Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytam o tynkach i włosy mi stają na głowie. Przegoniłabym na cztery wiatry i jeszcze psami poszczuła:evil:

Zaczynam sobie przypominać jak wyglądają u mnie czy ja mam dobre składniki i proporcje...bo jakoś dużo im worków wapna zostało a cementu dużo poszło (no ale oni jeszcze wylewali podłogi). Ostatnio też im idzie kiepsko jakiś nowy mieszacz betoniarkowy tak miesza że patykiem zdrapywałam kupy piachu zamiast zaprawy. Wapna paćki też widać. Się wkurzyłam i też rozmowę miałam ale przez telefon. Jak będzie zobaczymy...

Trzymaj się Jeżykowo jestem z tobą i niech twoj gniew będzie mniejszy bo dzielony na tak wielu, którzy są z tobą.

AGPy dzieci bawią, ale ręce na pulsie trzymają i .... po wierzbę przyjadą już wkrótce ;-)

Za to naczelna Jeżyca wykrynca się... igłami ;-)

Jeże, Yetuś, szykować się na konic sierpnia do nas! I bez wykryntów!!!

Łomatko! Koniec sierpnia! ...A w którym to tysiącleciu? Tak daleko, to przecież żaden kalendarz nie sięga;)

Szczenioki babce jakiej podrzućta i przybywajcie.

...albo w pieluchy zawińcie i ze sobą weźcie:rolleyes:

Rozumiem, że na ten bal w balach między zjeżone jeże się wciskać nie zamierzacie(?) - no to wypuście się do mnie - nie ma na co czekać - wierzba już się puściła i najwyższy czas na szybką przeprowadzkę.

Kto tam jeszcze chętny?

Gwozdek wbijasz się?;) Beczkę weź to jakichś szprotek nałapiemy:lol:

Łomatko! Koniec sierpnia! ...A w którym to tysiącleciu? Tak daleko, to przecież żaden kalendarz nie sięga;)

Szczenioki babce jakiej podrzućta i przybywajcie.

...albo w pieluchy zawińcie i ze sobą weźcie:rolleyes:

Rozumiem, że na ten bal w balach między zjeżone jeże się wciskać nie zamierzacie(?) - no to wypuście się do mnie - nie ma na co czekać - wierzba już się puściła i najwyższy czas na szybką przeprowadzkę.

Kto tam jeszcze chętny?

Gwozdek wbijasz się?;) Beczkę weź to jakichś szprotek nałapiemy:lol:

O balu, jakoś nie słyszałam, a raczej może przegapiłam czytając - jednym słowem zaproszenia nie znalazłam ;-)

A po wierzbisko może po długim weekendzie podjedziemy. Co Ty na to??

Gwoździoł ... znęcasz się ?

Już w minutę po "zasadzeniu" roślinek widać było, że woda stała się bardziej przejrzysta ...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=1755&d=1272273981&thumb=1to odbicie pobliskich olch ...

jeszcze raz...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=1756&d=1272274099&thumb=1

:rolleyes: