iga 1970 17.04.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Proszę o kontakt osoby które mieszkają dłużej niż rok w domu z bali firmy Misoni. Mam zamiar kupić taki model i zastanawiam się czy ma jakieś ukryte wady które wychodzą w czasie użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 18.04.2002 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 Wiele osób miało złe doświadczenia z firmą MISONI. Ja również i dlatego zrezygnowałam. Musiałabyś poczytać na forum GW-DOM archiwalne strony. Chociaż Misoni-VI jest piękny, to za duże pieniądze niewiele dostaniesz. Dokładnie zapoznaj się z ich warunkami, jakością i uważaj na umowę, poza tym dokonują zmian w trakcie realizacji stawiając Cię w tym momencie "pod ścianą".Jeśli wszystkiego dopilnujesz, to będzie Ci się wspaniale mieszkało w takim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts