Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukiwany dobry glazurnik - Warszawa zachodnie okolice

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Niestety, ale znowu aktualne. Polecony glazurnik wziął zaliczkę, zostawił rozgrzebaną robotę i przestał odbierac telefon. Nie wiem kiedy wroci i czy w ogole wróci, dlatego szukam nowego.

Namiary podane w tym wątku w zasadzie nieaktualne, odległe terminy. Ja potrzebuję kogos natychmiast do dokończenia cokołu, balkonu i schodów na zewnątrz, póki pogoda pozwala.

Niestety, ale znowu aktualne. Polecony glazurnik wziął zaliczkę, zostawił rozgrzebaną robotę i przestał odbierac telefon. Nie wiem kiedy wroci i czy w ogole wróci, dlatego szukam nowego.

Namiary podane w tym wątku w zasadzie nieaktualne, odległe terminy. Ja potrzebuję kogos natychmiast do dokończenia cokołu, balkonu i schodów na zewnątrz, póki pogoda pozwala.

Tak to czasem bywa, głowa do góry.

Ja mogę Ci polecić fachowców, którzy robili u mnie, bardzo konkretni, solidni a ich robota po prostu cacunio, ja z mężem jestem bardzo zadowolona a naprawdę zwracam uwagę na szczegóły. Dotrzymują terminów i są nie drodzy.

Pan Piotr 600 819 883

Pan Wojtek 791 667 036

Pozdrawiam

Olivia

• 7 months później...
  • 8 months później...
  • 4 months później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...
Ponieważ umówiony fachowiec zrobił mnie w trąbę, to poszukuję nowego. Do wykończenia dom w okolicach Ożarowa Mazowieckiego. Najchętniej fachowcy poleceni przez forumowiczów.

witam jeżeli ogłoszenie jest aktualne zadzwoń 508154068

zajmujemy się układaniem glazury tarakoty gresu

wykonujemy sufity podwieszne

zabudowy g/k

gładzie

malowanie

biały montaż z przerubkami wodno-kanalizycyjnymi

• 8 months później...

Trafiłam na ten wątek, bo aktualnie również PILNIE szukam glazurnika do 2 łazienek w okolicach Warszawy (pow. warszawaki-zachodni) + inne prace wykończeniowe (ewentualnie). Jesli ktos ma namiary na osobe godna polecenia to poproszę info tutaj lub na priv.

Mój umówiony wykonawca niestety nie wypalił....

Ponieważ umówiony fachowiec zrobił mnie w trąbę, to poszukuję nowego. Do wykończenia dom w okolicach Ożarowa Mazowieckiego. Najchętniej fachowcy poleceni przez forumowiczów.

Witam Serdecznie, jesteśmy legalnie działającą firmą z okolic Ożarowa Maz. na wszystkie usługi udzielamy pisemnej gwarancji. Obecenie kończymy stan developreski domku jednorodzinnego w Ożarowie ul. Rolna . Zapraszam do osobistego objerzenia wykonanych przez nas prac ( dopcieplenie poddasza, kompleksowe wykończenie łazienek, garażu ( glazura, biały montaż itd.) istenie możliwość porozmawiania z inwestorem jak przebiegała współpraca z Naszą firmą. Działamy solidnie, terminowo zgodnie ze sztuka budowlaną .

Z pozdrowieniami,

Aldona Wojciechowska

Office Manager

kom. : 500-194-743

e-mail: [email protected]

Firma Budowlana EFEKT