kaczki3 10.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 11.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj. Też mam w posiadaniu wąską działkę, długaśną ale szeroką na 12m /to i tak szersza niż Wasza/,ale byłam pewna,że na niej nic się nie da zbudować Wrzucisz jakąś wizualizację swojego domku? No i napisz proszę,jakie mieliście problemy z papierologią, bo zakładam,że z tak wąską działką jakieś mieliście co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 11.10.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj uanka. Było troszkę komplikacji i nie obyło się bez osobistej rozmowy z Naczelnikiem Wydziału Architektury w celu wyjaśnienia jaki maksymalnie szeroki domek będziemy mogli "wcisnąć" w nasz tramwaj. Po rozmowie okazało się że musimy zostawić po bokach po 1,5m więc domek ma 7,5m szerokości. Wizualizacji nie mamy, ale postaram się zeskanować szkice z projektu budowlanego. Musisz się liczyć z tym, że raczej czeka Cię projekt indywidualny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 11.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 To ja bardzo poproszę te szkice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, witam. Bardzo się cieszę, że założyliście dziennik:) Moje gratulacje. Teraz to już tylko mury wznosić i dach robić za ciosem przed zimą, a potem cała zabawa... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 U mnie też nic nie da się robić w ten ziąb i deszcz. Majstry pojechały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pomimo zimy tej jesieni majstry postawiły wam parę pustaczków... zawsze coś Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 15.10.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ha ha hano bardzo śmieszne koleżanko, doprawdy tu nie ma się z czego śmiać, tu trzeba płakać a tak na serio- jak tam u Ciebie, robią coś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 U minie też dachówek nie kładą Natomiast wybijają sufity deskami i stawiają ścianki działowe. Gdyby nie to, to też by stali z robotą... A ja się wcale nie śmiałam, tylko puściłam oczko Natomiast co do zimy to od wczoraj jestem wyposażona w nowiuśkie oponki zimowe więc jest mi wesoło, bo zima jest mi nie straszna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień Dobry Co u Was słychać? Majstry zaczynają murować? Już dzisiaj nie pada śnieg i niech tak pozostanie Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 19.10.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Majstry, według wczorajszej rozmowy, powinni być dzisiaj na budowie. Zobaczymy.Na razie nie dzwonię bo nie chcę się stresować.Mariusz podjedzie wieczorem sprawdzić co, i najważniejsze, jak zrobili.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No to daj znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jakoś mi się widzi, że ta budowa to jednak kiedyś się skończy. Już teraz potrafisz Kaczuś jakoś tak z humorem do sprawy podejść, więc jak już zamieszkacie, to będziesz się tarzała ze śmiechu wspominając jak to się wszystko zaczynało. Powodzenia i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 22.10.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzięki Jagna za słowa otuchy. Mam nadzieję, że sprawdzi się to co piszesz i że kiedyś faktycznie będę śmiała się z tego co teraz spędza mi sen z powiek.Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 22.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej, witajcie kaczki3 Po swoim domu widzę, że budowanie z Ytonga idzie piorunem, tak więc może mnie jeszcze przegonicie Kryjecie dachem przed zimą? Pozdrowienia i powodzenia w budowaniu kar_ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 .....No jak już kończą parter zaraz murować, to tempo mają expresowe. Jeszcze i Wy mnie przegonicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 23.10.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Chcemy przykryć dachem przed zimą. Więźba zamówiona, powinna dotrzeć w połowie listopada.Wciąż zastanawiamy się nad wprawieniem okien. Z jednej strony można byłoby podłubać przy instalacjach przez zimę a z drugiej nie wiem czy będzie na to czas i warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wsadzisz jakiegoś koksiaka i można działać przez zimę... Ja tak będę robić. A dachówki część będzie w poniedziałek... może całość przywiozą, ale tego modelu nie ma nawet w Niemczech Przedstawiciele z Brassa szukają ją po wszystkich składach budowlanych w Polsce... Szukajcie , a znajdziecie. Nie wiem ale jestem bardzo z tego tytułu spokojna, chociaż leje się do domu przez kosz i obróbki komina. do końca dachu zostało jeszcze 2 dni roboty tylko bez deszczu I WIECHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No to w takim tempie to mnie przegonisz Ale Wam to idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Kochanie... nic się nie pokazujesz, a u Ciebie zmiany, że nie wiem...Majstry już Ci wieńce robią, a ty nie wiesz? Nic nie piszesz, nic nie mówisz. Pokazuj zdjęcia i relacjonuj wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts