Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W MĘŻCZYZNACH ------- DLA PAŃ :))))

daggulka

Recommended Posts

miłe lolitki! Skarety zrolowane piorą się tak samo dobrze jak te rozwijane waszymi rączętami.

I z powodu takiej głupoty niszczyć se nerwy... to tylko kobieta może wpaść na taki pomysł...

Wcale nie piorą się tak samo :roll: Jak skarpeta jest zrolowana, nie daj boże na lewą stronę na dodatek, w środku są poprochy i kocie kudły. Do dupy takie pranie :evil:

Zgadzam się w 100%!!!!! trzeba prać jeszcze raz :evil:

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Skoro tak się trzęsiecie nad tymi skarpetami , to wytłumaczcie mi jedno . Jak to się dzieje że statystycznie około 15% skarpet znika w praniu , co ?

może czasami są tak zużyte , że rozpuszczają się w wodzie :evil: :o :o :o

:lol: :lol: :lol: albo proszek ich zżera :lol: :lol: :lol: A Ty Fenix999 to jakieś statystyki prowadzisz czy cuś? :roll: :wink:

Gość M@riusz_Radom

No nie gadaj - przy obecnych cenach nie opłaca się prać skarpetek ;) taniej wyjdzie zakupić coś tańszego w cenie 3 - 5 pln za parę i wywalać po jednorazowym użyciu ;) Bo jak się policzy

1) prąd do pralki

2) środki chemiczne

3) zużycie wody

4) kwękania żony jak to się ona nie poświęca i ile ma prania

5) wypominania po 10 latach kilku par upranych skarpetek

to człowiek dojdzie do wniosku, że nie warto się tak szarpać z tym praniem ;)

O rany poryczałam się ze śmiechu z tymi skarpetami.....

:lol: :lol: :lol:

Znikają... :roll:

:lol: :lol: :lol:

Kiedyś tak Miskowi zniknęły też... znalazły się zwinięte w piłeczkę za łóżkiem :lol: Ale mi te wywijanie nie przeszkadza... Zresztą sama robie sort -jak przecochane to wek do smieci, jak dobre do prania - a potem znowu sklep i kupuje odrazu kilka par :wink:

Tylko gorzej jak są np. ciemno szare i szare -to potrafi ubrać jedną taką jedną taką...z daleka niby nie ma różnicy -ale tak jak wczoraj mówię -patrz nie od pary masz skarpety... Spogląda w dół -a był wieczór już i mówi - jak to nieeee... toż szare. :o :lol: :lol: :lol:

nie cierpię śmierdziuchów i brudasów

nie cierpię jak facet ma np. garnitur i do tego klapki albo adidasy

lub odwrotnike

dres i eleganckie buty - częste przypadki

wąsów (chociaz mój ojciec ma)

brudnych paznokci

cwaniaków

nierobów

do zwijanych skarpet się przyzwyczaiłam

do stękania - jestem zmęczony (a ja to niby nieee??)- nie