Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Aguś, te jeżątka sa we Wrocławiu do odbioru.

To ja mam plan. Chytry.

Jak będziesz nabywała taką jeżynkę, ja dokonam odbioru osobistego od sprzedającego we Wrocławiu, a Ty odbierzesz ode mnie 8)

Ale jestem przebiegła, ha!

AGP - przebiegła gajdeczka nie spodziewa się, że będzie miała wysyp jeżykowych gości a do sklepu po jeżyki pojedzie z całym samochodem klateczek :lol: :lol: :lol: :lol: . Trzeba jej powiedzieć, że cysterne kawy musi zaparzyć!

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sloneczko - nic nie zrobiłam z avatarkiem ! Ja widzę ...a co u ciebie krzyżyk czerwony jest ?

Gorzej, nie ma nic! O tak Cię (nie)widzę:

http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Aga.jpg

Trza by moderatora Ponurego zapytać dlaczego tak jest http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif

Ja też widzę Jeża, tylko się zastanawiam, dlaczego na forum nagle sie zrobiło przed północą, skoro nie ma jedenastej :roll:

Kruszona jeszcze nie ma?? :lol: :lol:

Klateczkę mam po króliku świętej pamięci (ogrroomna) to i cysterna na kawkę się znajdzie.

Człowiek ściany po Bożemu wymurował, a tu zaraz jakieś sztaństwa mu zarzucają 8) Fe.

tylko się zastanawiam, dlaczego na forum nagle sie zrobiło przed północą, skoro nie ma jedenastej :roll:

Musisz w swoim profilu, w pasku "strefy czasowej" zmienić na (GMT +1:0 hours) Berlin, Bruksela..., było +2:00) itd.

Wracając do obrazków: bardzo to jest ciekawe, dlaczego jedne awatarki widzę, a innych nie.

A zaczęło się przedwczoraj, gdy znikł awatar Toli. W tym przypadku Tola też go nie widziała, podobnie jak ja. Poszukała obrazka, który miała zapisany w swoim kompie i wkleiła. Wtedy zobaczyłyśmy go już obie.

Wczoraj to już wiecie. Ciekawe z iloma jeszcze awatarami tak mam :(

U mnie jesień średniowiecza na wsi.... Neta nie mam....

Poza tym nawet nie mam czasu przy kompie w domu usiąść (nota bene od wprowadzki nie podłączony stoi, 3 miesiące już....), dopiero w pracy mam czas.... :p :p :p :p

A mi się ścianki działowe murowane w drewniaku nie podobają.... sorry dziewczyny.... Wolę msynie oglądać .....

U mnie jesień średniowiecza na wsi.... Neta nie mam....

Poza tym nawet nie mam czasu przy kompie w domu usiąść (nota bene od wprowadzki nie podłączony stoi, 3 miesiące już....), dopiero w pracy mam czas.... :p :p :p :p

A mi się ścianki działowe murowane w drewniaku nie podobają.... sorry dziewczyny.... Wolę msynie oglądać .....

Nie sorruj bo to jest to o czym się ...nie dyskutuje ... gusta.

Zresztą nie widziałam w życiu murowanej ściany w chałupie z płazów - to by wyglądało jak ...zakonnica w kabaretkach :lol:

W okrąglakach jest jeszcze inszy kłopot - kabelki. Ty śmigniesz sobie listewki na ścianie i będzie cacy a my ? Dziury, peszle i robisz z konstrukcji ser szwajcarski... A ścianki z okrągłych bali zajmują za dużo miejsca - niestety. W moim domku to byłby luksius .

No i jeszcze malowanko ! Kocham malować ściany. Taki mam chyba temperament, że co jakiś czas z gratami muszę pojeździć i ściany przemalować ku rozpaczy mojego męża, ale wie biedak, że to terapeutycznie na mnie działa więc znosi cierpliwie ...

Jak masz w pracy neta to w domu sie nie rwij bo ...nic nie zrobisz :cry: .

Komputer to najlepszy złodziejaszek czasu ...