arobud 11.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, jakies 2 miesiace temu zalewalem strop monolityczny,beton b20.Dzis po duzych ulewach widze w pomieszczeniach na suficie mokre plamy,dachy jeszcze nie ma i strop jest odkryty.Czy mam sie martwic?zadnych pekniec na suficie nie widac,natomiast u gory na stropie sa pekniecia.najwieksze rysy maja moze w granicach 1,5mm szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jakiej pomocy oczekujesz? Na cieknący strop dobrze robi szczelny dach, ale to już nie do nas prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arobud 11.10.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja wiem ze dach zalatwi sprawe,bardziej chodzi mi o to czy moge miec z tym pozniej jakies problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 11.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, jakies 2 miesiace temu zalewalem strop monolityczny,beton b20.Dzis po duzych ulewach widze w pomieszczeniach na suficie mokre plamy,dachy jeszcze nie ma i strop jest odkryty.Czy mam sie martwic?zadnych pekniec na suficie nie widac,natomiast u gory na stropie sa pekniecia.najwieksze rysy maja moze w granicach 1,5mm szerokosci. n...ooo cza dom kryc oj cza i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 11.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Aby do mrozów , bo jak przemarznie to może rozsadzić strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts