rydzak 12.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam budujemy domek i jesteśmy na etapie wyboru drzwi wejściowych czy ktoś wstawiał drzwi w innym kolorze niż okna? Proszę o zdjęcia! My mamy okna złoty dąb, bramę garażową też ale drzwi znaleźliśmy z elementami kutymi w kolorze orzech są piękne ale nie bardzo wiemy czy będą pasować. Prosimy o zdjecia waszych rozwiązań!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 12.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 hm zdjęć nie mamale moi sąsiedzi mają domy jak choinki wszystko w innych kolorach cóż na początku to mnie raziło teraz nie zwracam na to uwagi. To jest tak jak masz super ciało ale wydaje ci się że jedno ucho bardziej odstaje i albo to olewasz bo dobrze Ci z tym albo robisz oprację . Jak sam widzisz kupujesz drzwi dla gości jak 50% ludzi a nie dla siebie. Bo przyjdzie ziom i powie a dlaczego masz takie drzwi inne niż wszystko albo jeszcze lepszy tekst piękne drzwi tylko ten kolor jakiś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 12.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja mam okna białe, brama garażowa biała, drzwi venge, dach grafit i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 13.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam.Ja mam ramy okienne białe, a drzwi brązowe i mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 13.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja mam okna białe , drzwi wejściowe i brama garażowa orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzak 13.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No a jak ten orzech sie prezentuje bo my własnie na ten kolor sie zdecydowaliśmy? Czy ma Pan zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 13.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No a jak ten orzech sie prezentuje bo my własnie na ten kolor sie zdecydowaliśmy? Czy ma Pan zdjęcia? powiem tak , brama garażowa niby orzech i drzwi call też niby orzech jednak te pierwsze są ciut jaśniejsze od drugich chyba dlatego że brama jest z okleiny a drzwi wejściowe drewniane , ogólnie wygląda ładnie i odziwo pasuje do siebie , zdjęcia może zrobię po południu to wkleję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts