Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mi się nadal nie podoba ... i na ki gwizdek komu ta lista znajomych???

A ta dalej brynczy no ...

No jak się jakoś nie dostosujemy to nam takie wrtościowe ludzie poginą ...

No Braaaaaaaza nooooooo postaraj się

Drewutnie i stringi przeżyłaś to byle goooowno cie już nie ruszy nooooo ...

No ja też czekam.

Cały czas mam nadzieję, że szybko forumowe informatyki dopracują tą Betę.

...i że nastąpi to wcześniej nim połowa ludzi do konkurencji odpłynie.

Sam nie zdzierżyłem i już jedną nogą na emigracji jestem;)

A swoją drogą to jest niesamowite jak szybko tak radykalne zmiany w wirtualnym świecie zachodzą - jeszcze kilka dni i wszyscy stąd będą tam.

Ciekawe czy równie szybko będą wracać:)?

Co Wy, pogoda się zpsiła to wszyscy źli http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/cool.gif cztery boćki wczoraj widziałam - latały nad martwymi stawami rybnymi http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/happyyes.gif

nowe forum, nowe możliwości, tylko trochę szkoda, że tak wolno te poprawki są wprowadzane, choć trzeba przyznać, że przez całe święta pracują http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/cool.gif

I tak prędzej, czy później zmiany musiały nastąpić http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/chin.gif

cześć, a mnie już dzisiaj nieźle śmiga, tyle żem się na inny sprzęt przesiadła:p

niektóre z opcji są fajne jak np te subskrypcje, czasem jakiś wątek chciałam śledziłam choć nie miałam nic do powiedzenia w sprawie i teraz się tak da:D

jest już opcja zobaczenia własnych wpisów, niestety tylko z nowego forum ale może dopracują, tyle że te pysie jeszcze jakieś niemrawe i dopiero w zaawansowanych odpowiedziach widoczne ale coś za coś :p

No czeeeeeść! :D

W UK pogoda dzisiaj jakaś znośniejsza się robi, może uda się z domu wyjść gdzieś, nastrój mi się poprawia.

Forum zaczyna jakoś bardziej znośnie chodzić - chyba daaaaamy radę! :lol2:

Aguś - próbowałam do Magdalena74 napisać PW, ale ma skrzynkę zawaloną. Pozwolę sobie napisać więc u Ciebie :)

Zajrzyj tutaj - może Ci się rozjaśni, jak ustawić ładne mordki Redakcjo! Emotki!!!

Z powiadomieniami do subskrypcji - trzeba chyba troszkę zaczekać! Więcej osób zauważyło, że nie gra to wszystko jak trzeba - myślę, że programiści nadal próbują wszystko dopracować! Wydaje mi się, że powiadomień nie otrzymujesz w związku z zapchaną skrzynką. A zresztą - po co powiadomienia, kiedy jest subskrypcja ;)

Na forum jest kilka wątków dotyczących obsługi nowego FM. Ich lektura zajmuje sporo czasu, pozwala jednak ogarnąć trochę to wszystko! Życzę cierpliwości i duuuuużo odkrywczego zapału!

Powiadomienia widac w Panelu użytkownika w subskrybcjach. Każda pozycja jest opisana ; dziennie, natychmiast czy brak (obok każdego tematu )

Ja mam wszędzie "natychmiast" i jak na razie jest ok. Przychodzą aż furczy ... zawalają mi skrzynkę hi hi.

Mordki w ustawieniach zaawansowanych

Tutaj :

Interfejs edytora postów:

• Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG
  • Podstawowy edytor - proste okno tekstowe
  • Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu

trzeba zaznaczyć pierwszą opcję ( mnie to pomogło :cool: ... mordek mam "w mordę " :lol2:

Malka - już cie mam na podgladzie :p

Piotr - :welcome: ponownie ...

Przeżyjemy ten kataklizm informatyczny nie ?

Już jest coraz lepiej.

się cieszę.....

a ja gryzę, rozgryzam jak wiewióra, znaczek po znaczku,komunikat po komunikacie...i coraz bardziej mnie to bawi :) damy radę :)

się cieszę.....

a ja gryzę, rozgryzam jak wiewióra, znaczek po znaczku,komunikat po komunikacie...i coraz bardziej mnie to bawi :) damy radę :)

No ba ! ;)

Mnie to się nawet podobują te zabawki ; czcionki i mordki i filmiki i takie tam

I chyba słownik jest - przyda sie bo czasem numery odstawiam że :jawdrop: