iwusia 27.12.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 W dzisiejszej Gazecie Wyborczej pojawiła się informacja, na którą ja i jak myślę większość budująch czekała od dawna. W Wigilię oddano do druku rozporządzenie regulujące stawkę vatu na materiały budowlane - 7 % będzie do końca kwietnia 2004 roku. Uff! TYlko dlaczego przetrzymali nas tak długo w niepewności? Z tego co zauważyłam niektórzy forumowicze zaczęli już kupować materiały na zapas. Dla rządu , nie pierwszy zresztą raz, czerwona kartka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 27.12.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Pewnie to dlatego tak późno, bo nasz cudowny rząd chciał swoim kochanym rodakom o których się tak mocno troszczy, zrobić prezent pod choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts