zezo 13.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Szanowni forumowicze potrzebuję normy jak w tytule PN-EN 1775 z 2009 roku, która mówi określa nam zagadnienia "Dostawa gazu -- Przewody gazowe dla budynków -- Maksymalne ciśnienie robocze równe 5 bar lub mniejsze -- Zalecenia funkcjonalne " Może ktoś posiada taką normę, chętnie bym się zapoznał z jej treścią a nie mam zamiaru rujnować domowego budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garh 04.12.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Szanowni forumowicze potrzebuję normy jak w tytule PN-EN 1775 z 2009 roku, która mówi określa nam zagadnienia "Dostawa gazu -- Przewody gazowe dla budynków -- Maksymalne ciśnienie robocze równe 5 bar lub mniejsze -- Zalecenia funkcjonalne " Może ktoś posiada taką normę, chętnie bym się zapoznał z jej treścią a nie mam zamiaru rujnować domowego budżetu. Witam Też szukam tej normy i mam pytanie czy udało sie Panu znaleźć tą normę, jest mi pilnie potrzebna, też nie chciałbym obciążąć mojego domowego budżetu. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts