amber 05.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ten chwast ma kwiaty żółte a nasiona są bardzo podobne do mniszka , w zeszłym roku bardzo łatwo poszło mi z nim za pomocą Starane , nazwy chwasta niestety nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 05.05.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mnie tam kwiaty nie wyrastaja z tego sa zielone caly czas t,j na foto, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 05.05.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 wreszcie znalazłem nazwę tej rośliny to jastrzębiec kosmaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 06.05.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dziekuje,teraz tylko znalezc jakis srodek na te cholerstwo,pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts