AgaJeżyk 29.10.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aguś, te jeżątka sa we Wrocławiu do odbioru. To ja mam plan. Chytry. Jak będziesz nabywała taką jeżynkę, ja dokonam odbioru osobistego od sprzedającego we Wrocławiu, a Ty odbierzesz ode mnie Ale jestem przebiegła, ha! AGP - przebiegła gajdeczka nie spodziewa się, że będzie miała wysyp jeżykowych gości a do sklepu po jeżyki pojedzie z całym samochodem klateczek . Trzeba jej powiedzieć, że cysterne kawy musi zaparzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Sloneczko - nic nie zrobiłam z avatarkiem ! Ja widzę ...a co u ciebie krzyżyk czerwony jest ? Gorzej, nie ma nic! O tak Cię (nie)widzę: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Aga.jpg Trza by moderatora Ponurego zapytać dlaczego tak jest http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No coś podobnego ... .... .... Moderatooooooooor ! Jeżyka mi ukradliiiiiiiiii ! Hmmm - usłyszy myślisz ? Ciekawe czy to tak u wszystkich - bo u mnie wygląda normalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 29.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja widzę ! Jeżyk jest na miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W takim razie to ja uderzam w płacz do moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No taki twój los dzisiaj ...musisz samotnie popłakać Ale jakby potrzeba jeszcze jednej płaczki to wołaj hi hi - zbierzemy ekipę A Piotr czyta te babskie pierdołki - już cię lubię Piotrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja widzę ! Jeżyk jest na miejscu! I Twój krasnal też A jeżyka Jeżyka nie widzę http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ryczy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A swoją drogą ja to jestem jednak "informatyczny mongoł" - nie wiem jak ty tu ten zrzut przetransportowałaś Sloneczko ! Ja zrzut potrafię wkleić do edytora i ...koniec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 29.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A Piotr czyta te babskie pierdołki - już cię lubię Piotrze ! Czytam , bo z założenia lubię babki , które budują z bala ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A dziękujemy, dziękujemy że tak wystąpię w imieniu wszystkich balowych babek. A mamy faktycznie wysyp bab budujących z bala . No - zaraz tu Kruszon wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja też widzę Jeża, tylko się zastanawiam, dlaczego na forum nagle sie zrobiło przed północą, skoro nie ma jedenastej Kruszona jeszcze nie ma?? Klateczkę mam po króliku świętej pamięci (ogrroomna) to i cysterna na kawkę się znajdzie. Człowiek ściany po Bożemu wymurował, a tu zaraz jakieś sztaństwa mu zarzucają Fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Oooo - dziecki śpią to gajdeczka kompa okupuje ! A ja nie o murowańcach tylko o kolorku na zewnątrz - jaśniutkim takim. A na forum mamy "inny wymiar czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jeżyk jest na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.10.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Oooo - dziecki śpią to gajdeczka kompa okupuje ! Męż szanowny był wyjechał i mam kompa dla siebie, ot co Ten Twój domek to mógłby zostać z obecnym kolorkiem na wieki wieków. Poprosisz go dla mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Mam jeszcze pytanie: agagaj, u Ciebie też nie widzę awatara. Masz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.10.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.10.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 tylko się zastanawiam, dlaczego na forum nagle sie zrobiło przed północą, skoro nie ma jedenastej Musisz w swoim profilu, w pasku "strefy czasowej" zmienić na (GMT +1:0 hours) Berlin, Bruksela..., było +2:00) itd. Wracając do obrazków: bardzo to jest ciekawe, dlaczego jedne awatarki widzę, a innych nie. A zaczęło się przedwczoraj, gdy znikł awatar Toli. W tym przypadku Tola też go nie widziała, podobnie jak ja. Poszukała obrazka, który miała zapisany w swoim kompie i wkleiła. Wtedy zobaczyłyśmy go już obie. Wczoraj to już wiecie. Ciekawe z iloma jeszcze awatarami tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Aga - ani myślę go malować na zewnątrz. No "chaba" że bezbarwnie. Myślę raczej o rozjaśnieniu w środku ... wiesz bale zjadają słoneczko Sloneczko - nic nie bój ciebie nie zjedzą (Aga ma swojego wróbla - coś w twoim domu podkrada avatarki chyba ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 30.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 U mnie jesień średniowiecza na wsi.... Neta nie mam.... Poza tym nawet nie mam czasu przy kompie w domu usiąść (nota bene od wprowadzki nie podłączony stoi, 3 miesiące już....), dopiero w pracy mam czas.... A mi się ścianki działowe murowane w drewniaku nie podobają.... sorry dziewczyny.... Wolę msynie oglądać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 U mnie jesień średniowiecza na wsi.... Neta nie mam.... Poza tym nawet nie mam czasu przy kompie w domu usiąść (nota bene od wprowadzki nie podłączony stoi, 3 miesiące już....), dopiero w pracy mam czas.... A mi się ścianki działowe murowane w drewniaku nie podobają.... sorry dziewczyny.... Wolę msynie oglądać ..... Nie sorruj bo to jest to o czym się ...nie dyskutuje ... gusta. Zresztą nie widziałam w życiu murowanej ściany w chałupie z płazów - to by wyglądało jak ...zakonnica w kabaretkach W okrąglakach jest jeszcze inszy kłopot - kabelki. Ty śmigniesz sobie listewki na ścianie i będzie cacy a my ? Dziury, peszle i robisz z konstrukcji ser szwajcarski... A ścianki z okrągłych bali zajmują za dużo miejsca - niestety. W moim domku to byłby luksius . No i jeszcze malowanko ! Kocham malować ściany. Taki mam chyba temperament, że co jakiś czas z gratami muszę pojeździć i ściany przemalować ku rozpaczy mojego męża, ale wie biedak, że to terapeutycznie na mnie działa więc znosi cierpliwie ... Jak masz w pracy neta to w domu sie nie rwij bo ...nic nie zrobisz . Komputer to najlepszy złodziejaszek czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts