zdzich44 12.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Może przeczytaj moją wypowiedź do końca, a nie wybiórczo... Przeczytałem do końca i nie wiem o co Ci chodzi z tym postem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Podkodami nazywam te kody, które są dostępne po zmianie innych - ogólnych. Jak np robisz "reset master" to musisz w sumie wbić ich 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 14.12.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nie chcę nic mówić, ale mostek 96 w Vt200 nie reaguje na termostaty zworkowe...chyba, że cos się zmieniło. Nic się nie zmieniło. Wtyk 96 tylko przy regulatorze Vitotronic 100 i wtedy może być nawet pstryczek od lampki pozd adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia i arek 20.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 witam serdecznie.Pozwólcie, że sie podłączę do tematu. Kilka dni temu intalator zamontował i uruchomił vt 300 i vi 300 i pojechał. Kociołek zapylał przez dwa dni nonstop zużywając 30m gazu na dobę. Doszedłem, że żle podłączył kierunki mieszacz i jak na wyświetlaczu pokazuje zamknięty to waktycznie idzie pełnym klopsem. Przestawiłbym sam ale nie zostawił zadnej polskiej instrukcji.Proszę powiedzcie jak to przestawić, co powinien instalator zrobić i sprawdzić po uruchomieniu kotła. i jak zmienić krzywą ponieważ w domu nikt jeszcze nie mieszka i potrzebuje minimalną temp. np 10oC. Telefonicznie kazał zmniejszyć bieg pompy na podłogówkę na I i przymkńąć trochę zawór kulowy pod mieszaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 20.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jeśli mieszacz viessmann to musisz odkręcić obudowę mieszacza i zmienić położenie przełącznika na płytce. Jest tylko jeden duży przełącznik więc łatwo znaleźć, powodzenia adam co do ustawień to sobie to daruj przy takich mrozach bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Jak trochę pogrzeje to później się możesz w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia i arek 21.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 dzięki za odzew.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia i arek 09.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 witam. Mam pytanko do kolegi Serwis 24. Co jest przyczyną tego, że czójnik temperatury w zasobniku cwu wskazuje na kotle temp 109 C, przy faktycznej 20C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 09.09.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Zepsuł się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts