pawelurb 11.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Mam dwa okna dachowe zamontowane tak że dolna krawędź okna jest w jednej płaszczyźnie ze ścianką kolankową , i nie wiem jak je obrobić, pozostałe okna normanie, czylli patrząc od strony tej wnęki w oknie na włożenie płyty daję pasek płyty równoległy do płaszczyzny ramy okna ( żeby był pod nim miejsce na wełnę ) potem dolna płyta prostopadała do podłogi , górna równolegle i jest ok, natomiast jak mam to okno w płaszczyźnie ścianki kolankowej , to nie mam jak zrobić tego paska bo wtedy nie zgra mi się płyta od oknem z tą na ściance kolankowej, jak mam to obrobić , może jakiś rysunek ? wszystkie jakie znalazłem dotyczą typowej obróbki takiej jak opisłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 11.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 wykonaj identyczne podejscie do kolankowej jak do dolnego glifu.pytanie w sam raz do http://forum.muratordom.pl/ocieplam-poddasze-krotkie-pytania,t98340-1800.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts