chrobry 13.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam ! Czy umiejscowienie rozdzeilaczy do podłogówki oraz do grzeników w garazu nie spowoduje ich nieprawidłowego działania - chodzi o temperature jaka panuje w garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 13.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A jaką masz temperaturę w garażu, ogrzewasz go czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.10.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Czy nie masz łazienek w tym domu? Jaki to projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 13.10.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 witam!my mamy akurat w pom. pod schodami bo tak było najwygodniej i najrozsądniej. jednak garaż jak ogrzewany to nie tragedia- u nas w nim jest ogrzewacz ciepłej wody użytkowej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_rk 14.10.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja mam w garderobie, za ścianą kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 14.10.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Czy nie masz łazienek w tym domu? Jaki to projekt domu? Mam i to nawet dwie. Ale nie bardzo widze je szpecić skrzynkami. Garaz jest w bryle domu, nie wiem jaka tam bedzie panowała temp. bo jeszcze nie ma instalacji. Ale wiadomo, że nie bede go specjalnie jakoś ogrzewał. Z drugiej strony minusów tez tam nie bedzie. A pod względem logistycznym bardzo mi to miejsce odpowiada. Czy ktoś ma u siebie podobne rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 14.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja mam ale jeszcze nie uruchomionezarówno skrzynkę od podłogówki jak i od kaloryferów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 14.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Czy nie masz łazienek w tym domu? Jaki to projekt domu? Mam i to nawet dwie. Ale nie bardzo widze je szpecić skrzynkami. Garaz jest w bryle domu, nie wiem jaka tam bedzie panowała temp. bo jeszcze nie ma instalacji. Ale wiadomo, że nie bede go specjalnie jakoś ogrzewał. Z drugiej strony minusów tez tam nie bedzie. A pod względem logistycznym bardzo mi to miejsce odpowiada. Czy ktoś ma u siebie podobne rozwiązanie ? Na parterze tak ale z garażu na piętro to nie wiem. A pod względem logistycznym to czemu nie w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts