Forsa80 13.10.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jeżeli ktoś ma ochotę zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam bliskiego, bardzo bliskiego sąsiada !!!! Będę obserwować i kibicować !!!!! Zapowiada się ciekawie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 18.10.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Faktycznie normalnie rzut kamieniem Pozdrawiamy i dziękujemy za pierwszy WPIS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 19.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witamy również choć nie tak bliskiego jak dla Meg ale zawsze Sąsiada Przynajmniej w trudach budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 19.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam i powodzenia zycze P.S. Tez jestem zdania, ze po co balkony skoro jest taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 19.10.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Właśnie po co balkony ... człowiek przecież po to zaplanował taras ogród i własnymi rękoma altankę w pocie czoła zbijał żeby tam siedzieć No cóż fajnie zerknąć, że ktoś czyta także moje wypocinki. Chyba mienię nazwę komentarzy na dobre rady bo tych teraz najbardziej nam trzeba ... i jak napisałem tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewah 20.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pozwolisz, że dołączę do grona obserwatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewah 22.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Przy okazji może rzucicie okiem na moje zmiany na parterze jakie ja bym zastosowała: http://images46.fotosik.pl/216/b8f2638b05ddbd9f.jpg Co Wy na to ?? Pozdrawiam.Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 23.10.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Bardzo fajna koncepcja Ciekawi jesteśmy tylko jak to wychodzi na poddaszu. U nas zawsze problemem było to, że jak coś już fajnie zagrało na dole to zaraz góra nie bardzo i tak bez końca Teraz nadal walczymy żeby się wszystko pomieściło - kuchnia ze stołem oraz jakiś logiczny salon. No i druga sprawa to układ okien itp z zewnątrz - masz może wizualizację tych przeróbek z zewnątrz? Bardzo zmniejszone jest wejście i zastanawiam się jak to będzie w efekcie końcowym wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewah 23.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Bardzo fajna koncepcja Ciekawi jesteśmy tylko jak to wychodzi na poddaszu. jedyną rzeczą w moich zmianach mającą wpływa na poddasze jest przeniesienie kominka.Zajrzyj do tematów o Barwnym - połowa osób ma go w tym miejscu. Teraz nadal walczymy żeby się wszystko pomieściło - kuchnia ze stołem oraz jakiś logiczny salon. No i druga sprawa to układ okien itp z zewnątrz - masz może wizualizację tych przeróbek z zewnątrz? Bardzo zmniejszone jest wejście i zastanawiam się jak to będzie w efekcie końcowym wyglądało. Widziałam Barwnego z tak wysuniętą kuchnią i powiem, że jest miejsce na fotel dla Pana domu Jak chcesz to Ci dam cynk gdzie takowy stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jak tam podróżnicy ????? Już w domu ????? Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 25.11.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Już w DOMU wróciliśmy o 2 w nocy w sumie nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać - tam było 25-35 stopni, basenik, ciepły ocean i co dzień podawali jedzenia ile chciał o piciu nie wspomnę ... Ale ... nie ma to jak w domu, tygrysiak wytęskniony mruczał jak szalony , a co ważne można dziś ruszyć dalej ze zmianami i organizacją dalszych papierków potrzebnych do startu budowy. A zapomniałbym - wracaliśmy z naszą wspaniałą drużyną siatkarzy - niestety im się nie powiodło tylko 4 miejsce w Japonii, dlatego fiesty na lotnisku nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.11.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witajcie, niestety pogoda w Polsce nie rozpieszcza, ale nie narzekajmy !!!! Budować można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 29.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja tak na szybko skomentuję posunięcia dotyczące zmian:Między pokojem 15 a łazienką na górze wyrasta Wam piękny komin :!:Nie nakładając na siebie obrazków można stwierdzić, że zderzycie się z nim wchodząc do pokoju lub myjąc ręce w umywalce od strony wejścia do łazienki. Sytuacja powtórzy się z drugiej strony domu w pokoju 17 :!: Trochę dziwne, że składacie podanie o PNB jak takie gafy są na Waszych rzutach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 30.12.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cześć Slygado! - Wielkie dzięki za czujność Rzut góry jak i dołu są jedynie poglądowe - dziś jak odbiorę ksero poprawionego projektu to wrzucę już wykonane przez architekta. I tam, mam taką przynajmniej nadzieję, wszystko jest OK. Z samymi kominami też trochę walczyliśmy bo niestety jak już poustawia się dół to mienia się góra i nagle czegoś nie można zmienić na górze, więc znów dół i tak można bez końca ... Wiem wiem, teraz sam się łapię za głowę i zastanawiam po co wpisałem że są to już ostateczne rzuty W każdym razie to jedynie poglądowe rysunki wykonane dość prymitywną metodą paint'a Podrowionka z drugiej strony Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 30.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ufff już myślałem, że to finalny wygląd i że Wasz architekt to jakaś du..pa Mam nadzieję, że wszystko dobrze przemyślał, bo tak jak pisałem z tymi kominami w tej pozycji jest katastrofa. Daj znać jak to się ma na planach. Pozdrawiam. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 30.12.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W dzienniku pojawiły się rzuty, więc można je obejrzeć - dla zainteresowanych mogę przesłać je w większej rozdzielczości na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 30.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 a to ja chętnie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 30.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 No to widzę, że szans na umywaleczki w miejscu z poprzedniego rzutu - nie ma W ogóle łazienka jest gdzie indziej niż chcieliście czy mnie oczy mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 30.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Szansa jest trzeba jedynie delikatnie ściankę przesunąć albo oddzielić jedną umywaleczkę od drugiej kominem.Takie szczegóły dopracujemy sobie już podczas budowy - muszę dorwać jakiś dobry program do projektowania wnętrz - może coś polecisz, ktoś poleci? A faktycznie architekt naniósł jedynie zmiany w ścianach itd. - rysunki od instalatorów mają być dzisiaj i tam powinno już zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts