daggulka 13.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Baby, są przyczyną przewlekłych depresji pomelyłeś wewontki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Baby, są przyczyną przewlekłych depresji i w dodatku rzadko łysieją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 13.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 NIE CIERPIE MAMISYNKÓW!!!!(Musiałam to wykrzyczec) Nie znosze u faceta brody , wąsów. Przeklinania w normalnej rozmowie. Palenie papierosów, obrzydlistwo. Nadmierne picie, brak kontroli nad sobą samym. Brak szacunku do kobiet. Negatywne mowienie o swojej dziewczynie, zonie w towarzystwie. Facetów , ktorzy mowią tylko o sobie, o swojej pasji i jeszcze raz o sobie . Skreślony jest dla mnie facet dla ktorego ważniejsi są koledzy, niz rodzina. Nie lubie Panow , ktorzy spedzaja wiecej czasu przy lustrze niz ja. uważających że sprzątanie domu, pranie i gotowanie to mój obowiązek (i pasja) o to to Panom zazdrosnikom i nadmiernie kontrolujacym mowie stanowcze nie.(nie jestem mała dziewczynką) Nie lubię też ograniczania mojej osoby, i zadawanie przy tym durnych pytan. Po co tam jedziesz?, przeciez juz tam byłaś, albo po co Ci to , przecież masz podobne.(Jak mnie to wkurza) Nie lubię leni. Nie lubię hipohondryków. Ojej , tu mnie zabolało , ojej tu mi strzyknęło. Nie lubię spóźniania się i niedotrzymywania słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie lubię też ograniczania mojej osoby, i zadawanie przy tym durnych pytan. Po co tam jedziesz?, przeciez juz tam byłaś, albo po co Ci to , przecież masz podobne.(Jak mnie to wkurza) jezus maria ... jakbym o mojej mamie czytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orionisko 13.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 - mężczyzna w chodakach z bazaru a'la skóra, spodniach podciągniętych prawie pod pachy i swetrze wpuszczonym w te spodnie nie jest dla mnie mężczyzną, sory Moje spodnie spod pach opuszczę do kolan. Co wy na to drogie Panie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 - mężczyzna w chodakach z bazaru a'la skóra, spodniach podciągniętych prawie pod pachy i swetrze wpuszczonym w te spodnie nie jest dla mnie mężczyzną, sory Moje spodnie spod pach opuszczę do kolan. Co wy na to drogie Panie??? aaa panu już dziękujemy.... zapraszamy do innego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 13.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie lubię też ograniczania mojej osoby, i zadawanie przy tym durnych pytan. Po co tam jedziesz?, przeciez juz tam byłaś, albo po co Ci to , przecież masz podobne.(Jak mnie to wkurza) jezus maria ... jakbym o mojej mamie czytała Pomyśl Daggulka , wyprowadzasz się z domu od mamusi cała szczęśliwa ,w skowronkach a tu trafiasz na mamusie w wydaniu męskim. Urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 13.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 - mężczyzna w chodakach z bazaru a'la skóra, spodniach podciągniętych prawie pod pachy i swetrze wpuszczonym w te spodnie nie jest dla mnie mężczyzną, sory Moje spodnie spod pach opuszczę do kolan. Co wy na to drogie Panie??? To ja już wolę chyba pod pachy , z obsrajtuchem chodzić nie będę. Polecam jednak spodnie na biodrach z normalnym krokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie lubię też ograniczania mojej osoby, i zadawanie przy tym durnych pytan. Po co tam jedziesz?, przeciez juz tam byłaś, albo po co Ci to , przecież masz podobne.(Jak mnie to wkurza) jezus maria ... jakbym o mojej mamie czytała Pomyśl Daggulka , wyprowadzasz się z domu od mamusi cała szczęśliwa ,w skowronkach a tu trafiasz na mamusie w wydaniu męskim. Urocze miałam taką ... w małżeństwie numer jeden ..... było i sie skończyło ... też nie lubię jak się mnie ogranicza ... chyba nikt nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 w Nie lubię też ograniczania mojej osoby, i zadawanie przy tym durnych pytan. Po co tam jedziesz?, przeciez juz tam byłaś, albo po co Ci to , przecież masz podobne.(Jak mnie to wkurza) Kurna, a w lustro patrzysz?? Bo ja też nie lubię ograniczania mojej osoby, i zadawanie przy tym durnych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... przepraszam, że się wtrancam ... tylko na chwileczke i w kwestii formalnej Po przeczytaniu całego "wewontka od samego początka" (mam nadzieję, że ze zrozumieniem) ... dojszłem do wniosku iż: żadna z wypowiadających się tutaj kobiet z FM mnie nie lubi gdyż: - jaram wszystko co można jarać (ćmiki, cygara i ... prócz fajki) - od 40 lat jestem właścicielem wąsów (a czasami nawet i brody) ... aczkolwiek zawsze przystrzyżonych - nadużywam wysokoprocentowych napitków, od winka również nie stronię (piwka mniej - nie przepadam, choć latem i owszem, dwa, trzy dziennie, mogę żłopnąć) - klnę obrzydliwie: w domu, w pracy i przez telefon (w kilku językach) ... więcej grzechów nie pamiętam ... ale kiedy ciemiężycielka wróci z teleportacji to napewno zostanę uświadomiony i przywrócony do pionu ... ... z Waszych powyższych żalów wynika Drogie Panie, że nie lubicie prawie 100% mężczyzn tego świata - prawdopodobnie prócz tego jednego, jedynego z którym w tej chwili jestescie z ukłonami jednak http://www.chefpaul.net/smiles/flower1.gif ps - ciekawe za co lubią mnie "Baby" w pracy ? ... a może tylko tak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kurcze, przeczytałem wszytkie te wasze punkty i nic do siebie nie mogę dopasować Ale ta moja małżowa ma ze mną dobrze , to dobrze czy nie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... z Waszych powyższych żalów wynika Drogie Panie, że nie lubicie prawie 100% mężczyzn tego świata - prawdopodobnie prócz tego jednego, jedynego z którym w tej chwili jestescie [/i] Po pierwsze to nie żale a fakty, a po drugie faceci nie sa po to aby ich lubić tylko po to aby moc te fakty na kogoś zwalić. . A z tymi procentami to prawie zgadłeś, no jeden procent zabrakło, bo ten co to akurat i teraz, to tez jest jest do policzenia. Czasami to jest on nawet więcej niż 1%. Ale inaczej było by nudno. A Ciebie nie da sie nie lubic, prawda baby?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 oj chłopcy chłopcy..... i znów potwierdza się teoria,że my zawsze na coś narzekamy a Wy zawsze się chwalicie... , pogratulować skromności...hi h ih i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Albo przyprowadzę tutaj moją żonę i niech się wypowie..............oczywiście pod nadzorem i autoryzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 13.10.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja też nie cierpię zaborczości, kontroli, sprawdzania i braku zaufania - wkurza mnie to jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja też nie cierpię zaborczości, kontroli, sprawdzania i braku zaufania - wkurza mnie to jak cholera Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie trawię zazdrośników, egoistów, maminsynków i zbyt przewrażliwionych na punkcie swojego zdrowia. No i szczególnie mi działają na uzębienie osobnicy, którym sie nie chce nic robić, ale żeby nie wypaść gorzej od partnerki, we wszystkim jej przeszkadzają. Dotyczy to w sumie obu płci. Nie trawię, jak ktoś ogranicza drugą osobę w karierze, pasjach, zainteresowaniach w imię związku, rodziny, miłości itp. Mówię o sytuacjach, kidy głupszy mądrzejszego i bardziej twórczego ciągnie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... z Waszych powyższych żalów wynika Drogie Panie, że nie lubicie prawie 100% mężczyzn tego świata - prawdopodobnie prócz tego jednego, jedynego z którym w tej chwili jestescie a i to nie jest całkiem pewna w każdym jednym przypadku a u mnie sie kwalifikujesz .... nie wymieniłam żadnego z tych które Ty wymieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Albo przyprowadzę tutaj moją żonę i niech się wypowie..............oczywiście pod nadzorem i autoryzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts