BK 29.12.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Jak się przeprowadzę to ja ich wszystkich wychowam. Jeszcze się przekonają jaki potrafię być upier.... Dzieciaki nastraszyłem skutecznie no to teraz przyjdzie czas na tych starszych. A może inaczej - bo z sąsiadami nie ma co wojować - zaproś ich wszystkich na ciasto i kawę i porozmawiaj Jak będziesz ich uczyć kultury, to będą jeszcze bardziej złośliwi. Może zainstaluj jakiś alarm, który się uaktywnia przy wyrzucaniu śmieci pod Twoim płotem, albo rozpuść w sąsiedztwie plotki, że jesteś Kimś Bardzo Ważnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 29.12.2003 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Tak..... nie ma to jak małe miasteczko, małe osiedle spoój, cisza, tylko mi tu jakies ptaki śpiewają - a co mi tam też sobie wiatrówkę kupie. A tak poważnie - powodzenia w walce z niechlujami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts