Ewa7506 26.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A Ty nie gadaj... dobra piłka nie jest zła- nie tak dobra jak speedway ale... A dziwolągi to są i męskiego i damskiego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A Ty nie gadaj... dobra piłka nie jest zła- nie tak dobra jak speedway ale... A dziwolągi to są i męskiego i damskiego gatunku Nie wiem.........jakoś piłki nożnej nigdy nie polubiłem. No to żeśmy się wkońcu dogadali...........Andrzej jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Taaaak... a Wy to o czym niby gadacie jak siedząc na ogródkach w knajpie udowadniacie, że męska głowa o 180 stopni na szyjce potrafi się obracać???? Głowa czy łeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Taaaak... a Wy to o czym niby gadacie jak siedząc na ogródkach w knajpie udowadniacie, że męska głowa o 180 stopni na szyjce potrafi się obracać???? Głowa czy łeb? Ale to musi strasznie boleć takie wykręcanie! A głowa mnie rozbolała!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 26.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 I jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała.... zabawne są takie "nerwowe cwaniaki" za kierownicą jadące, jakby byli spóźnieni na pogrzeb teściowej: trąbią, przeklinają, chodziarz zainteresowany i tak nie słyszy- uprzedzam złośliwe komentarze odnośnie umiejętności kobiet- kierowców.... niestety z zasady są słuszne ale odrobina cierpliwości dla dobra choćby własnego serduszka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 23.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja nie znoszę jak mój facet czasami na mnie patrzy i z politowaniem głową potrząsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.11.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to nie politowanie, to zazdrość, on by na to coś nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A mnie wnerwia jak mi kradnie do pranie lekko tylko znoszone rzeczy . Muszę nowe ubierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to nie politowanie, to zazdrość, on by na to coś nie wpadł tak tak to pewniakiem z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 26.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A mnie wnerwia jak mi kradnie do pranie lekko tylko znoszone rzeczy . Muszę nowe ubierać. Już się zdenerwowałam jak to widzę. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 26.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 do szału mnie doprowadza, jak znajduje w koszu na brudną bieliznę zrulowane skarpety , a setki razy powtarzam, że nie mam ochoty wywracać ich na drugą stronę - no nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alushka 30.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 U facetów nie znoszę, nie toleruję, nie cierpię tylko jednego- NIEODPOWIEDZIALNOŚCI! Gardzę facetami nieodpowiedzialnymi. Całą resztę lubię- z wąsami, brodami, łysinami, żelami, z piłka nożną, brudnymi skarpetami zrolowanymi, palących, niepalących, z krótkimi rękawami, długimi, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 03.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do szału mnie doprowadza, jak znajduje w koszu na brudną bieliznę zrulowane skarpety , a setki razy powtarzam, że nie mam ochoty wywracać ich na drugą stronę - no nie dociera iwomalinka znam ten ból Kilka razy zwracałam i zwracałam uwagę ale...nic i nic Więc pewnego razu mówię do małżonka naszykuj skarpety do prania i ze zdziwieniem przyglądałam się jak odwija skarpetki I tak od tamtej pory mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 03.12.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do szału mnie doprowadza, jak znajduje w koszu na brudną bieliznę zrulowane skarpety , a setki razy powtarzam, że nie mam ochoty wywracać ich na drugą stronę - no nie dociera iwomalinka znam ten ból Kilka razy zwracałam i zwracałam uwagę ale...nic i nic Więc pewnego razu mówię do małżonka naszykuj skarpety do prania i ze zdziwieniem przyglądałam się jak odwija skarpetki I tak od tamtej pory mam spokój dorothy wielkie dzięki za radę, na pewno wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 03.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Niema sprawy.Mam nadzieję,że zadziała bądż twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do szału mnie doprowadza, jak znajduje w koszu na brudną bieliznę zrulowane skarpety , a setki razy powtarzam, że nie mam ochoty wywracać ich na drugą stronę - no nie dociera iwomalinka znam ten ból Kilka razy zwracałam i zwracałam uwagę ale...nic i nic Więc pewnego razu mówię do małżonka naszykuj skarpety do prania i ze zdziwieniem przyglądałam się jak odwija skarpetki I tak od tamtej pory mam spokój miłe lolitki! Skarety zrolowane piorą się tak samo dobrze jak te rozwijane waszymi rączętami. I z powodu takiej głupoty niszczyć se nerwy... to tylko kobieta może wpaść na taki pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 03.12.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Taka już nasza natura ,że zaprzątamy sobie głowę pierdołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 03.12.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 miłe lolitki! Skarety zrolowane piorą się tak samo dobrze jak te rozwijane waszymi rączętami. I z powodu takiej głupoty niszczyć se nerwy... to tylko kobieta może wpaść na taki pomysł... Wcale nie piorą się tak samo Jak skarpeta jest zrolowana, nie daj boże na lewą stronę na dodatek, w środku są poprochy i kocie kudły. Do dupy takie pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 miłe lolitki! Skarety zrolowane piorą się tak samo dobrze jak te rozwijane waszymi rączętami. I z powodu takiej głupoty niszczyć se nerwy... to tylko kobieta może wpaść na taki pomysł... Wcale nie piorą się tak samo Jak skarpeta jest zrolowana, nie daj boże na lewą stronę na dodatek, w środku są poprochy i kocie kudły. Do dupy takie pranie Co za pierdoł się czepiają nasze kochane panie \ Aż sprawdzę czy moja żona też tak reaguje nazwijam specjalnie i poutykam je w strategicznych miejscach (oczywiście poza koszem na brudne rzeczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 03.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Zresztą Retro, co Ty wiesz o praniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts