dorothy 10.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja nie cierpie chrapania oraz spoznialstwa.... A mi chrapanie nie przeszkadza jak już śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 http://www.milanos.pl/film.php?cat=20&id=11002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 miałam nie pisać, ale napiszę czepiacie się, kobiety, naprawdę byłaby która bez chłopa z pół roku, to inaczej by gadała - każdego by wzięła wiem co mówię, oni nie są tacy źli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Taak każdego by wzięła i po swojemu przerobiła...oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 10.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 miałam nie pisać, ale napiszę czepiacie się, kobiety, naprawdę byłaby która bez chłopa z pół roku, to inaczej by gadała - każdego by wzięła wiem co mówię, oni nie są tacy źli elutek ale tolerancyjna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a może elutek facetem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 E.....chyba nie.... widziałaś jak ładnie pomalowała solniczkę ? Gdzieżby tak facet umiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 solniczka o niczym nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Taak każdego by wzięła i po swojemu przerobiła...oczywiście . to nie o to chodzi nikogo nie chcę przerabiać, bo sama tego nie lubię a to co napisałam, to z własnego doświadczenia - jak był, to wiele rzeczy przeszkadzało, ale jak wyjechał na 6 miesięcy, to mógłby wrócić i brudny, i bekający, i czkający - nic nie było ważne - oprócz tego, żeby tylko był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Niby , tak ....ale to był ten Twój wymarzony - raczej nie pierwszy lepszy jaki się trafił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Niby , tak ....ale to był ten Twój wymarzony - raczej nie pierwszy lepszy jaki się trafił ? zgadza się ale nie o to mi chodzi - natury nie da się oszukać jak młoda kobieta zostaje sama na tak długi czas, to nie jest łatwe - obojętnie, czy wyjechał ktoś WAŻNY, czy mniej ważny chciałam napisać, żebyśmy były bardziej wyrozumiałe /same też nie jesteśmy przecież idealne / z facetem bywa źle, ale bez faceta jest o wiele gorzej - to moje osobiste zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 10.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 A co dopiero się DZIEJE JAK FACET ZOSTANIE SAM ...? ŁATWO nie jest będąc czasowo samym ,a pewnie - ale raczej do przeżycia niż szukania wątpliwych okazji... ACH z tymi ideałami - nie mam sobie nic do zarzucenia ... A propos wątek ten nie został stworzony po to , by kolegom kadzić ... By to robić założymy nowy wątek ., a tu programowo i zgodnie z założeniami ...Drogi Elutku PONARZEKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.12.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 wątek ten nie został stworzony po to , by kolegom kadzić ... By to robić założymy nowy wątek ., a tu programowo i zgodnie z założeniami ...Drogi Elutku PONARZEKAMY dobrze, MARTINO jak coś znajdę, to na pewno napiszę a swoją drogą - niezły pomysł, stwórzmy wątek: "co wielbimy w mężczyznach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 11.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Przyszłam se ponarzekać na mojego osobistego(jak tak namawiacie to skorzystam) . Odreagowywał (ten mój miły ) nerwy na wszystkim co mu w ręce wpadło bo coś tam mu nie wyszło a jak się wsciekłam to mnie pocieszył i zapewnił że rozumie że mam gorszy dzień, ale żebym się nie przejmowała bo każdemu się zdaża Oni są jacyś dziwni.................. ja nie wiem z Marsa oni czy ze Snikersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 /same też nie jesteśmy przecież idealne / no jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 11.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Pewnie ,.że idealne ... Zwierzątko - chce sobie mój miły kupić - jakiś tam kameleonik czy inny jaszczur ...co zjada żywą karmę i 3/4 dnia stoi jak słup soli .... (z atrakcji łypiący okiem od czasu do czasu )..... pozwolić ? czy nie ? ,bo nie widzę sensu darmozjada w domu , wątpliwej artakcji i opcja zakupu żywej karmy prowokuje odruch na lit. W ... A to marzenie jeszcze z czasów dzieciństwa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 11.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niby , tak ....ale to był ten Twój wymarzony - raczej nie pierwszy lepszy jaki się trafił ? zgadza się ale nie o to mi chodzi - natury nie da się oszukać jak młoda kobieta zostaje sama na tak długi czas, to nie jest łatwe - obojętnie, czy wyjechał ktoś WAŻNY, czy mniej ważny chciałam napisać, żebyśmy były bardziej wyrozumiałe /same też nie jesteśmy przecież idealne / z facetem bywa źle, ale bez faceta jest o wiele gorzej - to moje osobiste zdanie Myślę elutek,że wiem o co Ci chodzi .My narzekamy i narzekamy ale i tak ich kochamy.Jasna rzecz,że nikt nie będzie brał rozwodu z powodu zrulowanych skarpetek czy chrapania bo to śmieszne ale czasami naprawdę wku....rzające i ponarzekać trzeba P.S.elutek gadaj,jesteś facetem czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 P.S.elutek gadaj,jesteś facetem czy nie? zapraszam na sprawdzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 11.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 NO, przecież widać coraz to ładniejsza 200% kobitka -najpierw było stanie na głowie ,by kg zrzucić - a teraz sexi mikołajka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 11.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 P.S.elutek gadaj,jesteś facetem czy nie? zapraszam na sprawdzanie Hmmmmm,no dobra wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts