Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W MĘŻCZYZNACH ------- DLA PAŃ :))))

daggulka

Recommended Posts

Zainspirowana wątkiem dla Panów -

aby dać szansę również naszym Panom na przemyślenie kilku swoich zachowań -

postanowiłam założyć wątek analogiczny ----- dla Pań.

Zachęcam do wpisów - CZEGO , DROGIE PANIE NIE ZNOSICIE W MĘŻCZYZNACH ...... :D

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zainspirowana wątkiem dla Panów -

aby dać szansę również naszym Panom na przemyślenie kilku swoich zachowań -

postanowiłam założyć wątek analogiczny ----- dla Pań.

Zachęcam do wpisów - CZEGO , DROGIE PANIE NIE ZNOSICIE W MĘŻCZYZNACH ...... :D

odpowiadam: na pewno chodzenia w rajstopach i spódniczkach, tudzież malowania paznokci i innych jaj

Reeeetro .... ale ja całkiem serio pytam :roll: :D

no bo ... mnie na przykład wątek dla Panów uzmysłowił, ze muszę robić krótsze i bardziej naturalnie wyglądające tipsy :oops: :lol:

no więc może ja zacznę konkretami.....

nie lubię cwaniactwa i facetów typu macho którzy witają się z kobietą słowami bądź myślami :

"cześć, jestem boski - chcesz mnie poznać"?

którzy mają o sobie zbyt wysokie mniemanie,

którzy traktują wszystkie kobiety jak głupie dziunie i myślą ,

iż są tak wspaniali , ze za jeden uśmiech każda wyląduje z nimi w łóżku

a wnętrze ich głowy to typowy pustostan .... :wink: :D

omijam szerokim łukiem:

1) panów nakręconych i mówiących tylko o jednym( pasji, seksie, finansach)

2) nadających na żony, a żyją z nimi i jakoś się dogadują

3) żyjących ponad stan: moje ulubione określenie: wyżej srają niż dupę mają. to akurat dotyczy często i pań i panów, lub małżeństw, fuuuj

4) palących

5)strasznie zarozumiałych: wypowiada się w każdym temacie, jak naprawdę zna się na swojej dziedzinie.

6) leniuchów..i to bardzo...sorryy ale mojego męża kocham właśnie za to że mu się chce..

7) pokazujących w towarzystwie gdzie jest miejsce kobiety w pogardliwy sposób

8) nie biorących udziału w wychowywaniu dzieci

9) z brodą...od razu tłumaczę że jeśli chodzi o stosunki koleżeńskie to ok. ale fizycznie mi się nie podobają

10) nadmiernie dbających o ciało..15lat spędziłam na basenie i wiem co znaczy depilacja całego ciała u pana, bleee, krzaczorów też nie lubię, ale bez przesady..

:lol: hi hi hi będzie można jeszcze coś dopisać jak mi się przypomni...hi h ihi :lol:

9) z brodą...od razu tłumaczę że jeśli chodzi o stosunki koleżeńskie to ok. ale fizycznie mi się nie podobają

10) nadmiernie dbających o ciało..15lat spędziłam na basenie i wiem co znaczy depilacja całego ciała u pana, bleee, krzaczorów też nie lubię, ale bez przesady..

hmm widzem tu pewną sprzeczność :( :o :roll:

jeszcze mi się nasunęło:

nie lubię facetów którzy nie mają szacunku do kobiet ...

i kobiet które pozwalając sobie na powyższe

same przez to nie mając do siebie szacunku :wink:

a już nie wybaczyłabym sytuacji kiedy brak szacunku do okazywany jest publicznie ....

nie lubię despotów i tyranów zawsze stawiających na swoim nie licząc się ze zdaniem innych trzęsących całą rodziną i karmiących się strachem tejże rodziny...

a z przyziemnych.... sama nie wiem .... po prosu wiem, ze nie ma facetów idealnych :wink: :lol:

ale na pewno zaiskrzyłoby gdybym trafiła na faceta (o tylko zaiskrzyło bo zajęda jezdem :oops: ), który:

traktuje kobietę nie jak kumpla, nie jak mamusię czy gosposię, nie jak rodzicielkę własnych dziatków, nie jak zło konieczne czy z braku laku ....

tylko

jak kobietę:

- choćby poda szklankę herbatki wieczorem nie pytany o to,

- bez pytania zarerwuje stolik raz za ruski rok i zaprosi do knajpki na kolacje,

- wysłucha i spróbuje zrozumieć,

bo w tym wszystkim chodzi chyba o zwykłą ludzką troskę i zrozumienie ... :roll:

Nie lubie facetow po solarce, z wyzelowanymi wlosami i nadmiernie wypielegnowanych.

Nie lubie gdy facet jest przesiakniety nikotyna, moze palic ale niektorych palaczy w ogole nie idzie wyczuc, inni zas smierdza fajkami na odleglosc.

Cwaniakow tez nie lubie.

Nie cierpie jak facet w miejscu publicznym mientoli swoje jajka, czuje wtedy niesmak, niestety wielu panow z mojej rodziny i znajomych tak robi :evil: (moj slubny na szczescie nie ma takiego nawyku).

Nie lubię męskich szowinistów, którzy dają inne prawa do seksu, pracy, palenia i picia alkoholu itd. kobietom i mężczyznom. A już najbardziej nie lubię jak taki męski szowinista myśli jeszcze sobie, że jest romeo i patrzy się na mnie takimi oczkami, ze wiem, że traktuje mnie tylko jako obiekt seksulany, który sobie wymślił, że ma mózg. Taki osobnik zazwyczaj też myśli, że z chęcią bym mu do łóżka wskoczyła, bo ma się za samca alfa conajmniej. Często objaw występuje na wysokich poziomach w pracy (dyrektory, prezesi, itp.) i osobni taki prawi często głupie komplementy.

Żeby nie było nie mam nic przeciwko odorbinie flirtu w rozmowie, ale dobry uwodziciel to ma podnosić poczucie wartości, a nie obniżać.

Oczywiście nie lubię też głupoty, brudu, itp. itd, ale to akurat tak samo u kobiet jak i mężczyzn, więc jest nieznaczące.

hmm widzem tu pewną sprzeczność :( :o :roll:

[list=]

wiedziałam że za bardzo się rozpisałam...i już brak zrozumienia, a więc:

-nie lubię brody u mężczyzn z którymi mogłoby mnie coś łączyć

-nie lubię jak facet woskuje sobie nogi i klatkę piersiową...

jasne :wink:

matka - no niezłe, niezłe ..... :lol:

mnie się udało poznać naprawdę takiego tupeciarza który witał się z kobietami tekstem o boskości .... dosłownie i słowo w słowo ...

rozwalił mnie tak bardzo, że śmiałam się przez kilkadziesiąt sekund - aż się popłakałam ze śmiechu ....facet zwątpił :wink:

stanął mi w tym momencie .... przed oczami "TULIPAN" i na takie skojarzenie po prostu wymiękłam .... :lol: