krzyś1231719505786 13.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kupiłem grunt Śnieżki lateksowa emulsja podkładowa otworzyłem zamieszałem i jest to strasznie gęste nic tam nie pisze o rozpuszczaniu kupiłem dlatego że chciałem żeby się ściany zabieliły przed malowaniem (DEKORALEM) Mam pytanie czy to dobry pomysł. Czy morze jakiś inny [ od moderatora: temat zamknięty - zdublowany http://forum.muratordom.pl/sniezka-grunt-lateksowa-emulsja-podkladowa,t171651.htm ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszbe 13.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kup emulsje do gruntowania, pomaluj i po 2-3 godzinach do dzieła ). Nie rozcieńczaj farby tylko dobrze wymieszaj, ma być taka gęsta, tylko dobry wałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 13.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kupiłem grunt Śnieżki lateksowa emulsja podkładowa otworzyłem zamieszałem i jest to strasznie gęste nic tam nie pisze o rozpuszczaniu kupiłem dlatego że chciałem żeby się ściany zabieliły przed malowaniem (DEKORALEM) Mam pytanie czy to dobry pomysł. Czy morze jakiś inny z farbami zachowal bym ostroznosc. jak ma byc ostateczna warstwa dekorala, to od poczatku zaczac wypada w/g ich zalecen i ich produktami. farby gruntujace mozna rozcienczac (dodac) do max 5% wody. choc wystarcza z regoly dobranie walka malarskiego na g/k dajacych cienkie filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts