AGP 26.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Impreza w Pchełkowie Co oczywiście nie zwalnia Was z "obowiązku" odwiedzenia nas wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 wiosna, lato...same imprezki się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.04.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 AGP - wcześniej odwiedzimy dla przyjemności ... nie z obowiązku Przy okazji inwazji na Yetusiowo ... Aka - wykombinuj coś ... dziecki podrzuć dziadkom i przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czytam o tynkach i włosy mi stają na głowie. Przegoniłabym na cztery wiatry i jeszcze psami poszczuła:evil: Zaczynam sobie przypominać jak wyglądają u mnie czy ja mam dobre składniki i proporcje...bo jakoś dużo im worków wapna zostało a cementu dużo poszło (no ale oni jeszcze wylewali podłogi). Ostatnio też im idzie kiepsko jakiś nowy mieszacz betoniarkowy tak miesza że patykiem zdrapywałam kupy piachu zamiast zaprawy. Wapna paćki też widać. Się wkurzyłam i też rozmowę miałam ale przez telefon. Jak będzie zobaczymy...Trzymaj się Jeżykowo jestem z tobą i niech twoj gniew będzie mniejszy bo dzielony na tak wielu, którzy są z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.04.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 AGPy dzieci bawią, ale ręce na pulsie trzymają i .... po wierzbę przyjadą już wkrótce Za to naczelna Jeżyca wykrynca się... igłami Jeże, Yetuś, szykować się na konic sierpnia do nas! I bez wykryntów!!! Łomatko! Koniec sierpnia! ...A w którym to tysiącleciu? Tak daleko, to przecież żaden kalendarz nie sięga;) Szczenioki babce jakiej podrzućta i przybywajcie. ...albo w pieluchy zawińcie i ze sobą weźcie:rolleyes: Rozumiem, że na ten bal w balach między zjeżone jeże się wciskać nie zamierzacie(?) - no to wypuście się do mnie - nie ma na co czekać - wierzba już się puściła i najwyższy czas na szybką przeprowadzkę. Kto tam jeszcze chętny? Gwozdek wbijasz się? Beczkę weź to jakichś szprotek nałapiemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Łomatko! Koniec sierpnia! ...A w którym to tysiącleciu? Tak daleko, to przecież żaden kalendarz nie sięga;) Szczenioki babce jakiej podrzućta i przybywajcie. ...albo w pieluchy zawińcie i ze sobą weźcie:rolleyes: Rozumiem, że na ten bal w balach między zjeżone jeże się wciskać nie zamierzacie(?) - no to wypuście się do mnie - nie ma na co czekać - wierzba już się puściła i najwyższy czas na szybką przeprowadzkę. Kto tam jeszcze chętny? Gwozdek wbijasz się? Beczkę weź to jakichś szprotek nałapiemy:lol: O balu, jakoś nie słyszałam, a raczej może przegapiłam czytając - jednym słowem zaproszenia nie znalazłam A po wierzbisko może po długim weekendzie podjedziemy. Co Ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kto tam jeszcze chętny? Gwozdek wbijasz się? Beczkę weź to jakichś szprotek nałapiemy:lol: ... a kiedy konkretnie ? ... Napisz na priva jak daleko do tych szprotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Jak patrzę na prognozę pogody to szykuje nam sie łyk-end wodno-bagienny z uciechą w postaci 17 stopni pseudociepła ... Dooopa blada wyjdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Gwoździoł ... znęcasz się ? Już w minutę po "zasadzeniu" roślinek widać było, że woda stała się bardziej przejrzysta ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=1755&d=1272273981&thumb=1to odbicie pobliskich olch ... jeszcze raz... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=1756&d=1272274099&thumb=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ...no co Ty... Rozumiem, żebym wkleił zdjęcia u Ciebie .. Spróbowałaś z wodą H2O2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nie - boje się. Pobuszuje dzisiaj za torfem prawdziwym - bardziej do mnie przemawia. I muszę poczekać na wiatr od zachodu bo mi cholery uciekły w najszerszą i najgłębszą część stawu Tam ich nie dopadniemy - nie ma szans. A chciałam zielone zebrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nie - boje się. .... nie bój się ... i tak musisz to wpierw zrobić w wiadrze zanim wlejesz do stawu ... efekt zobaczysz po kilku godzinach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Yeti a ta impreza to w jakiej części kraju bo jakoś nie nadążam ostatnio? A może bym (na pewno bym) obejrzała nas wszystkich i nasze domki tudzież domy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Aguś coś Ty się rozszalała budowlano-rozrywkowo? Na pocztę nie zaglądasz? Pozdrówka i goń gamoniów budowlanych... Ja ganiam architekta, bo ciągle coś jest nie tak ale już blisko coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 .... pokaż kolce ... ... nie bądź kolczasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Liczę ile wody kupić ... tej 3 % Jakieś straszliwe ilości mi wychodzą ... SZEŚĆ LITRÓW ... to możliwe wogóle ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ale chyba można kupić preparat w pastylkach i rozpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mose - ty jak sie do poczty dorwiesz to ... jak świnia do chwastu Zasypałaś mnie na wszystkich frontach. Nie wiem tylko czemu twierdzisz, że nie zaglądam ... skoro odpisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Liczę ile wody kupić ... tej 3 % Jakieś straszliwe ilości mi wychodzą ... SZEŚĆ LITRÓW ... to możliwe wogóle ??? .. ile masz litrów w stawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Jeżysia, jak Ty 6 litrów nabyjesz, to może z tego powazna sprawa wyjść, a niektóre rzeczy to się mogą nawet wyklarować. I planujesz zielone wyrżnąć w maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts