Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W MĘŻCZYZNACH ------- DLA PAŃ :))))

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? :roll:

a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... :roll: :p :lol:

To może go delikutaśnie nakieruj?

Delikatnie nakieruj ... a co to jajko?

Czasami my faceci potrzebujemy bodźca jakiegoś.

Wy - Kobiety uważacie, że czytamy w myślach, tylko nam sie nie chce. A to se ne da. Faceci to dość proste istoty w odróżnieniu od skomplikowanych kobiet.

nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? :roll:

a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... :roll: :p :lol:

Delikatnie nakieruj ... a co to jajko?

Czasami my faceci potrzebujemy bodźca jakiegoś.

Wy - Kobiety uważacie, że czytamy w myślach, tylko nam sie nie chce. A to se ne da. Faceci to dość proste istoty w odróżnieniu od skomplikowanych kobiet.

Ale Twoja rada sama sobie przeczy. Ja rozumiem powiedzieć panu co na rzeczy, a nie jak z jajeczkiem się cackać delikatuśnie i dookoła nakierowywać.

My niby nigdy nie mówimy wprost. No nic dziwnego jak ma być wprost, ale delikatuśnio i dookoła. Zdecydujcie się w końcu czego chcecie.

delikutaśnie? hm.....

nie domyśli się .... :roll:

poza tym .... czy faceci nie są podejrzliwi przypadkiem ?

Mały - jeśli Twoja żona kupiłaby Ci wędkę i kazała wyjechać na kilka dni .... to co byś sobie pomyślał? :p

delikutaśnie? hm.....

nie domyśli się .... :roll:

poza tym .... czy faceci nie są podejrzliwi przypadkiem ?

Mały - jeśli Twoja żona kupiłaby Ci wędkę i kazała wyjechać na kilka dni .... to co byś sobie pomyślał? :p

......że karpie właśnie biorą? :roll:

Nie, no teraz to Wy ukazujecie brak pomyślunku... nikt nie każe Wam dla niego czegoś kupować - wystarczy drobna sugestia nie?

A jak nie to prosto z mostu i cześć!

Daggulka - jakbym dostał wędkę? cóż nie łowię wcale(meczów też nie oglądam, ale ja w ogóle jakiś dziwny jestem ;) ), ale pomyślałbym, że mam w końcu z Wojtekkkk-iem na kuter sobie pojechać.

a ja przed chwilą z ciekawości zapytałam tak całkiem poważnie co by se pomyślał, jakbym mu sprezentowała wędkę , dała kasę i pozwolenie na kilkudniowy wyjazd na ryby - najchętniej z dziećmi ... popatrzył i popukał się w głowę :lol: :lol: :lol:

a ja przed chwilą z ciekawości zapytałam tak całkiem poważnie co by se pomyślał, jakbym mu sprezentowała wędkę , dała kasę i pozwolenie na kilkudniowy wyjazd na ryby - najchętniej z dziećmi ... popatrzył i popukał się w głowę :lol: :lol: :lol:

Nie trza było o dzieciach mówić. :lol:

A ja nie lubię takich koszulek bez rękawów i włosów pod pachami, brody i wąsów- zwłaszcza długich i siwych (przypominają mi się słowa mojej babci, że gęba musi się czymś od d... różnić), badziewiastych garniturów z bazaru, plastikowych butów i długich włosów. Natomiast lubię palących- nieśmierdzących (to wykonalne :wink: ), przeklinających zgrabnie i z umiarem, pijących podobnie. Nie lubię jak facet nie ma dystansu do własnej osoby, nie umie nic sensownego ugotować a obsługa odkurzacza jest mu równie obca, jak pilotowanie promem kosmicznym. Nie lubię jak facet totalnie nie zwraca uwagi na swój wygląd i dla mnie makabra- włosy na plecach.

A ja nie lubię takich koszulek bez rękawów i włosów pod pachami, brody i wąsów- zwłaszcza długich i siwych (przypominają mi się słowa mojej babci, że gęba musi się czymś od d... różnić),

to dupy są obrośnięte? :o :o :o