biologro 12.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witam, czy ktoś z was zna program w którym mogłabym zaprojektować i wykonać wizualizację kominka? Mój kominek ma być wtopiony w ścianę i nad nim znajdują się schody z antresoli. Muszę wymyślić coś logicznego i taki program bardzo by mi się przydałchoćby wersja demo.szukałam ale może nie za dobrze bo nic nie znalazłam bardzo proszę pomóżcie!!!dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam ja tez jestem zainteresowana programem do projektowania kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 12.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja polecam programik Pro 100 - z tym, że nie jest dedykowany w ogóle kominkom, a ogólnie projektowaniu. Za to jest bardzo prosty w obsłudze i da się w nim zrobić prawie każdy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts