krzyś1231719505786 13.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kupiłem grunt Śnieżki lateksowa emulsja podkładowa otworzyłem zamieszałem i jest to strasznie gęste nic tam nie pisze o rozpuszczaniu kupiłem dlatego że chciałem żeby się ściany zabieliły przed malowaniem (DEKORALEM)Mam pytanie czy to dobry pomysł.Czy może jakiś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 13.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ona jest gęstaNie przesadnie ale gęstaTo dobra farba podkładowa (według mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 13.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam. Takze uwazam ze to dobra farba podkladowa. Maluj i raduj sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Malowałem nią tynki cementowo-wapienne. Bardzo fajna farba.Można malować pędzlem lub wałkiem. Ja malowałem pędzlem.Nie ma potrzeby rozcieńczać z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 na pierwsze malowanie zwykła farba akrylowa rozcieńczona śnieżka tak naprawdę jest farbą podkładową a nie gruntującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 na pierwsze malowanie zwykła farba akrylowa rozcieńczona śnieżka tak naprawdę jest farbą podkładową a nie gruntującą Własnie jest to farba podkałdowo-gruntująca > zwiększa wydajność emulsji nawierzchniowych > wyrównuje chłonność i ujednoradnia podłoże > poprawia krycie emulsji nawierzchniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 masz całkowita racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.10.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 stworzyłeś 2 wątki o 2 różnych pytaniach płyty Gk bezpośrednio śnieżką, ściany z gładzią gipsową przemalować rozcieńczoną farbą akrylową i dopiero na to śnieżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts