klimaw 11.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ... a od mapei z daleka jedna z lepszych marek Fugi całkiem do d..y. Nie nadąży się nakładać , a już wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 12.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... a od mapei z daleka jedna z lepszych marek Fugi całkiem do d..y. Nie nadąży się nakładać , a już wysycha.eeeeee....wprawy nie masz bracie na gresie schnie dłużej, na glazurze- piorunem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 12.10.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 na gresie schnie dłużej, na glazurze- piorunem... Przecież o tym wyżej pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 12.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Rozumując jak Ty , wszystkie fugi są do d.... Zatrudnij lepiej jakiegoś miszcza, będziesz mniej płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 12.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jakoś inne fugi moga wolniej wiązać i o to tylko chodzi . Nie mam zastrzeżeń do jakości Mapei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 12.10.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Alleluja! Pozdro i good luck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 12.10.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A już chciałem pogodzić towarzystwo klejem z ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 12.10.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Sopro No1 nigdy mnie nie zawiódłNa zewnątrz na tarasachPłytach GKPodłogówce również na dylatacjach tak jak wypadła płytka (13 lat temu) Rożnych dziwnych podłożach również bitumicznych Kleiłem nim również BK kiedy obniżałem nadproża - wystarczyło posmarować bloczek 12 i podwiesić (próba CT 17 kończyła się odpadnięciem - ale to nie reguła)cholernie drogi ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 12.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 gdzie kupujesz tego Sopro ? jakiś markiet , ile worek leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 13.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobra to klej już zostawmy a teraz z innej beczki tą folią w płynie to mazać całą łazienkę czy tylko w miejscach narażonych na ciągłe moczenie, prysznic wanna itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 13.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Poloz hydroizolacje w strefach mokrych . Nie ma sensu klasc jej wszedzie . Uzyj Ceresit CL-51 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 13.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobra to klej już zostawmy a teraz z innej beczki tą folią w płynie to mazać całą łazienkę czy tylko w miejscach narażonych na ciągłe moczenie, prysznic wanna itp. ? nie, no chyba bez sufitu? zasadniczo tylko strefy. by uprzedzic kolejna beczke, w narozach dodatkowo stosuje sie tasmy uszczelniajace. gdzies tam po drodze wystepuje jeszcze grunt ale ta beczke zostawiam narazie pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 13.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aleś ty pośmiewny flash a już myślałem że cie niema na forum, co za pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobra to klej już zostawmy a teraz z innej beczki by uprzedzic kolejna beczke, w narozach dodatkowo stosuje sie tasmy uszczelniajace.gdzies tam po drodze wystepuje jeszcze grunt ale ta beczke zostawiam narazie pusta. ... a jeśli prysznic bez brodzika, to pod płytki na podłogę można jeszcze położyć matę uszczelniającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemar M 05.12.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Reklama własna Edytowane 6 Grudnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts