bitter 13.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 mam taki pomysł aby położyć rózne kolory paneli w pokojach na piętrze domu oraz na korytarzu. Ma ktoś takie rozwiazanie? Boje się że listwy na łaczeniach będą brzydko wyglądały. Z drugiej strony położenie jednej powierzchni paneli na 70mkw też chyba nie jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 13.10.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja mam wszedzie ten sam rodzajale to dlatego ze nie moglam sie zdecydowac tu tez był poruszany ten temat http://forum.muratordom.pl/panele-takie-same-wszedzie,t171085.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 13.10.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dlaczego jednolite nie sa dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 13.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja jestem za jednolitymi - jednolitość takiej podłogi sprawia, że nie ma chaosu, wprowadza to pewien ład. Dodaje też przestrzeni całości, mieszkanie/dom wydaje się większe. Poza tym gdy w każdym pomieszczeniu jest inny kolor tworzą się takie "pudełeczka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zamowiliśmy do salonu i sypialni jeden rodzaj ,a do gościnnego jasne , bo pokój jest zaciniony i bałam się , że ciemna podłoga będzie przytłaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 14.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zamówiliśmy do salonu i sypialni jeden rodzaj ,a do gościnnego jasne , bo pokój jest zacieniony i bałam się , że ciemna podłoga będzie przytłaczać. A jak łączyliście panele na zwyczajne listwy? Ja zawsze boję się, że nie wymierzę listwy dokładnie i widać będzie spod drzwi że w drugim pomieszczeniu jest inna podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 widzialam jednen kolor panela na ponad 100m2, wszystkie pomieszczenia na gorze, SUPER,-nie wprowadza chaosu, jest łądnie i nowoczesnie,a rozjaśnić/przyciemnić -to mozesz sie bawić na ścianach- te i tak mozna co parenaście miesiecy przemalowac, paneli nie zmienisz tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zamówiliśmy do salonu i sypialni jeden rodzaj ,a do gościnnego jasne , bo pokój jest zacieniony i bałam się , że ciemna podłoga będzie przytłaczać. A jak łączyliście panele na zwyczajne listwy? Ja zawsze boję się, że nie wymierzę listwy dokładnie i widać będzie spod drzwi że w drugim pomieszczeniu jest inna podłoga U nas będzie łączenie paneli z faflami . Wymierzyliśmy ościeżnicę i tam w miejscu gdzie drzwi będą ma być listwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 14.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Widziałam mieszkanie, gdzie na pietrze są chyba ze trzy kolory paneli. W pokojach inne, na korytarzu inne. Nie ma łączenia listwami, po prostu panel wchodzi w panel ( są tego samego producenta, rozmiaru, rodzaju - tylko kolory różne). Nie wygląda źle, ale każdy rodzaj jest w zamkniętym pomieszczeniu, dopiero po otwarciu drzwi widać, że podłoga jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 14.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Właśnie jeśli pomieszczenia są zamknięte to można sobie z kolorami bardziej poeksperymentować i różne kolory tak nie rażą. Przy pomieszczeniach otwartych jednak dużo korzystniej jest dać jeden kolor, ewentualnie dwa połączone "z głową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts