ...jakby co ! ( Jakby jakie stringi trza popruć .. no wiesz ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 O ja cie, weszłam, znalazłam! Czeeeeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Aguś bajzel straszny się porobił Priwy do Ciebie nie chadzają... forum też albo lezie albo nie... KONIEC NARZEKANIA Wszystkiego dobrego na Święta życzę, jak najwięcej radochy z nowego domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Matko elektryczna .... jestem:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 O rety dotarłam, znalazłam hurrrraaaaaaaaaaaa Jak ja się cieszę. I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TE ŚWIĘTA bo wcześniej mi się nie udało ale szczere i z serca płynące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 spóźnione... http://img121.imageshack.us/img121/8105/wielkanocagp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strażak.t 04.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jasny gwint ta technika mnie wykończy....ogrom szczęścia i radości,a gdy ta już w was zagości,to dolejcie doń miłości,by wam wszechświat pozazdrościł...na święta życzy strażak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Nie rozumiem pewnej rzeczy ... Ustawiłam sobie żeby mnie powiadamiał mailami a on nic ..... Pewnie cosik sp........am echhhhhhh trochę techniki i człowiek się gubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Doberek! Nie przeraża mnie już forum, ale i nie cieszy. Ciągle jeszcze zapraszam tutaj albo i tutaj. Co prawda nie ma emotek, ale i na forumie nie ma teraz tych fajnych... Idę komentów Agduś szukać, takie mam twarde postanowienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Aguś! Śmigus dyngus http://bi.gazeta.pl/im/5/5042/z5042955X.jpg W sprawie emotek - trzeba sobie w ustawieniach zaawansowanych zmienić wyświetlanie edytora na bardziej zaawansowany - daje więcej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Już oberwałam Boratom ... ale nie tak seksownie hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 05.04.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 cześć Aga,dziekuje za zaproszenie dzięki niemu tu dotarłam,bo wczesniej mi nie szło , to jest jakas tragedia, wogóle mi to nie chodzi, nic mi sie nie otwiera,( ktoś też tak ma że każda strona otwiera sie 5 min)? że o powiadamianiach nie wspomnę, Widzi ktoś jakieś plusy tej zmiany ? Aga sorry ze u Ciebie tak po świetach takie żale, ale puki co to nie widze się na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Madzia - musimy sobie dać troszkę czasu.Ja co rusz coś "odkrywam" .Rozgryzam problem powiadomień ... jedne przychodzą ... inne nie.Chyba już wiem o co chodzi ... Ciągle się czegoś uczę ... może nie będzie tak źle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts