zbigmor 15.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ten wątek skłonił mnie do tego,że zadzwoniłam do Zakładu Usług Komunalnych i zapytałam, czy można obniżyć opłaty za wywóz śmieci w związku z tym, że dziecko studiuje w inym mieście i tam mieszka. Uzyskałam informację, że muszę zanieść zaświadczenie z uczelni oraz napisać OŚWIADCZENIE, że mieszka gdzie indziej. Umowa na wywóz odpadów bezpośrednio na właściciela lokalu, czy poprzez spółdzielnię/zarządcę? I najważniejsze - to zaniesione zaświadczenie i oświadczenie skutkuje zaprzestaniem płatności, czy rozpoczęciem jakiejś procedury decyzyjnej, która może być różna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfelis 16.10.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jestem z siostra zameldowana u mamy w mieszkaniu, obie nie mieszkamy tam juz od 5 lat, mama zglosila w spodzielni ze wyjechalysmy i oplaty jej zmniejszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 17.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ten wątek skłonił mnie do tego,że zadzwoniłam do Zakładu Usług Komunalnych i zapytałam, czy można obniżyć opłaty za wywóz śmieci w związku z tym, że dziecko studiuje w inym mieście i tam mieszka. Uzyskałam informację, że muszę zanieść zaświadczenie z uczelni oraz napisać OŚWIADCZENIE, że mieszka gdzie indziej. Umowa na wywóz odpadów bezpośrednio na właściciela lokalu, czy poprzez spółdzielnię/zarządcę? I najważniejsze - to zaniesione zaświadczenie i oświadczenie skutkuje zaprzestaniem płatności, czy rozpoczęciem jakiejś procedury decyzyjnej, która może być różna? Bezpośrednio, bo to dom. A z tego, co zrozumiełam przez telefon, automatycznie zawieszą opłaty. Rzeczywiście, w społdzielni może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts