emma1719500095 13.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 czy nadchodzące dni, mam na myśli załamanie pogody, są zagrożeniem dla kwiatów?Kwitną mi jeszcze w ogrodzie lub w donicach:nasturcje, georginie, różne chryzantemy, wrzosy, lawenda, coś podobnego do rumianku, rosną w donicach zioła: szałwia, różne mięty, oregano, bazylia.Czy spokojnie spać czy lepiej zabezpieczać?Szkoda, gdyby to wszystko padło przy pierwszym ataku prawie-zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remoncik987 13.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 szałwia, różne mięty, oregano, bazylia są raczej wrazliwe na zimno natomiast wrzosy i chryzantemy raczej przetrzymają u mnie też stoją jeszcze w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 myślę że po dzisiajszej dobie połowe z tego padnie,,,u mnie niestety też przegapiłam piękne duże kwitnące w doniczkach COŚ, i pomidory nie mówie juz o georginiach i kanny, i nastrurcje- ich i tak do domu nie wniosę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 14.10.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No to przegapiłam. Ziół szkoda, nasturcji to prawda, nie wniosę, ale może kilka innych bym uratowała. Cóż, może za rok... (tak nie do końca wierzyłam w tę zimę - a tym razem prognozy się sprawdziły! Że też sprawdzają się tylko te kiepskie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts