bagusia 11.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Już wkrótce ma się ukazać w sprzedaży nowy projekt domu parterowego http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1586&IdKolekcji=&dzial_s=wkrotce&nr=6 Co o nim myślicie? Ma duże sypialnie, co za pewne jest jego atutem, dość spory salon, jedynym minusikiem jest brak naturalnego światła w łazience. Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła poprosić o rzut parteru, bardzo ciekawią mnie wymiary pomieszczeń A jakie są wasze opinie o tym domku? Zdecyduje się ktoś na jego budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 15.10.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ....widzę, że nie ma chętnych na ten projekt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 24.10.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 http://www.extradom.pl/projekt-domu-K3-ID-2636.html?typ=&powierzchnia=&garaz=1_miejsce&strona=6 Znajdź trzy różnice. Poza ślepą łazienką, wszystko ok. Nie wiem jak szeroką masz działkę. Może Tymoteuszek się zmieści. http://www.extradom.pl/projekt-domu-Tymoteusz%20Ma%C5%82y-ID-9657.html?typ=wszystkie&powierzchnia=dowolna&garaz=wszystkie&strona= Lepszy. pzdr Dziełkę mam 40x40 więc bez prolemu Tymoteuszek by się zmieścił. Wjazd na działkę mam od południa więc w tym przypadku musiałoby być odbicie lustrzane. Szukam domku przestrzennego, z dość dużymi sypialniami (nie mniej niż12m2). Cały czas jestem na etapie wyboru. Bardzo podoba mi się dom w zaciszu, Renia, Z10 i cały czas szukam dalej, aby mieć pewność, że dobrze wybiorę Nie ukrywam, że wolałabym domek z łazienką z oknem... niestety w tym projekcie brak.... chyba że macie jakieś propozycje przerobienia projektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 24.10.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ProStaś- bardzo ciekawy projekt, duże sypialnie:) Mała wada brak częściowego zadaszenia tarasu, ale da się obejść. Jesteś już w trakcie budowy, masz jakieś fotki? Jeśli tak to proszę o zdjęcia na maila [email protected] Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 24.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jeśli mogę się wtrącić to polecałabym tego Tymoteusza, świetne wnętrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 27.10.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja mam mętlik w głowie i znowu coś znalazłam.... kurcze kobieta taka niezdecydowana jest... oto kolejny projekt wart mojej uwagi "dom nad stawem" http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1124&IdKolekcji=&frm_search=1&id_grupy=0&nazwa=dom+nad+stawem&typ_budynku_dom=brak_dom&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=0&y=0&nr=0 Dołącza on do mojej listy, z której będę musiała wybrać jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMM 08.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja, mam zamiar zacząć budować C219, Widziałem ten dom u kolegi (ten z extradom....) Też, czekałem na ten projekt i zobaczymy co wyrośnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 08.11.2009 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ja, mam zamiar zacząć budować C219, Widziałem ten dom u kolegi (ten z extradom....) Też, czekałem na ten projekt i zobaczymy co wyrośnie..... W takim razie życzę powodzenia i czekam na relacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMM 23.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam, czy już nikt nie buduje tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts