JanuszC 14.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Sprzedam agregat prądotwórczy ENDRESS 2000A. Gwarancja do maja lub czerwca 2010. Bardzo mało używany (ok 20h) Stan prawie jak nowy. Bardzo mało pali - ok 1,5l/h . Jest to mniej o ok. 1l od niemarkowych agregatów więc kupując go na budowę i używając np 100 godz połowa nakładów się zwróci a niezawodności nie da sie przeliczyć na pieniądze. Wcześniej kupiłem niemarkowy, chodził pół godziny zeżarł 2l paliwa i zdechł. Oddałem, kupiłem ENDRESSA i mogłem spac spokojnie.. Odpala bez problemów, chodzi jak zegarek .Posiada regulator napięcia AVR, woltomierz napięcia i bezpiecznik hebelkowy. Bardzo go szanowałem. Np teraz jest przechowywany w schowku w sypialni pomimo że mam garaż i budynek gospodarczy Odbiór osobisty - okolice Kielc Chcę za niego 750zł - w Castoramie kosztuje teraz 1200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts