daggulka 25.10.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Włosy na pupie prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Włosy na pupie prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No pewnie ,drogie panie to dla waszego bezpieczeństwa, aby w czasie jazdy na rowerku stacjonarnym, włosy z łydek się nie wkręciły........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 25.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No właśnie Wy szowinistyczne małpy! A ta żaluzja o rowerku to do Ciebie Daggulka- widziałam Twoje narzędzie tortur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Włosy na pupie prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No pewnie ,drogie panie to dla waszego bezpieczeństwa, aby w czasie jazdy na rowerku stacjonarnym, włosy z łydek się nie wkręciły........... oj , Stuk ... se grabisz aż se nagrabisz a jak se już nagrabisz to Ci rowerka nie pożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.10.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Włosy na pupie prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No pewnie ,drogie panie to dla waszego bezpieczeństwa, aby w czasie jazdy na rowerku stacjonarnym, włosy z łydek się nie wkręciły........... oj , Stuk ... se grabisz aż se nagrabisz a jak se już nagrabisz to Ci rowerka nie pożyczę dla twojego bezpieczeństwa oczywiście ,żeby ci się włosy z łydek nie wkręciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.10.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 oczywiście .... z czystej troski to wszystko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 26.10.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a mnie do białej gorączki doprowadza, jak facet nie ma odwagi cywilnej, żeby po męsku rozwiązywać problemy (po męsku to nie znaczy waląc w mordę i poprawiając z półobrotu, tylko zachowując się jak dorosły dojrzały emocjonalnie facet) kliniczny przykład: mój sąsiad z mieszkania naprzeciwko - zamiast przyjść i powiedzieć, że mój pies szczekając budzi mu dziecko, to pisze do mnie po nocy maile z pogróżkami - jak zobaczyłam taki mail pierwszy raz, to oczy miałam wielkie jak złote carskie rublówki piszę do faceta, że rozumiem jego problem i zapraszam na rozmowę face to face, bo anonimem to mnie może co najwyżej zjadowić, a nie sprawę załatwić, a on do mnie (nadal mailem bez podpisu), że zrobi ze mną porządek (kurde, przecież to nie ja szczekam, tylko mój pies...) no i do dzisiaj się nie zjawił, żeby porozmawiać i załatwić sprawę jak dorosły facet nie znoszę takiej dziecinady w niczyim wykonaniu, a już u facetów w szczególności Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No właśnie Wy szowinistyczne małpy! A ta żaluzja o rowerku to do Ciebie Daggulka- widziałam Twoje narzędzie tortur Zdrada!!!!!!!! :lol:Chyba ktoś ma za dłuuuugi język http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Co???? Dupę czy wąsy Włosy na pupie prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No pewnie ,drogie panie to dla waszego bezpieczeństwa, aby w czasie jazdy na rowerku stacjonarnym, włosy z łydek się nie wkręciły........... oj , Stuk ... se grabisz aż se nagrabisz a jak se już nagrabisz to Ci rowerka nie pożyczę To Ci roślinkę zabiorę!!!! http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 To Ci roślinkę zabiorę!!!! http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif a coś Ty ... po dobroci nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 To Ci roślinkę zabiorę!!!! http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif a coś Ty ... po dobroci nie oddam Nie chodzisz w mojej wadze............. a tym razem Andrzej(ostatnia nadzieja pomorza środkowego) wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 26.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No właśnie Wy szowinistyczne małpy! A ta żaluzja o rowerku to do Ciebie Daggulka- widziałam Twoje narzędzie tortur Zdrada!!!!!!!! :lol:Chyba ktoś ma za dłuuuugi język http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif My tu nie o wadach bab gadamy- tylko chłopów Poza tym Wy też niezłe plotkareczki jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 prosze bardzo .... a kobietom to każą na łyso depilować każdy centymetr ciała No właśnie Wy szowinistyczne małpy! A ta żaluzja o rowerku to do Ciebie Daggulka- widziałam Twoje narzędzie tortur Zdrada!!!!!!!! :lol:Chyba ktoś ma za dłuuuugi język http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif My tu nie o wadach bab gadamy- tylko chłopów Poza tym Wy też niezłe plotkareczki jesteście! Gdzie? My plotkujemy? ?????? My tylko prowadzimy poważne konwersacje........ ile można o celulicie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Albo skórkach i pomarańczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 26.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Taaaak... a Wy to o czym niby gadacie jak siedząc na ogródkach w knajpie udowadniacie, że męska głowa o 180 stopni na szyjce potrafi się obracać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Taaaak... a Wy to o czym niby gadacie jak siedząc na ogródkach w knajpie udowadniacie, że męska głowa o 180 stopni na szyjce potrafi się obracać???? A wiesz dlaczego mężczyźni nie mają celulitu? Bo to brzydko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 26.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A właśnie, że mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A właśnie, że mają Może i mają, nie znam żadnego a jak już mają to mają a nie jedynym ich zmartwieniem to nie jest jak się go pozbyć, tylko jak zrobić aby koleżanka z pracy też dostała celulitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 26.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 O jeżu! gdzie Ty takie kobity spotykasz???? u kosmetyczki "na tipsach"??? Poza tym gadanie o cellulicie i tak bywa pożyteczniejsze niż durnowate rozważania nad przegranymi meczmi w piłce nożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 O jeżu! gdzie Ty takie kobity spotykasz???? u kosmetyczki "na tipsach"??? Poza tym gadanie o cellulicie i tak bywa pożyteczniejsze niż durnowate rozważania nad przegranymi meczmi w piłce nożnej. (źle trafiłaś, nie lubię piłki nożnej i boksu) Jeżeli chodzi o te durnowate rozmowy o meczach to masz rację Banda idiotów latających za jedną piłką I nie gadaj bo są takie kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts