Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ile masz wody ... :sick: ... A co ja ja słomką wyssałam do wiaderka czy co ?

Jak mam policzyć kubaturę bałwanka ? :x

całka pomoże ... znasz całki? ... te matematyczne ...

one wszystko obliczą ... poproś kolegę matematyka ...

.... albo wal w ciemno ;)

Biorę Pi i rozsądek ... całki do bani ...

A poważnie to zrobię "wal w ciemno" uśredniając ilość ...

Wiem ... wiem ... bocian i pies mają razem 6 nóg ... ale średnio po trzy ... i chodzić sie na tym nie da

Za to ja nie mam jeszcze życia w stawie ... wiec jak przeleję wode utlenioną ...nikogo nie zamorduję ...

A skonsultowałam zagadnienie ze śfagrem - chemikiem i wiem, że woda się zneutralizuje.

Mose - nie bucz ;) Może to wina mojego kompa ... rozkraczył mi się niedawno ...

Jak nic nie doszło to ponawiam zaproszenie na rekonesans jeżyka ... z szanownym małżonkiem -

celem zaszczepienia miłości gwałtownej do architektury drewnianej :wiggle: ( jak go walnie ...to już mu nie przejdzie :p )

A na papierologię to se nerwosan przyjmij - innego wyjścia nie ma ... to musi wszystko mocy urzędowej nabrać

Ja to nazywam biurkowe odleżyny ...

A po wierzbisko może po długim weekendzie podjedziemy. Co Ty na to??
No co ja mogę na to?:) Pewnie, że może być. Ale teraz to ja właśnie o tym długim myślę - długich planów nie robię, bo... życie jest nieprzewidywalne. Jak wam się zachce, to dajcie głos;)

... a kiedy konkretnie ? ... Napisz na priva jak daleko do tych szprotek :)
Co do pytania: Kiedy?, to jeszcze nie do końca określone. Myślę, że nd lub pn nadchodzącego długiego łyk-enda.

A jak daleko? Jeśli dobrze kojarzę, to ty chyba ze stolicy(?) - no to 150 (kawałek za Uć) Na priva nie piszę, bo leniwy jestem i jeszcze skrzynki nie wyczyściłem. Jakby co, to mailo-ggadem możemy pogadać;)

Yeti a ta impreza to w jakiej części kraju bo jakoś nie nadążam ostatnio? A może bym (na pewno bym) obejrzała nas wszystkich i nasze domki tudzież domy.....
...a ciebie to już nie kojarzę z jakiego rejonu świata jesteś (chociaż coś mi się tłucze po pustym łbie, że chyba nie za daleko):rolleyes:. Ale dla takiej gepardzicy to przecież wszędzie na "koci skok";):D

na szczęście na tle długiego weekendu, przy rozmowach o balach i baletach, zginęła na chwile troska o tynki.

zmykam do swojego bałaganu - będzie dobrze Aga i ze STAWEM też. Ważne że tata ma zajęcie. Mój tata- tydzień po wykopaniu dziury, którą dziś też dumnie zwę stawem, pojechał na "jakieś" stawy i przywiózł pewnie za " połówkę" ogromny pojemnik maleńkich rybek. Nikt nie wiedział co tam pływa. Może dlatego uniknęłam takiej ilości glonów a może dlatego że u mnie tylko piach w tym miejscu - nie wiem.

Mose - luzik ...tylko zabrzmiało ... taka świętojebliwa ( ups :sick: ) nie jestem ;)

An.i - moje gloniska oberwały dzisiaj torfem ! Dwa wory ( takie ziemniaczane ) zatopiliśmy .

Jakoś woda utleniona do mnie nie przemówiła ... a tata zaciera ręce, że nie skazilismy jej i lada chwila wpuścimy tam stwory żyjące

Na razie mamy żabę :rolleyes: ... jak ona sobie radzi w tej zupie z wapnem i pokonem to sama zachodzę w głowę ... ale dzielna jest.

Nie chce sie wyprowadzic :D