jan_z_wolna 13.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Z góry dziękuję za każde słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A dzienniczek gdzie?Bardzo jestem ciekawa,Pradolina Noteci-brzmi swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 15.10.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witaj,O tutaj dobre złego początki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 WitamŻyczę powodzenia i słonecznej pogody.Do zimy jeszcze dwa miesiące .Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam Początki zawsze są trudne. Jedna porada na początek. Wykonywanie ław fundamentowych powinno odbywać się sprawnie tak aby ziemia w wykopie zanatto nie rozmiekła. Przy takiej , deszczowej pogodzie należy zadbać o odwodnienie wykopu . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 22.10.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pamiętam o tym. Na szczęście wielkich ulew nie ma i woda nie stoi w wykopie. Mam nadzieję, że się to do poniedziałku nie zmieni, bo wtedy będzie już chudziak. A na forum widziałem kilka fotek np. po lipcowych burzach . Wtedy rzeczywiście jest masakra. Poza tym sam środek szalunku ma jeszcze zapas z 3-5 cm, który wybiorę tuż przed przyjazdem gruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 23.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jak ja ci zazdroszcze! Jeszcze tego lata miałam nadzieję ze pod koniec października będę na podobnym etapie...ale niestety ;-( i widoki marne. Będę tu zaglądać i podziwiać fotki. Ziemię masz rzeczywiście paskudną glinę- ja mam piach (też nie fajnie) pozdrawiam pogodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 26.10.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jak piach, to bardzo dobrze. To dobry grunt pod dom i pewnie z poziomem wody nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Chudziak Mała rzecz a cieszy. Teraz już z górki. Prąd na budowie to już luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 31.10.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Prawdę rzeczesz. Elektryczność znaczy: piły, kawa, kątowa, kawa, praca do późnej nocy, kawa i jeszcze wiele kaw. Na początku postawiłem na media. Trochę się niestety spłukałem, bo w sumie wyszło coś około 7,5 tys. z wodą, a tu jeszcze murowanie.Martwię się, że sam przed mrozami mogę nie zdążyć. Może jakiś cud się zdarzy i zanabędę jakieś 2 koła na pomocników Ale dziś jest CHUDZIAK i z tego się cieszę bardzo. Do poniedziałku się jakoś pozbieram, bo w d..ę z ojcem dostaliśmy i pokręcę zbrojenie. Może w przyszłą sobotę będzie B20 (ale to chyba zbytni optymizm). DZIĘKI ZA CZĘSTE ODWIEDZINY![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj wpadłam sie przywitać!! będę podglądac postepy i kciuki trzymać ....projekt wybraliście ciekawy, podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.11.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Myślałem, że ze zbrojeniem pójdzie szybciej, ale na tym mrozie łapy sztywne... No kolego, w lecie byłoby słońce, też niedobrze. Budowa to nie zabawa dla maminsynków Z tej ziemi to uciekaj bo cie zasypie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 04.11.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 kala67,dzięki za dobre słowo. Projekt miał być tani w realizacji. Jest dość tradycyjny. Dodaliśmy sobie pokrycie deskowaniem na ścianach szczytowych poddasza, daszek nad wejściem lekki, drewniany, taras drewniany nisko nad ziemią i nie wiem jeszcze jak będzie z przyporami, może usuniemy. Zbigniew100,Będę twardy.Będę jak Tommy Lee Jones w "Ściganym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dasz radę chłopie!!!! Wiem... zimno!, Wiem pi....dzi!, ale jak się ma tak szczytne cele to wiele można wytrzymać. Trzymam kciuki, a ty SIĘ trzymaj! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ...u nas tez dzis sypało podziwiam Cie, że w taka pogode dajesz rade!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 05.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Mili goście...Dziś jakby na Wasze życzenia wyszło SŁOŃCE! Dziękuję bardzo za dobre słowo. Wzruszyliście mnie bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No widzisz!!!!! wiedziałam, że dasz radę!!!! Jeszcze tylko te bloczki w odpowiednie mureczki poukładaj jak betonik zaschnie i będzie suuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 08.11.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Z pomocą Ojca się udało. Walka była ciężka. Dobrze, że wziąłem pompę, bo byśmy tego w życiu nie rozprowadzili ręcyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Gratulacje Na zdjęciach nie widać ,że robiłeś to pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.11.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kolego !!! Dawaj, dawaj dalej, odpoczywał będziesz przy - 20 . Zapowiadają ładną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts