sylwerson 21.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 wesołych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/images.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikpaw 01.05.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wow, już malowanie. NO to można powiedzieć, ze jedną nogą już mieszkacie Co do bałaganu dookoła działki, to nawet o nim nie wspominaj. Co pozbieramy kawałki foli i styro, to następnego dnia znajdujemy je na całej działce. Kontener drogi Panie. Gruz ma leżeć i czekać na kostkę, deski czekają na sezon ogniskowy i grillowy No jednym słowem plac budowy, a ja bym chciała już ogródek. Najbardziej to się boję o gwoździe itp, żeby dzieci w coś nie wlazły... Rozwiązanie pod koniec lipca, więc ja trzymam kciuki za chłodne lato. Zobaczycie, teraz każdego dnia będziecie odkrywać swoje dziecko na nowo. Każdy dzień to kolejny postęp, umiejętność. Nasz dwulatek nadal nas zaskakuje prawie codziennie. tak tylko a'propos dziecka i lipca nasza Zośka rodzona w czerwcu, lipiec był gorący i było świetnie leżenie - przysypianie w pokoju, przy otwartym balkonie, z córką na brzuchu - REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikpaw 01.05.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 forsa, napiszę tutaj, by Cię nie targać po głównych wątkach dziennik na prawdę niezły ja na swój się chyba nie skuszę, choć parę problemów mógłbym opisać, np. mokry, bardzo mokry teren !!! dobrze doczytałem, że macie jednowarstwowy 48 cm? my chcemy skończyć na 24 plus 12 wełny, a tak chciałem skonfrontować ceny, bo nasz majster rzucił nam cenę za murowanie 470 metrów 16 tys, to wychodzi 35 zł za metr, byłem na Akademii Murowania Xelli i wydawało mi się, że to troszkę wygórowana cena, ale po podliczeniu wszystkiego, wyjdzie nam nie wiele więcej niż u Ciebie, więc summa summarum, chyba się zgodzimy z jego wycenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.05.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 forsa - codziennie przejeżdżamy obok Waszego domu i niezmiennie wydaje nam się bardzo duży kiedy się ośmielę, wproszę się na kawkę i zrobię dobre ciasteczka do kompletu albo wsiądźcie na rowerek i pedałujcie w stronę Borowej - kiedy dojedziecie do kapliczki po prawej, będzie tuz za nią ul.Liliowa jeśli w głębi będą się kręcić jacyś wysocy, to właśnie my PS a ze zdjęciami u Ciebie faktycznie jest coś nie teges, bo tez ich nie widzę aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 09.05.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Sylwerson - dzięki za życzenia. Oczywiście zapraszamy - za jakieś 3 - 4 tygodnie może już się wprowadzimy. Niestety ostatnio sporo mam w pracy wyjazdów i nie ma kiedy w tygodniu siedzieć i walczyć, dlatego polecam wdepnąć w weekend. Co do wielkości nam się też dom wydaje dość spory i miejsca w niem sporo, ale chyba tak akurat A co do zdjęć - hmm dziwna sprawa ja cały czas je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 31.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Zaskoczeń i śmiechu, miłości i dobrych ludzi wokół. Tysiąca powodzeń!http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/newnewn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 06.04.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i161.photobucket.com/albums/t204/sylwerson/wesolego-alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.04.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Niech czas Wielkanocy utrzyma Nasze marzenia w mocy aby wszystkie nasze życzenia (także budowlane ) okazały się do spełnienia http://www.fajne-tapety.com.pl/wielkanoc/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 13.04.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Tak po cichu liczę, że kiedys jednak wybierzecie się na spacer w stornę wiadomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts