Mały 19.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... To może go delikutaśnie nakieruj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 19.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... To może go delikutaśnie nakieruj? Delikatnie nakieruj ... a co to jajko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... To może go delikutaśnie nakieruj? Delikatnie nakieruj ... a co to jajko? Czasami my faceci potrzebujemy bodźca jakiegoś. Wy - Kobiety uważacie, że czytamy w myślach, tylko nam sie nie chce. A to se ne da. Faceci to dość proste istoty w odróżnieniu od skomplikowanych kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 19.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... To może go delikutaśnie nakieruj? Delikatnie nakieruj ... a co to jajko? Czasami my faceci potrzebujemy bodźca jakiegoś. Wy - Kobiety uważacie, że czytamy w myślach, tylko nam sie nie chce. A to se ne da. Faceci to dość proste istoty w odróżnieniu od skomplikowanych kobiet. Ale Twoja rada sama sobie przeczy. Ja rozumiem powiedzieć panu co na rzeczy, a nie jak z jajeczkiem się cackać delikatuśnie i dookoła nakierowywać. My niby nigdy nie mówimy wprost. No nic dziwnego jak ma być wprost, ale delikatuśnio i dookoła. Zdecydujcie się w końcu czego chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... To może go delikutaśnie nakieruj? delikutaśnie? hm..... nie domyśli się .... poza tym .... czy faceci nie są podejrzliwi przypadkiem ? Mały - jeśli Twoja żona kupiłaby Ci wędkę i kazała wyjechać na kilka dni .... to co byś sobie pomyślał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.10.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... To może go delikutaśnie nakieruj? delikutaśnie? hm..... nie domyśli się .... poza tym .... czy faceci nie są podejrzliwi przypadkiem ? Mały - jeśli Twoja żona kupiłaby Ci wędkę i kazała wyjechać na kilka dni .... to co byś sobie pomyślał? ......że karpie właśnie biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nie, no teraz to Wy ukazujecie brak pomyślunku... nikt nie każe Wam dla niego czegoś kupować - wystarczy drobna sugestia nie? A jak nie to prosto z mostu i cześć! Daggulka - jakbym dostał wędkę? cóż nie łowię wcale(meczów też nie oglądam, ale ja w ogóle jakiś dziwny jestem ), ale pomyślałbym, że mam w końcu z Wojtekkkk-iem na kuter sobie pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja przed chwilą z ciekawości zapytałam tak całkiem poważnie co by se pomyślał, jakbym mu sprezentowała wędkę , dała kasę i pozwolenie na kilkudniowy wyjazd na ryby - najchętniej z dziećmi ... popatrzył i popukał się w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja przed chwilą z ciekawości zapytałam tak całkiem poważnie co by se pomyślał, jakbym mu sprezentowała wędkę , dała kasę i pozwolenie na kilkudniowy wyjazd na ryby - najchętniej z dziećmi ... popatrzył i popukał się w głowę Nie trza było o dzieciach mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.10.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kuźwa .... masz rację ..... dzieci bym mamie sprzedała na te kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 20.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A ja nie znoszę w mężczyznach uciekania od problemów /do pracy, w alkohol itp./ Według moich obserwacji kobiety lepiej stawiają czoło przeciwnościom losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja nie lubie facetów gderliwych i niezadbanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja nie lubie facetów gderliwych i niezadbanych Hmmm... podoba Ci się Sławek Oborski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 25.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A ja nie lubię takich koszulek bez rękawów i włosów pod pachami, brody i wąsów- zwłaszcza długich i siwych (przypominają mi się słowa mojej babci, że gęba musi się czymś od d... różnić), badziewiastych garniturów z bazaru, plastikowych butów i długich włosów. Natomiast lubię palących- nieśmierdzących (to wykonalne ), przeklinających zgrabnie i z umiarem, pijących podobnie. Nie lubię jak facet nie ma dystansu do własnej osoby, nie umie nic sensownego ugotować a obsługa odkurzacza jest mu równie obca, jak pilotowanie promem kosmicznym. Nie lubię jak facet totalnie nie zwraca uwagi na swój wygląd i dla mnie makabra- włosy na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A ja nie lubię takich koszulek bez rękawów i włosów pod pachami, brody i wąsów- zwłaszcza długich i siwych (przypominają mi się słowa mojej babci, że gęba musi się czymś od d... różnić), to dupy są obrośnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A ja nie lubię takich koszulek bez rękawów i włosów pod pachami, brody i wąsów- zwłaszcza długich i siwych (przypominają mi się słowa mojej babci, że gęba musi się czymś od d... różnić), to dupy są obrośnięte? Aż pójdę swoją obejżeć.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 25.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To taka metafora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To taka metafora Czyli nie mam u ciebie żadnych szans!!!!! A swoją drogą ..ciekawe po kim je odziedziczyłem............. po mamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 25.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Włosy na pupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts