Wakmen 21.11.2005 02:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Oj chyba nie dostawałem powiadomienia o wpisach do tego wątku a i sam bardzo żadko zaglądam na fForum bo ... jak każdy cierpię na sybchroniczny brak czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 21.11.2005 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Macie chyba najfajnieszy album na forum.... Och dzięki serdeczne ... Ale mi i tak najbardziej podoba się "to" co w emblemacie trzymasz w ramionach ... A jaki ja jestem dumny z mojego "malutkiego skarbu". Jest taki cudowny. ... pozdrówka dla Szymona i małżonki - jak ona sobie radzi z mężem budowlańcem i malutki dzieckiem? Sam nie mogę tego pojąć. Dość późno wracam do domu (jeżeli wracam) i wtedy staram się ... Nie napiszę nic więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 21.11.2005 02:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Witaj Wakmen. Czy możemy liczyć na aktualizację dziennika, szczególnie dokumentację zdjęciową?? Och z tą altualizacją wpisów do dziennika budowy to jest dość ciężko ale postaram się nadrobić a zdjęcia w albumie mają dość spore opóźnienie bo nie mam aparatu cyfrowego. Aby wykonać zdjęcia muszę korzystać z czyjejś uprzejmości albo metodą tradycyjną do LABu , na skaner i dopiero do galerii. POstaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 21.11.2005 03:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Specem od stropów nie jestem ale ta twoja składanka z pretów robi wrażenie Też się dziwię jak to zrobiłem choć trzeba się przyznać, że pora na jego zrobienie nie była najodpowiedniejsza (styczeń - marzec) co i zajęło bardzo dużo czasu ale spać spokojnie mogę. Napewno się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.12.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Wakmeniku, tak trzymaj jeno więcej spokoju. Już widać, że dasz radę cholero. Złego nie biorą (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.12.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Świetny dziennik i budowa! Niesamowite, jak człowiek musi pilnować najdrobniejszych szczegółów! Jak sam nie sprawdzisz i nie doczytasz to mogą Ci kit wstawić! Walcz z oknami! Mam nadzieję, że teraz już przyjdą porządne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 13.12.2005 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Szyby już wymienili ale z okuciami to jeszcze się ociągają ale obiecali postarać się o coś więcej. Zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2005 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Rydzu - dziękuję bardzo za tak cudowną bąbeczkę i życzenia z wzajemnością dla całej Twojej rodzinki jak i Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 20.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Wakmen, jak budowa Orzeszka???? Może już mieszkasz? Czekamy na nowe zdjęcia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 30.07.2006 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam po długiej przerwie urlopowej. Troszkę ponad miesiąc "urlopowałem" na budowie i : Wszystkie instalacje wodne są zakończone. Na parterze wszędzie podłogówka plus jeden mały grzejnik w saloniku, druga drabinka w łazience i 3 w garażu. Na piętrze za to wszędzie grzejniki i tylko jeden obieg z zaworem RTL na powrocie. Wszystko w rurkach 1 i 3 warstwowych TECE a poszło ich 0,5 km. Kolektory słoneczne z dwoma zasobnikami po 250l. już działają a kominek Lechmy z płaszczem też jest podłączony. Pozostało mi tylko podłączenie dmuchawy pod nim no i podłączenie wszystkich pomp do zasilania poprzez automatyczny zmieniacz fazy i UPS'a (od solarów już są). 50 m miedzi lutowana jest na luty twarde i tylko jeden lut przeciekał (20 cm od stropu lutowane już po ciemku - zemściło się). Posadzki na parterze zrobione. W łazience na piętrze zestaw Geberitu już stoi a w trakcie roboty jest blat pod 2 umywalki wpuszczane. Pokoje na piętrze wczoraj już zagruntowałem i najpierw sufity na biało a potem jakieś kolory na ścianach. A w między czasie zakupiłem całe mnóstwo drewna z suszarni na schody, blaty do kuchni, jekiś meble (napewno łóżko do sypialni - na być prezentem ode mnie na zakończenie budowy ). Wszystkie drewno zajmuje mi pół salonu. Muszę je przechowywać w zamkniętym pomieszczeniu by nie chłoneło wilgoci z powietrza. To chyba tyle. Oj jeszcze nie. Zrobiłem wielkie schody przed wejściem do domku z ... kamienia łupanego. 5 pełnych dni je robiłem i efekty wyszedł powalający. Żoneczka i ci co je oglądali byli nimi zachwyceni a tym bardzie że robiłem coś takiego pierwszy raz. To nic zniszczone tylko 2 przecinaki i jeden wielki młotek ale warto było. Więcej szczegółów opiszę w Dzienniku Budowy ... już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts