metis_ps 12.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam,Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego serwisanta kotłów kondensacyjnych Vaillanta z okolic Gliwic. Przede wszystkim chodzi o kogoś kto potrafi dobrze ustawić parametry zarówno kotła jak i pogodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego serwisanta kotłów kondensacyjnych Vaillanta z okolic Gliwic. Przede wszystkim chodzi o kogoś kto potrafi dobrze ustawić parametry zarówno kotła jak i pogodówki. Chociaż żem z lubelskiego ale powiem ci ,że fachowców jak na lekarstwo.Na stronie głównej Vaillanta możesz sobie odszukać tych fachowców.Mając tel. zapytaj wprost czy potrafi taka usługę wykonać.Tak zrobiłem i przyjechał filozof-gawędziarz ale problemowi sprostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 12.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 metis_ps Napisz coś więcej.Jaki typ kotła, regulatora ?Jaki gaz ?Jaki układ hydrauliczny ? Otwórz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts