Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W MĘŻCZYZNACH ------- DLA PAŃ :))))

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość elutek

miałam nie pisać, ale napiszę 8)

czepiacie się, kobiety, naprawdę :)

byłaby która bez chłopa z pół roku, to inaczej by gadała - każdego by wzięła :D

wiem co mówię, oni nie są tacy źli :) 8)

Gość elutek
Taak każdego by wzięła i po swojemu przerobiła...oczywiście . :lol:

to nie o to chodzi :)

nikogo nie chcę przerabiać, bo sama tego nie lubię

a to co napisałam, to z własnego doświadczenia - jak był, to wiele rzeczy przeszkadzało,

ale jak wyjechał na 6 miesięcy, to mógłby wrócić i brudny, i bekający, i czkający - nic nie było ważne -

oprócz tego, żeby tylko był...

Gość elutek
Niby , tak ....ale to był ten Twój wymarzony - raczej nie pierwszy lepszy jaki się trafił ?

zgadza się :)

ale nie o to mi chodzi - natury nie da się oszukać

jak młoda kobieta zostaje sama na tak długi czas, to nie jest łatwe 8) - obojętnie, czy wyjechał ktoś

WAŻNY, czy mniej ważny

chciałam napisać, żebyśmy były bardziej wyrozumiałe /same też nie jesteśmy przecież idealne :wink: /

z facetem bywa źle, ale bez faceta jest o wiele gorzej - to moje osobiste zdanie :p

A co dopiero się DZIEJE JAK FACET ZOSTANIE SAM ...?

ŁATWO nie jest będąc czasowo samym ,a pewnie - ale raczej do przeżycia niż szukania wątpliwych okazji...

ACH :-? z tymi ideałami - nie mam sobie nic do zarzucenia ...

A propos wątek ten nie został stworzony po to , by kolegom kadzić ...

By to robić założymy nowy wątek ., a tu programowo i zgodnie z założeniami ...Drogi Elutku PONARZEKAMY :lol:

Gość elutek
wątek ten nie został stworzony po to , by kolegom kadzić ...

By to robić założymy nowy wątek ., a tu programowo i zgodnie z założeniami ...Drogi Elutku PONARZEKAMY :lol:

dobrze, MARTINO :) jak coś znajdę, to na pewno napiszę :)

a swoją drogą - niezły pomysł, stwórzmy wątek: "co wielbimy w mężczyznach" 8)

Przyszłam se ponarzekać na mojego osobistego(jak tak namawiacie to skorzystam) .

Odreagowywał (ten mój miły :-?) nerwy na wszystkim co mu w ręce wpadło bo coś tam mu nie wyszło a jak się wsciekłam to mnie pocieszył i zapewnił że rozumie że mam gorszy dzień, ale żebym się nie przejmowała bo każdemu się zdaża :roll:

Oni są jacyś dziwni.................. ja nie wiem z Marsa oni czy ze Snikersa :roll:

Pewnie ,.że idealne ...

Zwierzątko - chce sobie mój miły kupić - jakiś tam kameleonik czy inny jaszczur ...co zjada żywą karmę i 3/4 dnia stoi jak słup soli .... (z atrakcji łypiący okiem od czasu do czasu )..... pozwolić ? czy nie ? ,bo nie widzę sensu darmozjada w domu , wątpliwej artakcji i opcja zakupu żywej karmy prowokuje odruch na lit. W ...

A to marzenie jeszcze z czasów dzieciństwa .....

Niby , tak ....ale to był ten Twój wymarzony - raczej nie pierwszy lepszy jaki się trafił ?

zgadza się :)

ale nie o to mi chodzi - natury nie da się oszukać

jak młoda kobieta zostaje sama na tak długi czas, to nie jest łatwe 8) - obojętnie, czy wyjechał ktoś

WAŻNY, czy mniej ważny

chciałam napisać, żebyśmy były bardziej wyrozumiałe /same też nie jesteśmy przecież idealne :wink: /

z facetem bywa źle, ale bez faceta jest o wiele gorzej - to moje osobiste zdanie :p

Myślę elutek,że wiem o co Ci chodzi :wink: .My narzekamy i narzekamy ale i tak ich kochamy.Jasna rzecz,że nikt nie będzie brał rozwodu z powodu zrulowanych skarpetek czy chrapania :lol: bo to śmieszne ale czasami naprawdę wku....rzające i ponarzekać trzeba :wink:

P.S.elutek gadaj,jesteś facetem czy nie? :roll: :wink: