j.ogrodowicz 13.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam, Dostalem oferte na okna od przedstawiciela dość znanej firmy [nie podaje nazwy bo nie chce reklamować ]. Otóż firma ta proponuje dodatkowy [dość zachęcający] rabat jeżeli okna zamówie i za nie zapłace już teraz a montaż będzie luty/marzec. Okna kupuje po raz pierwszy więc mam pytanie, czy takie praktyki są ogólnie stosowane. czy też należy sie obawiać takiej propozycji. Ogólnie firma mam wrażenie ze jest duża, znana i raczej do wiosny powinna dotrwać ale bardzo proszę o porade. skorzystać z oferty czy też lepiej nie ryzykować ? pozdrawiam Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 od kilku lat taka promocje "zimowa" stosował Oknoplast, w tym roku dołączył do grona Jezierski i może jeszcze inni, nie wiem Czy warto? Hmmm.... 5%. Załóżmy że na trzy miesiące to 20%w skali roku - nie znam tak oprocentowanej lokaty wiec ekonomicznie widzę tu uzasadnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.ogrodowicz 13.10.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 prawdę mówiąc zaproponowano mi rabat 6% i ciepłą szybę w cenie czyli jeżeli to jedna z tych firm to nie ma powodów do obaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 W Oknoplast dostałem 45% zniżki od cen katalogowych wpłata listopad 2007 montaż kwiecień 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 prawdę mówiąc zaproponowano mi rabat 6% i ciepłą szybę w cenie czyli jeżeli to jedna z tych firm to nie ma powodów do obaw ? Raczej dużych firm bym się nie obawiał Pierwsza oznaka upadku nie sa tego typu promocje tylko radykalne obniżanie cen - niektórzy może pamiętają "politykę" upadającego Brokatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erpatre 13.10.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja w zeszłym listopadzie wpłaciłem 100% za okna w M&S - dostałem 7 dodatkowych oczek + profil `zaokrąglony`. Montaż był jakoś w Walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts