łukasz16-16 13.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Poraz pierwszy podczas wykanczania mojego mieszkania, obyło sie bez problemów, wybrałem podłoge Solidfloor Bosporus, panowie przyjechali przed montazem na pomiar, pomierzyli m2 wilgotność, wszystko francja elegancja, montaż perfekt czysto szybko i co najwazniejsze bez zadnych niespodzianek, a pan który mnie obsługiwał w salonie rewelacja wszystko pieknie mi wytłumaczył, widac mial pojecie o czym mowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.10.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Poraz pierwszy podczas wykanczania mojego mieszkania, obyło sie bez problemów, wybrałem podłoge Solidfloor Bosporus, panowie przyjechali przed montazem na pomiar, pomierzyli m2 wilgotność, wszystko francja elegancja, montaż perfekt czysto szybko i co najwazniejsze bez zadnych niespodzianek, a pan który mnie obsługiwał w salonie rewelacja wszystko pieknie mi wytłumaczył, widac mial pojecie o czym mowił Ah jak pienknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Matuszczak 27.10.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 to miałeś szczęście, ja po wizycie w salonie w Katowicach jestem zirytowany po tym jak zostałem obsłużony. W piątek popołudniu montowałem taras i brakło mi kilku łączników-klipsów do zakończenia pracy. Znalazłem je w tej firmie, jednakże Pan odmówił mi sprzedaży argumentując, że nie kupiłem deski u nich i braknie mu do jego desek (w innych miejscach można je dostać bez problemu, bez konieczności rozkompletowywania tarasu). Szczerze - po tej rozmowie to się tylko ucieszyłem, że nie trafiłem do tej firmy, nie chce wiedzieć jak wyglądają rozmowy w przypadku jakiegokolwiek serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.10.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Poraz pierwszy podczas wykanczania mojego mieszkania, obyło sie bez problemów, wybrałem podłoge Solidfloor Bosporus, panowie przyjechali przed montazem na pomiar, pomierzyli m2 wilgotność, wszystko francja elegancja, montaż perfekt czysto szybko i co najwazniejsze bez zadnych niespodzianek, a pan który mnie obsługiwał w salonie rewelacja wszystko pieknie mi wytłumaczył, widac mial pojecie o czym mowił Widać, że rośnie na rynku konkurencja. Trzeba sobie pomóc, taką kryptoreklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszukana_ 21.02.2018 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 uwaga: Firma nie realizuje umowy, po wypowiedzeniu umowy nie zwracają zaliczki!! Szukam osób w podobnej sytuacji do pozwu zbiorowego. Kontakt : [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts