dorothy 03.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 miłe lolitki! Skarety zrolowane piorą się tak samo dobrze jak te rozwijane waszymi rączętami. I z powodu takiej głupoty niszczyć se nerwy... to tylko kobieta może wpaść na taki pomysł... Wcale nie piorą się tak samo Jak skarpeta jest zrolowana, nie daj boże na lewą stronę na dodatek, w środku są poprochy i kocie kudły. Do dupy takie pranie Zgadzam się w 100%!!!!! trzeba prać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Skoro tak się trzęsiecie nad tymi skarpetami , to wytłumaczcie mi jedno . Jak to się dzieje że statystycznie około 15% skarpet znika w praniu , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 03.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Skoro tak się trzęsiecie nad tymi skarpetami , to wytłumaczcie mi jedno . Jak to się dzieje że statystycznie około 15% skarpet znika w praniu , co ? może czasami są tak zużyte , że rozpuszczają się w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 03.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Skoro tak się trzęsiecie nad tymi skarpetami , to wytłumaczcie mi jedno . Jak to się dzieje że statystycznie około 15% skarpet znika w praniu , co ? może czasami są tak zużyte , że rozpuszczają się w wodzie :lol: albo proszek ich zżera A Ty Fenix999 to jakieś statystyki prowadzisz czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja to gdzieś wyczytałem i najlepsze jest to że to były badania na kobietach robione . One też nie wiedziały co się z nimi dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 wy myslicie że pralka za darmo pracuje? zmywara opłatę pobiera w łyżeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 03.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 To dobrze,że tylko skarpetki jej się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 http://i4.demotywatory.pl/uploads/1259478177_by_Imno_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 06.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Fenix999 jeżeli skarpety są w takim stanie jak te to pewnie pralka sama robi selekcję http://img139.imageshack.us/img139/1591/skarpety.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Fenix999 jeżeli skarpety są w takim stanie jak te to pewnie pralka sama robi selekcję http://img139.imageshack.us/img139/1591/skarpety.jpg Nie gadaj..............jeszcze ze dwa prania wytrzymają. Nie są jeszcze takie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.12.2009 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Bo co , bo cerować się nie chce , ksieżniczkom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No nie gadaj - przy obecnych cenach nie opłaca się prać skarpetek taniej wyjdzie zakupić coś tańszego w cenie 3 - 5 pln za parę i wywalać po jednorazowym użyciu Bo jak się policzy 1) prąd do pralki 2) środki chemiczne 3) zużycie wody 4) kwękania żony jak to się ona nie poświęca i ile ma prania 5) wypominania po 10 latach kilku par upranych skarpetek to człowiek dojdzie do wniosku, że nie warto się tak szarpać z tym praniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że ten wątek: http://forum.muratordom.pl/co-was-kreci-w-mezczyznach,t68238.htm był fajniejszy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wątek niby dla bab ,a opanowany przez facetów ....hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A w wątkach niby dla facetów , mnóstwo bab .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 07.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 TAAk i to się nazywa Równouprawnienie - księciu , a w kategorii ,, Radź sobie sam "- bezkonkurencyjny jest klej do materiału ( w ramach wyposażenia każdego dorosłego chłopca ) i zamiast cerowania możecie też kleić ... , tak bardziej nowocześnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 07.12.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A w wątkach niby dla facetów , mnóstwo bab .... Tak już jest,gdzie baby to i chłopy a gdzie chłopy to i baby no bo my bez siebie nie możemy przecież żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 O rany poryczałam się ze śmiechu z tymi skarpetami..... Znikają... Kiedyś tak Miskowi zniknęły też... znalazły się zwinięte w piłeczkę za łóżkiem Ale mi te wywijanie nie przeszkadza... Zresztą sama robie sort -jak przecochane to wek do smieci, jak dobre do prania - a potem znowu sklep i kupuje odrazu kilka par Tylko gorzej jak są np. ciemno szare i szare -to potrafi ubrać jedną taką jedną taką...z daleka niby nie ma różnicy -ale tak jak wczoraj mówię -patrz nie od pary masz skarpety... Spogląda w dół -a był wieczór już i mówi - jak to nieeee... toż szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 nie cierpię śmierdziuchów i brudasównie cierpię jak facet ma np. garnitur i do tego klapki albo adidasylub odwrotnikedres i eleganckie buty - częste przypadki wąsów (chociaz mój ojciec ma)brudnych paznokcicwaniakównierobówdo zwijanych skarpet się przyzwyczaiłamdo stękania - jestem zmęczony (a ja to niby nieee??)- nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aandziula 10.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja nie cierpie chrapania oraz spoznialstwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts