zzpawson 12.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, Dostałem WZ dla działki na Warszawskiej Białołęce. W WZ dopuszcza się dach płaski lub dach 30-45 stopni. Dowiedziałem się, że dla terenu, gdzie znajuduje się moja działką, dobiega końca procedura uchwalenia planu zagospodarowania przestrzennego, która dopuszcza jedynie dach 30-45 stopni, a mi bardzo zalezy na dachu płaskim. Co się stanie jak złożę wniosek o pozwolenie na budowe z dachem płaskim, i kilka dni później plan zagospodarowania stanie się ostateczny.Mieliście podobne doświadczenia? Pozdrawiam,zzpawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 12.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Stanie się ostateczny = zostanie opublikowany w dzienniku urzędowym województwa mazowieckiego.Jeśli MPZP nie został jeszcze uchwalony masz jeszcze trochę czasu (ok. miesiąca po uchwaleniu przez radę).Potem - tylko dach "stromy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts