AgaJeżyk 27.04.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ile masz wody ... ... A co ja ja słomką wyssałam do wiaderka czy co ? Jak mam policzyć kubaturę bałwanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witaj jeżyku !! przyszłam z wizytą..........ależ mam zaległości u Ciebie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ile masz wody ... ... A co ja ja słomką wyssałam do wiaderka czy co ? Jak mam policzyć kubaturę bałwanka ? całka pomoże ... znasz całki? ... te matematyczne ... one wszystko obliczą ... poproś kolegę matematyka ... .... albo wal w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Jak mam policzyć kubaturę bałwanka ? Pi razy oko: długość x szerokość x głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 ... Pi.... zda się na nic.... Postawiłbym na kolejną literę alfabetu ... R... rozsądek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Biorę Pi i rozsądek ... całki do bani ... A poważnie to zrobię "wal w ciemno" uśredniając ilość ... Wiem ... wiem ... bocian i pies mają razem 6 nóg ... ale średnio po trzy ... i chodzić sie na tym nie da Za to ja nie mam jeszcze życia w stawie ... wiec jak przeleję wode utlenioną ...nikogo nie zamorduję ... A skonsultowałam zagadnienie ze śfagrem - chemikiem i wiem, że woda się zneutralizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A dlaczego nic nie dostałam od Ciebie...??? Rozumiem, żeby to Poczta Polska... Ale ani na mejla ani na priva nie dojszło! Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mose - nie bucz Może to wina mojego kompa ... rozkraczył mi się niedawno ... Jak nic nie doszło to ponawiam zaproszenie na rekonesans jeżyka ... z szanownym małżonkiem - celem zaszczepienia miłości gwałtownej do architektury drewnianej ( jak go walnie ...to już mu nie przejdzie ) A na papierologię to se nerwosan przyjmij - innego wyjścia nie ma ... to musi wszystko mocy urzędowej nabrać Ja to nazywam biurkowe odleżyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.04.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Wiem ... wiem ... bocian i pies mają razem 6 nóg ... ale średnio po trzy ... i chodzić sie na tym nie da A ile nóg ma koń? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kon_w_sloncu100.gif Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A "średnio" czy przeważnie ? Bo ten ma jakieś ADHD i strasznie tupie Albo jeszcze inaczej : - jak sie kąpie to dwie ( przednimi sie podchlapuje ) - ale do roboty to musi miec cztery ... bo się obali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.04.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ma 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mose - nie bucz . Dobra nie jęczę... Dyć wsio lezie powolutku. Dziś uprawomocniłam się WZ-kowo i złożyłam o odlesienie. Ale papierologia mnie wqr... na zewnątrz jestem oazą spokoju Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.04.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ma 8 .. no i całą wiedzę z systematyki ssaków ... diabli wzięli ... Piłaś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.04.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Mose - do papierologii należy przywyknąć ... jak do kreta ... nic nie poradzisz ... Wykaż się cnotą zwaną cierpliwość ... a będzie ci nagrodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.04.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A po wierzbisko może po długim weekendzie podjedziemy. Co Ty na to?? No co ja mogę na to? Pewnie, że może być. Ale teraz to ja właśnie o tym długim myślę - długich planów nie robię, bo... życie jest nieprzewidywalne. Jak wam się zachce, to dajcie głos;) ... a kiedy konkretnie ? ... Napisz na priva jak daleko do tych szprotek Co do pytania: Kiedy?, to jeszcze nie do końca określone. Myślę, że nd lub pn nadchodzącego długiego łyk-enda. A jak daleko? Jeśli dobrze kojarzę, to ty chyba ze stolicy(?) - no to 150 (kawałek za Uć) Na priva nie piszę, bo leniwy jestem i jeszcze skrzynki nie wyczyściłem. Jakby co, to mailo-ggadem możemy pogadać Yeti a ta impreza to w jakiej części kraju bo jakoś nie nadążam ostatnio? A może bym (na pewno bym) obejrzała nas wszystkich i nasze domki tudzież domy........a ciebie to już nie kojarzę z jakiego rejonu świata jesteś (chociaż coś mi się tłucze po pustym łbie, że chyba nie za daleko). Ale dla takiej gepardzicy to przecież wszędzie na "koci skok";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ...Wykaż się cnotą zwaną cierpliwość ... a będzie ci nagrodzone Aga zabrzmiało prawie jak cytat z Pisma Świętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 na szczęście na tle długiego weekendu, przy rozmowach o balach i baletach, zginęła na chwile troska o tynki.zmykam do swojego bałaganu - będzie dobrze Aga i ze STAWEM też. Ważne że tata ma zajęcie. Mój tata- tydzień po wykopaniu dziury, którą dziś też dumnie zwę stawem, pojechał na "jakieś" stawy i przywiózł pewnie za " połówkę" ogromny pojemnik maleńkich rybek. Nikt nie wiedział co tam pływa. Może dlatego uniknęłam takiej ilości glonów a może dlatego że u mnie tylko piach w tym miejscu - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.04.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Mose - luzik ...tylko zabrzmiało ... taka świętojebliwa ( ups ) nie jestem An.i - moje gloniska oberwały dzisiaj torfem ! Dwa wory ( takie ziemniaczane ) zatopiliśmy . Jakoś woda utleniona do mnie nie przemówiła ... a tata zaciera ręce, że nie skazilismy jej i lada chwila wpuścimy tam stwory żyjące Na razie mamy żabę ... jak ona sobie radzi w tej zupie z wapnem i pokonem to sama zachodzę w głowę ... ale dzielna jest. Nie chce sie wyprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 An.i - moje gloniska oberwały dzisiaj torfem ! Dwa wory ( takie ziemniaczane ) zatopiliśmy . Jakoś woda utleniona do mnie nie przemówiła ... .. dzięki, że mnie poinformowałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.04.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ooooj Gwoździołku ... ... okąpać sie musiałam ... Zajrzałam tylko do siebie ... dwa slowa wrzuciłam i do wanny biegiem trociny i welnę z uszu wydrapać ... ( gryzły jak cholera ) Przecie bym sie pochwaliła ...za "chwilkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts