Izulek 13.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Proszę poradźcie. Zostaliśmy zaproszeni na 70 urodziny wujka - chrzestnego mojego Męża.Uroczystość bardzo elegancka z mszą i później z imprezą w restauracji. NIe mam pomysłu na prezent. Proszę podpowiedzcie coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 13.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Proszę poradźcie. Zostaliśmy zaproszeni na 70 urodziny wujka - chrzestnego mojego Męża. Uroczystość bardzo elegancka z mszą i później z imprezą w restauracji. NIe mam pomysłu na prezent. Proszę podpowiedzcie coś ... To może opowiesz coś o wujku? Tak postawione pytanie to to samo co "jaki samochód powinnam sobie kupić?" Sam wiek o niczym nie świadczy. Może ma jakieś hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 13.10.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No właśnie problem jest w tym, że nie było zbyt wielu okazji do spotkań z chrzestnym... nie wiemy jakie ma hobby. Prowadzi pensjonat w turystycznej miejscowości nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Może jakiś fajny zegarek, albo elegancki portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 moj chrzestny na 80te urodziny dostał elegancka "bonżurkę", taka welurową z pikowanym kołnierzem i wodę toaletową Bardzo był zadowolony - bo wytworny to Pan jest Moze kije do Nordic Walking mu kupcie - nad morzem sobie pospaceruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts